GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
-
hepiniz gayet de iyi biliyosunuz ki; 78-80 puan arasına doğu illerinin hemen hepsi rahat gelir. antep , urfa, diyarbakır biraz üstünde kapayanlar olur
-
@Atauni25 o 74 75 76 bandindaki illere tahmini ne dersiniz peki en kritik puanlar malum?
-
@cccsss 76 puanın varsa yaz Bayburt'u kardeşim. Daha düşükse yaz Mardin yada Şırnak ilini.
-
@furkanbey nerden biliceksin antalya bursanın geçmiş yıllarda doğudan daha düşük kapatıcağını
-
@selda 28 kasım 2015'teki düşüşleri diyorsanız eğer; orada doğu ili yok
-
@Kutyler 80.68 puanla izmiri yazcam risk yüksek mi sizce?
-
@furkanbey demekki o puanlara batınında gelme ihtimali var
-
Afaki konuşmayalım arkadaşlar 78 puanım var.2015'te aynı puanı alanın sıralaması benden 6-7 bin daha yüksek.Çok sayıda iyi puan var 2015'e nazaran.Bu hiç dikkate alınmıyor.25 il 78 ve altı kapatması demek ilk 10 binden 5 bin kişinin yerleşememesi demek.Mümkün mü bu.78-79 puanlardan birçok kişi açıkta kalacak bu sefer.Bu puan aralığının garantisi Yok.
-
@vlkrt hocam olabilir de olmayabilirde adayların eğilimlerini belirleyecek somut birşey Yok kimsenin elinde ama yazman mantıksız olmaz
-
@Kutyler Tamam hocam teşekkürler
-
Puanım 80.90 sizce kocaeli gelir mı lütfen yardımcı olurmusunuz
-
@müflis birisinin çıkıp 'gelmez' demesi fikrinizi değiştirecek mi? yapmayın böyle şeyler
-
Ya çok git gel yaşıyorum tabiki kesin konusamayiz bu süreçte ama tahmini olarak
-
@müflis o zaman ben size naçizane bi tahmin yapıyım; 80.9'a gelmeyecek şehir olmayacaktır. ne kocaeli ne izmir ne de bi başka yer.
-
arkadaşlar 80.300 puana erzuruma ne diyorsunuz...15 kişi olması birazcık korkutuyor beni...görüşleriniz nedir ?şimdiden teşekkür ediyorum
-
@mehlikasultan güzel tercih
-
@Kutyler abartmasan kardeşim yaptığım analizlerde en babası 3500 oynuyor ve bu 3500 u 2016 yılında erittigimizi düşünürsek aynı hesaba denk gelir
-
Nereyi yazayım ben ya 78 ile
-
@Kutyler şık ver yardımcı olalım .)
-
En kötü karar kararsızlıktan iyiymiş.. ben düşün düşün kafayı yicem