Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@arya gelmeyen 2 3 kişiydi komisyon 5 kişi başkan vekili var sanırım. Az çok kendinizden bahsedip sorulara geçiyorsunuz zarf çekmeme olayı eksi yani bence
-
Bugun giren yok mu baska ?
-
bir önceki alımda akşamına açıklanmıştı. sonuçları çok beklemeyiz gibi..
uzun süredir bekleyiş içinde olanların yüzü güler inşallah -
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Serüven sona erdi, bu kadar iyi karşılayan bir kurum daha görmedim, vaktinden önce içeriye almamalarının dışında.
Bir yokuşu var ki ordan çıkarken adım adım mücadelelerini düşünüyor insan.
hangi adım seviyesindeyiz bekleyip göreceğiz..
-
Uzman yardımcılığı için giren arkadaşlar, mülakat 10 dakika mı sürüyor sizde de?
-
@sami siz girdiniz heralde biraz bilgi verir misiniz nasildi ?
-
@shady1 hayır dostum girmedim. Bilişimden giren arkadaş önceki gönderilerde yazmış ya 10 dakika sürüyor diye, o gönderiyi referans alarak konuştum
-
@sami hocam değişiyor benim 5 dk sürdü sabah olanlar 15-17 dk civarı
-
@oguzhan24 komisyonun genel tavrı nasıl
-
@oguzhan24 hocam 5 dkde ne sorulabilir ki çok kısa değil mi anca kendinizi falan tanitirsiniz o surede
-
@essra23 kendimi tanıtamadım lafı yarıda kestiler hep full hızlı hızlı soru cevap şeklinde oldu. Gene alınmayacak olabilirim nasip neyse
-
@oguzhan24 olacak senin hocam
-
Yine herkes pusuda izliyo, yorumlari okuyo ama kimse bi sey paylasmiyo. Surecin basi dan beri gizlice takip ettiniz sonuna geldik tabii ki sizden bir degisim beklemiyorduk zaten sasirmadik da. Böyle insanlara aciyorum. Icimizde samimi olanlarla biz zaten muhabbet halindeyiz onlar degerli insanlar ama siz degilsiniz .
-
@econ17 hocam benim için nötr iyi de diyemem kötü de çünkü çıkınca ne olduğunu anlamadım. Mesela bddk da murakıplık için girdiğimde başım agirimisti ama tüm sorular aklımda tavırlar vs ama burada çok çok hızlı oldu. Bilmiyorum ya vallahi şuan pek soru cevaplayamıyorum çünkü pekte moral yerinde değil açıkçası ama çok da kafam yerinde değil. Yarın daha da netleşir. Bu arada hocam herkes neden mülakat zamanı ortaya çıktı forumda anlayamadım normal zamanda göremedik bazı isimleri yeni yeni çıkıyorlar
-
@shady1 hocam herkes sen ben gibi saf mı
-
@oguzhan24 ah ah
-
Biz 10 aydir buralarda beklerken siz nerelerdeydiniz
-
@shady1 hocam artık biz paylaşmayalım
-
@oguzhan24 belki de popüler olmak istemiyorlardır biz onun için burdayız sanki ...