Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@ebruuu işleri vardı malum yoğunlar
-
@shady1 kimi değerli olup olmadığı burada bir şeyler yazmakla mı belli oluyor. isteyen yazar istemeyen yazmaz. Millete acıma lüksünü nerden buluyorsunuz şaşıyorum bu egonuza.
-
@arya siz ego tayini yapıp şaşırma lüksünü nerden buluyorsunuz?
-
@criminalawyer yazılanlardan çok net anlıyorum. sırf burada birşeyler yazmıyor diye tanımadığı insanları acınası, değersiz görmek ancak yüksek bir ego ile olur. Yazılanlar ortada
-
@arya tanımadığı insanları egolu görmek ne ile olur?
-
@arya kişilik özelliği olarak baktim ben olaya. Her şeyden faydalanmaya calisip, hicbir sekilde yardimlasma konusunda adimi olmayan , burayi tamamen cikar amacli okuyan gizli takipciler benim gozumde degersiz ve kisilikleri sorunlu anladiniz mi. Bunun ego ile ilgisi yok insanlikla ilgisi var.
-
@criminalawyer arkadaşım amacınız ne anlamadım. Hiç tanımadığı etmediği insanları acınası, değersiz görmekte sıkıntı bulmuyorsunuz da. Bu şekilde yazan birini tepki verip egoist bulmakta mı sıkıntı buluyorsunuz. Kendinizi yüksekte görüp sanal alemde çok takılmamayı aşağı görmeyi bırakın bu bir tercih meselesidir. Çok rahatsız oluyorsanız sizde yazmazsınız olur biter
-
@arya rahatsiz oluyosan sen yazma o zaman arkadasim
-
@arya arkadaşım neden böyle atarlısın ? Özel hayatında problemlerin mi var ?
Burası iş kariyer ve meslek alanı.
Emin ol tek bir sosyal medya dışında hiçbir medya kullanmıyorum. -
@shady1 oldu arkadaşım siz burada insanları acınası değersiz bulun. İstedğiniz gibi at koşturun biz bir şey yazmayalım. Hem bundan rahatsız olan sizlersiniz.
-
@arya arya canın bişeye sıkılmış senin noldu? Bize neden yüklendin ?
-
@arya sorun ne biliyor musun ?
Siz bizden tüm süreç hakkında bilgi aldınız alıyorsunuz, uzaktan izleyip
Siz akıllısınız
Biz çok iyi niyetliyiz sadece -
Bir an önce açıklanır inşallah. En geç yarına açıklanması lazım. 6 ay güvenlik soruşturması yapıldı zaten.
-
@criminalawyer bir şey canım sıkılmış değil konuyu başka yere niye çekiyorsunuz. Buraya üye olmayıp sadece yazılan okuyan insanlar var bu kişileri bu şekilde itham hoş bir şey sadece tercih meselesi ister yazar ıster yazmaz
-
@arya kimseye itham yok ki ortada
Asıl siz saptırıyorsunuz.
Sitem var.
Bilgi paylaşılmıyor yalnız biz paylaşıyoruz diye -
@criminalawyer hocam ne bilgisi aldık/aldılar ki? Şurada okuduğum tek bilgi, mülakat süresi.
-
@sami yeri geldi sorular paylaşıldı, yeri geldi süreç kurumu arayıp soranlar... uzatmak istemiyorum,sağlıcakla kalın
-
@criminalawyer Neyse arkadaşım kimse size zorla paylaşım yaptırmıyor. Öyle ekstra bilgi paylaşımı da olmadı sadece mülakat ne zaman olabileceği tahminler yürütüldü. Onun dışında ekstra bir şey paylaşılmışsa da insanların eyvahlarını olur biter. Hepimiz burada sanal kişiliğiz gerçek kimliğini bilmediğiniz insanları acınası, değersiz bulmak hoş değil sadace ben bu tepki gösterdim. Eksta bir sıkıntım yok kimseyle
-
@arya sanal olarak görmedik biz. anlaşamadığımız nokta oydu.
-
@sami en geç bir hafta içerisinde açıklanacakmış .