Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
bu tartışma o kadar gereksizkii ..tartışmayı başlatıpta sonra cevap verenleri şikayet etmek ne demek anlamadım. bide laf cambazlığı yapıyorsunuz.sonradan katılanlara tepkini cevap vermeyerek gösterebilirsin, laf çarparak konuyu saptırıyorsunuz. sınav süreci boyunca forumlarda herkes kendi görüşünü bildiğini paylaşıyor yüzlerce bilgi paylaşılıyorsa bunun çok azı doğru çıkıyor. kesin olmayan bilgilerde güvensizlik ortamı oluşturuyor, yazılanların çoğu motivasyonu düşürüyor.. zaten yorucu bi süreç insanların özelde ne yaşadığını biliyor musunuz da niyet okuyorsunuz.. ne zamandan beri forumda online olmayan bilgi paylaşmayan kötü niyetli sayılır oldu..
-
hocalarım ben de takip ediyorum bu konuyu ama ben ne spknın sınavına ne de mülakatına girdim bir dahaki sene açarsa diye girmeyi düşünüyorum sadece sizin yazdıklarınız bana biraz da olsun spk konusunda yol gösterici oldu aman ona buna kızarak engin tecrübelerinizden bizleri mahrum etmeyin:) zaten forumun da amacı bu değil mi?
-
@aliveli teşekkür ederiz hocam.
-
arya arkadaşın ne sucu vardı da engellediniz sırf insanlar forumda yazmıyor diye aşağılayan arkadaşları hiç mi sucu yok. yöneticilerde herhalde ayrım yapıyor forumda yazılanları dikkatli okursa en az arya kadar diğer kişilerin de suçu olduğu görülecektir.
-
@bele konu hakaret olunca durum farklılaşıyor.
-
@criminalawyer arkadaşım sende aryaya buraya kız tavlamaya geliyorsun demedin mi neyse siz beni engelletirsiniz fazla münakaşaya gerek yok vicdanınızla kalın sadece.
-
@bele bölümünü sordum ve bunun konuyla alakalı olmadığını söylediğinde, bu forumun zaten kariyer amaçlı kullanıldığını, başka amaçlarla kullanılmadığını neden söylemediğini sordum. Arya kullanıcı adı erkeğe ait değil ve o söylediğiniz tarzda bir uslüpla sormadım.
Burayı bu konu çok işgal etti.
Mülakat ile ilgili bilgi paylaşmak isteyen varsa gelsin buyursun -
@criminalawyer arkadaşım
-
@criminalawyer arkada
-
@oguzhan24 doğru. O zaman bu gece açıklamaları lazım aslında
-
@criminalaw forumdaki reklamlardan mobilden yazı yazilmiyor. Gayet siz haksızsınız ortada ama çok güzel laf cambazı yapıyorsunuz sanki spk sayfasında çok bilgilendirici şeyler paylaşıyorsunuz da gelmiş burda insanları asağılayorsunuz paylaşım yapmayanları. forum yöneticileri hemen yasaklıyor.
-
@piglet başınız sağ olsun Allah gani gani rahmet eylesin. Komisyon başkanı ve bana ciddi sorular soran komisyon üyesi iyidi hocam. Diğerleri için nötr diyebilirim.
-
@sami ikramlar çok iyiydi ve girişten itibaren Güler yüzlü oluşları şahaneydi. Mülakatta da çok çalıştım ve çalışmasaydım gerçekten yapamam dediğim sorular geldi. Zordu yani
-
sizler sağ olun arkadaslar. Hepimizin hakkına hayırlısı neyse o olsun. Ama tahminimce belki yarın yarın olmazsa haftaya kesin açıklayacakları aşikar
-
@bele biz kimseyi asagilamadik. Arya konuyu hakarete kadar getirdi ve biletek kiskirtmaya devam etti. Size noluyo onu da anlamadim. Tartismayalim dedikce birileri cikip laf atmaya basladi.
-
@criminalawyer konu hakaret olmamış bence şimdi siz bana da laf söylersiniz üstelik laf söylemekle kalmaz sanırsam kişilik analizimi yapacak kadar yeteneklisiniz biraz daha ileri gidelim forma farklı niyetlerle girmiş olduğumu idda edeceksiniz sanırsam @arya arkadaşın dediğini anlamamak için gösterdiğiniz bu çaba aynı sitemi @Shady1 arkadaş yapmış olsa olmayacaktı tarafsız olalım hem arkadaş sitemine de gayet haklı kimse forma yazmak zorunda değil yazan arkadaşlar yazma gereği duyup yazmışlardır bunun üzerinden kimseye hesap sormaya ve sitem ermeye hakkınız yok. Biraz daha saygılı olalım engelleme konusuna gelince kişi fikrini küfür hakaret etmeden dile getirdikçe sorun olmamalıdır SAYIN sayfa yöneticileri.
-
Sayfa yönetimi durumu değerlendirerek olayı neticelendirmistir.
Benim de engellenmem talep edilmiştir, keza sulh ortamı yaratmaya çalışmama rağmen.
Herkesin düşüncesine saygımız var, hakaretimiz küçük görmemiz yok.
Istediklerinizi yazmaya devam edin.
Sizleri amaçlarınıza ulaştırmak istemiyorum, başka yerde dejarz olun. Bu konuyu uzatmayalim lütfen. -
Arkadaşlar biraz önce kurumu aradım ve sordum gün içerisinde veyahut pazartesi açıklanabilir dedi hanım efendi. Aslında ilk daha belli değil dedi sonra bir kaç gün diye başlayıp pazartesi ve ardından bugün de olabilir dedi. Bilgilerinize...
-
@oguzhan24 burası olursa, ikimizin de, sizinle bir yemek yiyelim hocam işe başlamadan önce. Benim olmayacak ama neyse işte, ufak umut kırıntısı diyelim, kırıntıları bile yok sadece kırıntı.
-
@sami niye olmasin hocam