Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@shady1 sözlü sınavım oldukça iyidi aslında. Fakat tek değişken bu değil be hocam. Bu fonksiyonda, bizden bağımsız sabitler var diyelim matematik ağzıyla konuşup.
-
@sami ben bunu biraz düşüneyim
-
@sami nedense ben de kendim için aynı şeyleri hissediyorum bana göre benim olmayacak gibi ama hadi bakalım hayırlısı demekten başka çaremiz yok
-
açıklandı
-
@sukuti evet benim yine olmadı.Allah havale ediyorum
-
Tahmin ettiğim gibi olmadı
-
puanları açıklamalarını beklemiyordum ama açıklasalar fena olmazdı . ingilizce çeviri yaptırdılar mülakatta hiç yoktu madem hiç katkısı olmuyor milleti niye eliyorsunuz ingilizceden. kazananlara hayırlı olsun
-
Kpss 97-90 arası çoğu puan türünden. 9 mülakat sonrası çoğu üst düzey olmak üzere merkez uzmanlık, denetçi, müfettiş.. Ve giden 3.5 yıl sonuç 0. Bu süreç benim için bitmiştir.
-
@sami hocam Türkiye birinciliği sonuç sıfır bir dayımız olmadı be
-
@oguzhan24 geçmiş olsun hocam. Ne dayısı hocam olur mu hiç öyle şeyler? Demek ki girenler bizden iyi kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor anlaşılan.
-
İstedikleri entelektüel açıdan donanımsa bu da var. Tamam bir akademik unvanim yok ama bunun temel sebebi de ekonomik aslında. Şimdi baktım idefix listeme 28 kitap okumuşum son 1.5 senede. Bunların 5i ekonomik kitap bu 5ten 1i ingilizce. Yani istediğiniz neydi de vermedim ben. En uzunu 15 dakikalık mülakatlarda mı çözdünüz beni? Ha onların en kötüsünde de yarı yarıya cevap vermişimdir bunu da eklemek isterim. Dün spk mülakatinda, ekonomik yorum yaparken,beni sıkıştırmaya çalıştıklarında muhtemelen akıllarına gelmeyen ciddi bir cevap verince kafa da salladilar. Her neyse çok doluyum ondan böyle kafa şişirdim. Kimseyi küçümsemiyorum. Ama bu kadar yerden elendim, hepsinden mi aşağıdaydim? . Olur da düşünürseniz güvenlik soruşturması diye eklemek isterim, güvenlik soruşturmam temiz, yedeklere kaldığım kurum oldu zira yapılmıştı soruşturmam.
-
Sorulan en detaylı SPK mevzuat sorusuna kadar tüm sorulara bir defa kekelemeden cevap verdim, gereken entelektüel birikime ve dil bilgisine de sahip olduğumu düşünüyorum ben de elendim. Resmen şok oldum. Benim için de kamu işi sonlanmıştır, yarışmacılara başarılar.
-
bence bazen özel sektörle kıyaslamaktayız. Ben üzüldüm @oguzhan24 ve @Sami sizleri çokça girdiğim veya başvurduğum sınavlardan. Tamam ben 50 parça idim özellikle geçen hafta neye çalışacağımı şaşırdım da sizlerin hep olmalı idi. Ben artık özel sektörün Cumartesi-Pazar çalışanı olacak ve Leicester falan bir yerde online PHD devam edeceğim. 1 ev parası gidecek belki ama belki daha bile gelişirim. Ama bence bırakmayın siz, benden hep iyi puanlarınız genelde.
Bu tarz kurum sınavlarında son yazım. Bundan sonra da çok dolu bir şekilde devam edeceğim hayatıma. KPSS beyin ölümü gibi geldi, ezber var bir araştırma-tez-sonuç yok. Siz bence hem akademi hem devlet ikisini de başarırsınız, daha iyi olduğunuz alanı ortalamalara bırakmayın derim. Ben o kadar dayanıklı değilim yoksa ben de devam ederdim.
-
@impressiveunit, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
bence bazen özel sektörle kıyaslamaktayız. Ben üzüldüm @oguzhan24 ve @Sami sizleri çokça girdiğim veya başvurduğum sınavlardan.
bence bazen özel sektörle kıyaslamaktayız devleti ama değilmiş açık ara değilmiş. Ben üzüldüm @oguzhan24 ve @Sami sizlerin kazanmanız gerekli idi bence, kanım: çokça girdiğim veya başvurduğum sınavlardan.
-
Hadi ben beklemiyordum da gercekten sinavi iyi gecen arkadaslarim elendi sasirdim ise alma kriterleri ne acaba bilsek. benim de 7 mulakat oldu sorun bende demek ki diyorum artik.
-
Bizim de olumsuz oldu tabii ki kazananlar da var burda hatta kurum da izliyo biliyorum. Tek söyleyeceğim yaziklar olsun 10ay beklettiniz ustune dalga gecer gıbı elediniz. Hakkiyla kazanan var mi bilmiyorum, buna da inanmiyorum, ama referansla ve hakka girerek kazananlar sizle elbet hesaplasacagiz ahirette.
-
@arya dostum hakkini helal et dun seni kirdiysam ozur dilerim.
-
@kilcal, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Sorulan en detaylı SPK mevzuat sorusuna kadar tüm sorulara bir defa kekelemeden cevap verdim, gereken entelektüel birikime ve dil bilgisine de sahip olduğumu düşünüyorum ben de elendim. Resmen şok oldum. Benim için de kamu işi sonlanmıştır, yarışmacılara başarılar.
Ayni sizin gibi bi mulakat gecirdim ve sonuc olumsuz yaziklar olsun gercekten
-
Mülakatta tüm soruları evet, tüm soruları doğru cevaplayıp istanbulda çalışmak ister misin sorusunu duyduktan sonra olumsuz olduğunu görünce insana koyuyor gerçekten. Allah herkese sabır versin.
-
@impressiveunit yaş geldi artık hocam. Gökten dayı da inmeyeceğine göre gerek yok.