Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@ebruuu ben iibf girdim sorular farklıdır her halde benim de 60 küsür ingilizcem vardı zor yaptım.
-
merhaba herkese günlerdir foruma giremedim. Git, gel, mülakat ve sonuç telaşı derken 10 aylık süreç büyük hayal kırıklıklarıyla tamamlandı. Mülakatım iyiydi ama olmadı maalesef kısmet değilmiş. Bilişimde alınanlar çalışanlar kalkınma bakanlığı, sgk Allah ne verdiyse işte. Belki de işten izin alıp mülakata uğradılar, biz de 10 aydır ne var ne yoksa çalışıp elendik. Çok kırgınım, üzgünüm. Ama yapacak bir şey yok tabi. Referansla kazananlar ömür boyu başkasının hakkı olan rızkı yiyecekler. Ben kendi adıma helal etmiyorum, Allah'a havale ediyorum.
-
@piraye torpili yapanın da, yaptıranın da, aracının da, artık kim bu çark ve düzen içerisindeyse felaketini bu dünyada görmek en büyük dileğim.
-
Bilişimden atanan arkadaşlar, Herhangi biriniz görüyorsanız eğer burda yazılanları ve hakkınızla girdiyseniz lafım yok ancak referansla girdiyseniz benim veya bir başkasının emeğine hakaret ettiyseniz sizleri vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. Bunun açıklaması mazereti olamaz. Hakkım helal değildir, orada mutlu olamayacaksınız.
-
Alın teri ve hakkıyla girenlere başarılar. Herkese hayat yolundaki asıl imtihanlardan hayırlısıyla geçmesini temenni ediyorum. Tartışmalar yaşandı kusura bakmayın bu süreç herkesi yıprattı. Güzel ve samimi dostlar kazandım kendi adıma o bana yeter... hoşçakalın
-
@sami amin. Dua etsinler de bu dünyada çeksinler cezalarını. Ahirette nasıl hesap verecekler Allah'a acaba.
-
@piraye öbür dünyada kendi derdime düşeceğim için onlarla ilgilenmem herhalde hocam:)) o yüzden burada görelim ki, içimizin yağlarından birazı erisin.
-
@piraye haklisin. ne kadar da benzer seyler hissediyoruz senle hocam. Hic bi arkadasimin da olmadi ilginc .
-
Bugün saydım 9. mülakatım olmuş, artık başka bahara diyecek sabırda kalmadı. Elbette vardır hakkıyla giren arkadaşlar emeklerine sağlık, meslekte başarılar. Ötekilere bir şey diyemiyorum yıldım artık. Benim, başka çokta arzu etmediğim bir yer, oldu 2 mülakatım kaldı onlara da girip bırakırım artık meydanları. Kimseye oturun KPSS A çalışın demiyorum, diyemiyorum artık. Sağlıcakla kalın.
-
@t-r-malthus yanlış hatırlamıyorsam birisi 10.mülakatında hiç umudu yokken referanssız BDDK ya girdiğini yazmıştı.. sizde bahara güzel haberlerle çıkarsınız inşallah
-
Buraya yazanların hiçbiri kazanamadi sanırım
-
@sami kurum buraya olumsuz yazanlari bulup almamış bile olabilir her sey beklenir
-
Arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kazananlardan biri de benim ve spkda hiç tanıdığım yok. Cvmde referans alanında kimsenin adı da yok. Diger arkadaslardan tanıştıgım kişilerin de oldugunu sanmıyorum.. Btknın da mülakatından elenmiştim referansım olmadıgını düşünmüştüm. Btknin mülakatı da iyiydi çünkü. Ve daha cok istiyordum orayı. Spk oldu. Hayırlısı olsun hepimiz için. Allah daha güzel kapılar açsın sizlere..
-
@asdfasdf senin torpilin yok biliyoruz
-
@asdfasdf nedense pek inandirici gelmiyo boyle seyler bana. Referans yaristiriyo millet nasi sizin referansınız olmamasuna ragmen kazandiniz anlamadim.
Bizim burda turkiye derecesi yapmis arkadasimiz @oguzhan24 alınmadı. Kimse bu arkadastan daha liyakatli oldugunu soylemesin bize .
Spk icin kimi bulmak gerekiyomus kazananlar soylerse biz de bilelim . -
@shady1 inanıp inanmamak sizin bileceğiniz iş buna bir şey yapamam. Olanı söylüyorum. Hatta ‘adamın yoksa mülakata bile gitme’ demişlerdi
-
@shady1 arkadasi taniyorum torpili yok. Ama ise alirken tabi neye dikkat ediyorlar bunu bilemiyoruz iste. Iyi gecti diyenleri neye gore eliyorlar bunu bilmek lazim. Bunu da hic bilemeyecegiz galiba
-
@shady1 https://youtu.be/ggEFxq5Gzv8 en mantıklı sistem bu kardeşim. Böyle olsa biz de uğraşmazdık.
-
-
@criminalawyer Öncelikle tebrik ederim. Hukuk alanından kazanan biri olarak SPK sınavına girmek isteyen hukuk mezunları için mülakatta neler sorulduğunu ve yazılı sınav aşamasının nasıl geçtiğini açıklayan bir yazı yazarsanız en azından personel eksiği olduğu için yakında alım yapacak yeni SPK sınavı için genç dimağlara deneyimlerinizi aktarabilirsiniz.
Aynı hareketi kurumu kazanan İİBF mezunu forum üyelerinden de bekliyorum çünkü buraya üye olmadığı halde burayı takip eden hatırı sayılır bir kitle mevcut. Bazı kurum mülakatları ile ilgili malumlar sitesinde birkaç yıl önce paylaşılan mülakat deneyimleri yıllar sonra onlarca kişiye ışık tutmuştur.