Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@arya, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@shady1 oldu arkadaşım siz burada insanları acınası değersiz bulun. İstedğiniz gibi at koşturun biz bir şey yazmayalım. Hem bundan rahatsız olan sizlersiniz.
Simdiye kadar yazmiyodunuz yani simdi ne degisti ? Caniniz mi yandi veya niye sadece siz ustunuze alindiniz ! Gereksiz tartisma yapmayin burda. Simdiye kadar yaptiginizi yapin kenardan izleyin hadi
-
@arya teşekkürler hocam
-
@shady1 size mi soracağım ne yapıp yapmayacağımı sizde lütfen çok değerli bilgilerinizi kendinize saklayan paylaşmayın. Benim sadece yeni paylasım yapmadığını bakarsanız görürsünüz ben kendim için diğer insanlar için söyledim sizin ben merkezci değilim
-
@sami rica ederim.
-
@arya bölümünüz nedir acaba
-
Arkadaslar merhabalar, bu aralar bende sessiz kalanlardan oldum. 20 gun önce dedemin kalp krizi geçirip yoğun bakımda kalması ve geçen hafta vefat etmesi....
Mülakata bilişimci adayı olarak katıldım. Evet karşılama ve ilgilenme harika. Ta ki o odaya girene kadar. Komisyonun genel tavrı soğuk ve ciddiydi. Ayrıca hızlı bir şekilde çok soru sormaları heleki abuk sabuk soruları sormaları çok tuhaftı. Ama mülakatım kötü değildi. Bakalım herkesin hakkına hayırlısı olsun. -
@criminalawyer bölümümün ne olması konuştuklarımızla ne alakası var anlayamadım.
-
@arya canım bak sen çok atarlısın.
Burda kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya ya da sevgili yapmaya yazmıyorsun herhalde?
Burası seviyeli bir kariyer sitesi,
Tabiki bölümünü soracağım
Mülakatının nasıl geçtiğini?
Başka amacın var senin.
Kendini çok güzel ifşa ettin. -
@criminalawyer, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Burda kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya ya da sevgili yapmaya yazmıyorsun herhalde?
Başka amacın var senin.
Kendini çok güzel ifşa ettin.Vallah asıl siz kendinizi çok güzel ifşa ediyorsunuz evet forum gayet seviyeli ama sizin gibi insanları sebepsiz yere acınası değersiz gören insanları onaylayan kişiler yüzünden seviye düşürüyor. Kız arkadaşım var hatta bu sayfayı ortak kıllanıyoruz ne kadar ön yargılı olduğunuz gayet belli oluyor burdan. asıl siz herhalde bu amaçla bu forumu kullanıyorsunuz ki böyle saçma sapan şeyler söyleyebiiyorsunuz. Merak etmeyin bu formu sizin gibi egoist önyargılı kişilere bırakmayız öyle istediğiniz gibi at koşturamazsınız.
-
@piglet basiniz sagolsun hocam. Hakkinizda hayirlisi olsun
-
@sami hocam hangi 6 ay 7.5 ay
-
@arya, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@criminalawyer, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Başka amacın var senin.
Kendini çok güzel ifşa ettin.Vallah asıl siz kendinizi çok güzel ifşa ediyorsunuz evet forum gayet seviyeli ama sizin gibi insanları sebepsiz yere acınası değersiz gören insanları onaylayan kişiler yüzünden seviye düşürüyor. Kız arkadaşım var hatta bu sayfayı ortak kıllanıyoruz ne kadar ön yargılı olduğunuz gayet belli oluyor burdan. asıl siz herhalde bu amaçla bu forumu kullanıyorsunuz ki böyle saçma sapan şeyler söyleyebiiyorsunuz. Merak etmeyin bu formu sizin gibi egoist önyargılı kişilere bırakmayız öyle istediğiniz gibi at koşturamazsınız.
Forum yöneticilerine sesleniyorum; yukarıdaki paylaşımda sobote amaçlı ve hakaret içerikli paylaşım bulunmaktadır. Belli üyelere yönelik Kişilerin huzur ve sükununu bozan rahatsız edici paylaşımlar tekrarlanmış, hakaret içerikli kelimeler kullanılmıştır.
Durumun incelenmesini ve
Gereğinin yapılmasını arz ederim. -
Arkadaşlar ortada gereksiz bir tartışma var uzamasın yoksa moderatörler engellemeye başlamak zorunda kalacak
-
@piglet basin sagolsun dostum
-
Başka amacın var senin.
Forum yöneticilerine sesleniyorum; yukarıdaki paylaşımda sobote amaçlı ve hakaret içerikli paylaşım bulunmaktadır. Belli üyelere yönelik Kişilerin huzur ve sükununu bozan rahatsız edici paylaşımlar tekrarlanmış, hakaret içerikli kelimeler kullanılmıştır.
Durumun incelenmesini ve
Gereğinin yapılmasını arz ederim.ne oldu arkadaşım işine gelmeyince hemen forum üyelerini mi sesleniyorsun. bana buraya kız için geliyorsunuz diye saçma sapan ithamda bulununca sabote olmuyor. insanları sırf bir şey yazmıyor diye acınası değersiz bulunca sabote olmuyor da sana üslupunla cevap verince mi sabote oluyor. Forum üyelerine aynı çağrı bende yapıyorum insanları sürekli asağılamay bırakın
-
@criminalawyer birak hocam ne konusuyosun cevap bile verme
-
@aliveli gordugunuz gibi arya burda huzuru kacirmakta. Mudahale etmeniz gerek
-
@aliveli aynı şekilde @Shady1 ve @criminalawyer huzuru bozmakta müdahale etmemizi bekliyorum beni muhattap ettirmeyin
-
Kendini bilen ve yetiştirmiş bir birey asla hakaret etmez ve kavgayı devam ettirmez
-
@aliveli hocam cok tesekkurler