Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Yeni bi nesil dogdu resmen
-
@ebruuu başka başlıklarda 3 aydır sonuç bekliyoruz yazılmış güldüm sadece biz 7 devirdik 8 e giriyoruz yazamadım ümitleri kırılmasın diye ama önümüzdeki ay inşallah belli olacak arkadaşlar inanmak başarmanın yarısıdır diğer yarısı da başlamak zaten çok birşey kalmadı yani iyi geceler
-
@oguzhan24 soyleseydin hocam en azindan onlerine bakarlardi cok sabirli bir insanim ama benim bile tahammülum kalmadi. Elimde baska imkanim olsa ah bi olsa.
-
@piraye, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
bu senenin bekleme rekoru bizde sanırım
Rekor istiyo musunuz diye bi sorsalardi bize keske
-
Ama iyi şov yaptı kurum bence imzasını attı yani 2017 nisanda ilan açıp ocak 2018 de mülakat sonucu açıklamak efsane hakikaten
-
bir ara bi iş müfettişliği mülakat sonucu vardı sanki 8 ay falan sürdü gibi daha rekoru kıramadık
-
Şöyle de bi şey var spk adaylari artik ümidi kesmiş herhangi bi mücadele yok etkinliktir ve benzeri girisimlerde bulunmuyolar. Bir kabullenişlik var mülakat yok alimdan vazgectik deseler tamam diyecekler
-
@shady1 Benim kabulüm en azından boşuna ümit bağlamayız ne de olsa Türkiye şaşırmamak lazım der geçerim.
-
-
@jbsay O zaman dayan SPK 1 ay daha ne olmuş
-
@oguzhan24 arkadaşlar olumlu düşünmeye çalışalım. Tamam belki bekleyeceğiz mülakatı da inşallah işe başlatmaları uzun sürmez. başka kurumlar işe başlatmak için bir sene bile bekleten oldu. Beterin beteri var. ya aslında daha fazla konuşup enseyi karartmak istemiyorum.
-
@oguzhan24 mulakat sonucu mu ? Ortada mulakat bile yok hocam
-
@urbancool0635 hocam hadi iyi tarafi o olsun tabi olma ihtimali ne o da muamma. InsaAllah aliniriz da yad ederiz bu gunleri.
-
@ebruuu İyimser olmaktan başka çaremiz pek yok açıkçası. Karamsar oldukça bunalım takılırız mideye kramplar girer vücutta başka yerler aksamaya başlar. falan filan. sonuçta yine kendimize zarar veririz. Ondan sonra müslümcü hareket engellenemez takılırız daha mı iyi olur sence
-
@oguzhan24, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Ama iyi şov yaptı kurum bence imzasını attı yani 2017 nisanda ilan açıp ocak 2018 de mülakat sonucu açıklamak efsane hakikaten
2018 de mülakat sonucunun açıklanacağını da nerden çikardin dostum
-
@shady1 hedef 2023:)
-
-
@oguzhan24 mülakat bir yapılsa bende aynı fikirdeyim bitmesini takip eden ilk hafta açıklanır diye düşünüyorum. Daha önce de öyle olmuş. Sonuçta güvenlik soruşturması vs yok sadece imzalanıp yayınlanacak.
-
Buyrun arkadaşlar buna bakip kendimizi avutalim
-
@shady1 bu arada sene sonunda başkan değişecek sonra mülakat tarihleri verilecek söylnetisi de söylentiymiş. Aralığın sonu geldi başkan hala görevinin başında