Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@aroma 3 ten fazla girenlere osym artik vip musteri muamelesi yapacakmis. Sirasina sinav esnasinda mango ananas muz avakado tabagi ve yaninda yine bekleriz cikartmali islak mendilde verecekmis oyle diyorlar:)
-
@LioN haftaya vip te olacağım ejder meyvesi de isteriz hocam
-
@aroma sen ejder meyvesi istiyorsun osym den bana mesaj geldi. Cumartesi alan sinavi malum butun gun ogle arasi spa masaji hizmetimiziden yararlanmak istermisiniz diye. Dusun artik nekadar vip oldugumu:)
-
@LioN armuta benzetebildiğim bir tek avokadoydu ahahahah zenginler gibi her sabah avokado üzerine poşe yumurta yemiyoruz nereden bilelim yahu
-
@aroma ejder meyvesini görünce Allah affetsin çok güldüm smoothie aklıma geldi bu arada tanesi 15 liraymış bu meyvenin çok alıcısı varmış
-
@North-remembers seneyede mercedesin en son cikan modelinde kac adet hava yastigi vardir diye sorarlarsa sasirmam:)
-
@LioN olabilir her sene ayrı bir olay ösym artık kafasına ne eserse
-
Simdi bitanesi cikip arkadaslar basligi bos yere isgal etmeyiniz birisi geceye bir soz bir siir birakti diye giriyoruz suraya dimi yanee derse gorursunuz.
-
@LioN @aroma @North-remembers Keyifle okuyoruz, muhabbetiniz bol olsun, kimseler böyle şeyler söylemesin, bence forumun bütün başlıkları potansiyel sohbet, muhabbet başlığıdır, normalde de böyle olmuyor mu insanlar bir araya gelince konu konuyu açar
-
@LioN biz bu forumu içimizden geldiği gibi kullanıyoruz muhabbet ediyoruz. Samimiyetimiz, şiirlerimiz, şarkılarımız, paylaştıkça çoğalan bilgilerimiz daha ne olsun ki
-
@plansız forumun bu başlıkları da deşarj olma alanları hocam Amacına fazlasıyla amade sayfa seviyorum sayfaları...
-
@North-remembers millet sınav ücretlerinden sonra ateş eşliğinde tabaklar bekliyordu ÖSYM bekleneni yaptı işte
-
O degil artik sinavda gozetmenler benden kucuk. Adam onume kitapcigi saygiyla koyuyor karekodu yapistirirken sesi titreyerek adimi okuyor. Yaslandik zannimca:)
-
@LioN yaş ,yaşlanmak, yaş almak kelimeleri ile cümle kurmuyorum hocam
-
Demet Evgar’dan bu geceye gelsin.
https://youtu.be/cmtS6X5S82c -
@placebo İlgisi var mı bilmiyorum ama kullanıcı adınızı görünce sevdiğim bir şiir ve şarkısı aklıma geldi
-
O zamanlar Ankara Öğretmen Lisesindeyiz yatılı, pilot okul. Bir güruh türedi; sen istemeden çamaşırlarını yıkatan, harçlığını soran, şefkatle, kız arkadaşınla alakalı sorunlarını dahi dinleyen, haftasonu evci izni için seni görkemli kahvaltı sofralarına çağıran felan...
Ulan dedim bunlar iyi olabilir, lakin tuhaflar: Nasıl olur da benimle aynı yaş grubunda olan, maksimum 3 yaş büyük olan adamlar, benim yaşadığım ergenlik, yatılı okulda okuma sebepli problemleri yaşamazlar, hadi yaşamadılar nasıl olur da bu kadar çözüm odaklı olurlar...
Ertesi sene biraz daha çoğaldılar, okulun en kalabalık grubu da TAHMİN EDİLEBİLİR gerekçelerle ülkücü öğrenciler, onlar da bu adamlar "Allah yolundalar" diye ses etmediklerinden, faal olmalarına müsaade ediyorlar, hatta bir grup da onlardan kayıyor ve git gide nüfusları ve nüfuzları artıyor...
Bu arada okulda bir grup daha var salaş diyelim onlara (aksi halde bir grubu övdüğüm felan düşünülmesin), salaş grup bunlardan illet ediyor, biz de o grupta takılıyoruz ama Cuma'ya hepberaber gideriz, pazartesi İstiklal Marşı'nı birlikte, gür sesle okuruz, ayrım da yoktur aramızda...
O senenin ramazanında ağırdan ağırdan durumlar değişmeye başladı... Bir öğrenci, hiç unutmam Niğde'li, hem sahura indiği hem de sabahına kahvaltı yaptığı için yemekhane girişinde sağlam dayak yemişti öğrencilerden. Evet, istihkakını ya sabah kahvaltıda ya da sahurda kullanmalıydı ama bu durumun cezası asla dayak olmamalıydı, olsa dahi olsa nöbetçi öğretmen tarafından kesilebilirdi cezası anca, bizi germişti bu olay...
Birgün yine kızlar yatakhanesinin önünde çiftler, gün bitmeden son kez görüşüyorlar, orada uzuuun bir duvar var, herkes kendine oradan yer tutuyor, son etüdten sonra 20 dk var zaten, derdini anlattın anlattın, anlatamadın nöbetçi hoca yurda bile almaz gecikirsen,
ayrıca abesle iştigal bir şey yaşanması da mümkün değil zira orası Ankara, sosyokültürel yapı ortada, ayrıca sevgilisi olanların çoğu sağ tandanslı...Bahsi geçen tayfa, bağıra çağıra geldiler, resmen oraya genelev muamelesi yapılıyor, herkesi duvardan indiriyorlar, korkularından, ülkücü öğrencilerin kollarına girip "kardeş" ayağı çekiyorlar, babası MEB şube müdürü olan çocuğa yavşıyorlar diğer kitleye yönelik ciddi tehditler, kavgalar...
Artık çileden çıkıp bunlara meydan dayağı attığımız son olay da şuydu: normalde sahura bekçi kaldırır, kalkmayanları bilir, onlara pek dokunmazdı, bunlar bekçiyi kafalamışlar, özellikle kalkmayanların listesini almışlar ve Allah şahidimdir ki tüm ışıkları açarak, demir yataklara demir sopalarla vurarak, hususi olarak kalkmayan adamları uyandırmaya başladılar, kızlar yurdunun önüne etek boyuyla alakalı yazılar asmaya başladılar, dedik tamam köteğin sırası gelmiştir...
Tekrar söylüyorum orası Pertevniyal değil, diz üstü etek boyu olan öğrenci sayısı 10'u geçmez, aklınıza farklı şeyler getirmeyin, bildiğiniz solcusu bile eli tesbihli, selam verildiğinde toparlanılan, milli değerlerle alakalı çalışma yapmak için yarışılan bir okuldu...O zaman anlamıştım bu güruhun, bir anlamda küçük Türkiye olan; Hakkari'lisi, Alevisi, Ülkücüsü, Tarikatçısı, inanmayanı, çalışkanı, zorla okuyanı, sporcusu, obezi farketmeksizin herkesi barındıran yatılı okulda bile böyle sorunlara vesile oluyorlarsa kim bilir Türkiye'min başına ne çoraplar öreceğini...
Bizler o zaman onları biraz durdurmuştuk, gücümüz yettiğince... Güzel ülkem de umarım bu ve buna benzer yapılanmalara, onlara çanak tutanlara karşı mücadelesini vermistir, verecektir...
Her şeye rağmen yaşasın Tam Bağımsız Türkiye, umut ediyorum ki güzel ülkem tüm kan emicilere rağmen hak ettiği refah düzeyine ulaşacaktır...
-
Anlatarak bitiriyorum hayatımı
Bilmiyorum başka nasıl bitirilir bir hayat
Bir çiçek çizdim bu akşam avcuma
İsmini her şey koydumDidem Madak
-
"Aşk güzeldir karşılığı varsa ama karşılıksızda sevilir karşındaki VATAN'sa". Vatan aski ile sehit olan butun kardeslerimizi ALLAH rahmet eylesin ve bu cennet vatana hainlik yapacaklara firsat vermesin tipki 15 Temmuz'da oldugu gibi.
-
Hak bir gönül verdi bana, ha! demeden hayran olur
Bir dem gelir şadan olur, bir dem gelir giryan olurBir dem sanasın kış gibi, şol zemheri olmuş gibi
Bir dem beşaretten doğar, hoş bağ ile bostan olur