Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
" İnsanın eceli geldiği zaman sahip oldukları şöyle taksim edilir :
Ruhunu Azrail (a.s.) alır..
Malı mirasçılarına kalır..
Bedeni toprağa kalır..
İyilikleri de hakkını çiğnediği kullara kalır.. "İmâm-ı Gazâlî
-
Bugün okuduğum en güzel cümle;
“Saksıdaki çiçeği seviyorsunuz fakat kaldırımdakinin üstüne basıp geçiyorsunuz.” -
Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur.
Mevlana
-
...
Pazartesi sendromu,
Sosyete şımarıklığıdır.
Ekmeğinin peşinde
Olanlar için pazartesi,
Besmeledir.Cahit Zarifoğlu
-
@paretowilfredo Defalarca beğen seçeneğini hak eden bir söz olmuş
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@paretowilfredo Defalarca beğen seçeneğini hak eden bir söz olmuş
Kesinlikle dostum. Her pazartesi aklımdan geçendir, paylaşmak istedim sizlerle de
-
...
"Hayatınızda kendinizi izah etmek zorunda olmadığınız insanlar, hanenizde geldiklerinde ortalığı toplamak zorunda hissetmediğiniz misafirleriniz olsun."
Başka türlüsüne açtığınız kapı, sizi sürekli olarak kendinizi ispat sokağına çıkaracak ve hep bir şeyleri yanlış yapıyor hissi çıkmazına hapsedecektir. Bu duruma dur demediğiniz her gün aynadaki yüzünüz benzemeye çalıştığınız şeylerin biçimini alacaktır. Bir de bakmışsınız ömrünüz hep birilerine izahat için yaşanmış. Bunca yıllık körlüğünüz size nankörlük ithamı ile geri dönmüş. Onlar yükselmiş, siz kaybetmişsiniz ve geçmişin çukurunda debelenirken, gelecekten vazgeçmişsiniz. Tüketilmiş ömrün tek tazmini, o kadar zaman üretmektir, yaşayamadığınız vakit kadar nefes alıp vermektir.
-
Alayinizi.......................................Sevgi ve Saygiyla Selamliyorum.
Devlet Bahçeli~Tekirdag Mitingi -
...
Aptallığını gizlemek için susanla, cehaletini örtmek için konuşup duran aynı tarikata mensup.
-
@paretowilfredo ataninsan ilk pazatesi paylaşacağım söz olacak
-
" Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun öğle yemeğinde ne yeneceğini oylamasıdır. Özgürlük ise tam teçhizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır. "
Benjamin Franklin
-
İnsan büyüdüğünü ne zaman anlar?
“Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun. Tahammül etmeyi ve şaşırmamayı öğreniyorsun. Artık hiçbir şeye şaşırmadığını farkettiğin gün büyüdüğünü de farketmiş oluyorsun aslında.”
Nilgün MARMARA
-
@aroma İnşallah dostum. Olacak en kısa sürede, inanıyorum. Daha evvel de söylediğim gibi düşmeyin yeter ki. Dualarım sizlerle.
-
“Ben garip bir insanım,ne tahtım var,ne tacım.Tut elimden Allahım,yalnız Sana muhtacım...”
NFK
-
"Gönül telaşımız dünya telaşımızı geçmedikçe, gönül güzelliği bizlere yetmedikçe, insanları, yalnızca bir kalbi olduğu için sevmedikçe, mânâya inmedikçe, incinsek dahi incitmedikçe, acıya da olsa tebessüm etmedikçe, beklentisiz "sevmedikçe" güzel bir insan olamayacağız."
-
Cahit Zarifoğlu kadar üzgünüz.
Didem Madak kadar kırgınız.
Sezai Karakoç kadar yalnızız.
Ismet Özel kadar öfkeliyiz.
Cemil Meriç kadar ışıksızız.
Attila Ilhan kadar mecburuz.
Ahmet Hamdi Tanpınar kadar huzursuzuz.
Hüseyin Nihal Atsız kadar ümitvarız. -
...
ve de
Enver paşa kadar hayalperest
Mustafa Kemal kadar gerçekçiyiz kardeşim.@karakalpaklı safa getirdin.
-
-
"Ha kanadı olmayan kuş dedi meczup,
ha hayali olmayan insan." -
Seni federallerin elinden almadim mi??
İbrahim Tatlises.