Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
“Kızlar uzaktan iyi görünüyor, güneş elbiselerinde ve saçlarında parlıyordu. Ama yakınlaşıp ağızlarından akan beyinlerini dinleyince silahlanıp yeraltına gizlenmek istiyordum.”
C.Bukowski
-
"Sakin ol ve o elindekini yavasca yere birak evlat"
Arka Sokaklar~Riza Papa~
Bölüm:4500
Tekrar:14500 -
" Yaşadığın dünyaya bak..
Yüce Allah, hangi eserini sevginin kucağında büyütmemiş?
Neden okşamak ve kucaklamakla gidilecek yere, tekme ve tokatla erişmeyi tercih
edersin? " -
@lion "Adamlar manyak çıktı Rıza baba"
Mesut Komiser -
https://youtu.be/YzBHwKKSUVg
Sevda ateşten bir gömlek giyen giyebilir isen.. -
Geçti gitti birkaç günlük fasıldı...
-
@aroma arkadas kadinlarin elinede hersey yakisiyor. Baglama nasil estetik durmus. Erkekler ise baglamaya kafa atiyoruz
-
Bütün ömrümce aradığımı bulduğumda, oturup ağlayacağım bir deniz kıyısında...
(Ataol Behramoğlu)
-
Eğitim, gerçeklerin öğretilmesi değildir. Düşünmek için aklın eğitilmesidir.
Albert Einstein
-
Şimdi konuşmuyorum, seneler sonra da konuşmayacağım. Hiçbir zaman karşılarına geçip intikam almayacağım. Düştüklerinde iyi olmuş bile demeyeceğim. Benim kelimelerim sesimden çıkıp kimseye çarpmayacak. Keşke bunun anlamını biraz olsun bilseydiniz.
Sabahattin Ali
-
@lion anaerkil toplum olsaydık belki daha farklı bi dünyaya doğardik .Ataerkil olduk kafa atıyorsunuz
-
Uzak baharlardan haber mi getirdin ey uğur böceği? Bir daha ki gelişinde kanatlarında getir bahar mevsimini.
...
-
"Başkalarının hayranlığını kazanmak için yaşayanlar yalnız kalırlar."
Küçük Prens
-
...
"Dosta, yâre ve yarene gösterilmeyen incelik herkes gittikten sonra pazara çıkarılıp, tezgaha seriliyorsa; o tezgahta yalnızca kokuşmuş bir ruh vardır."
-
"...Sevdiğimi söylemesem, sevmek derdi beni boğar..."
Yunus Emre
-
"İnsanın her eylemi etine işlenmiş eski acıların, belleğine kazınmış eski resimlerin yeniden yorumlanmasıdır."
Agah Aydın
-
...
Hayattaki en büyük eğilim ve kazanımı türünü devam ettirmek için lazım gelen adımları atabilmek olan insanlardan uzak dur. Onlar ancak birinin oldukları zaman biri olabilirler. Bunu başaramamış olanları ise bir şey olduklarında biri olurlar. İsimleri önüne gelen bir unvan, onlara verilen bir makam ile kendilerini tanımlayabilirler. Onların ellerinden çekip aldığın zaman bu ikisini onlar yalnızca başka hayatlar üzerine düşmüş ve karanlık doğuran, karanlığa doğurgan bir gölgedirler. Aydınlığa düşman, geleceğe karanlık. Her daim umutsuzlukları, kendilerine mağlup ölü bakışları bundandır. Herkesi tüketmeleri, kendilerine sahip arar gibi kapı kapı gezmeleri bundandır. Bir dirhem ateş olamazken karanlığa umut niyetine, her değdikleri ocağı söndürmeleri bundandır.
-
İstedim vermediler Sen İibf'lisin dediler.
#iibfevdekalmislarclup# -
@lion şu noktaya geliyoruz yavaş yavaş dostum korkarım.
Engineer'ın yerini İİBF'li alacak. :))
-
@lion iibfnin kaçınılmaz kaderi