Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
@möözun ey forum gözyaslarin dinsin yetiştik çünkü biz teşekkürler
@paretowilfredo mülkiyeliler her yerde hocam
-
@paretowilfredo
hayır hocam. sözler ve şarkılar paylaşmaya devam edeceğim -
@otuzyılsavaşı Değer katıyorsun dostum. Hep var olasın.
-
@genclerbirlikli Şikayetçi değilim dostum. Okulun en kalitelileri bizimle neyse ki, başta sen ve çok sevgili dostumuz @möözun olmak üzere.
-
@otuzyılsavaşı hocam teşekkürler inşallah süreç kısa zamanda biter ama buraları bırakıp gitmezsin
-
@genclerbirlikli valla olaya şöyle bakıyorum, az kişinin olduğu kurumsallığı biraz daha zayıf kurum mu daha değerli, çok kişinin olduğu daha kurumsal olan kurum mu?
ONEDİO > EKŞİ > MALUMLAR > TY denklemini tersten okursak,
TY Ekibi Sayısı < Malumlar Ekibi < Ekşi Ekibi < Onedio Ekibi.Bu denklemlerin bir de küpkök içerisinde üstel ters trigonometrik fonksiyonunun integralinin dönüşümünü alırsan doğru sonuca ulaşırsın Elbette Onedio bence hiç zorlamayalım ! Hatta torpil bulursan beni de oraya aldırırsın
-
@genclerbirlikli tam biber gazı yemeden usulca gideyim dersimin başına diyordum, bu paylaşımla duygulandım :)) teşekkür ederiz, bilmukabele efendim @paretowilfredo
-
@paretowilfredo
estağfurullah dostum.hep var olalım.. -
@antimülakat az olan değerlidir her daim ayrıca o yazılanları şıp diye anlayıp çözebilsem ( mat 2mde iyiydi ama paslandım :D) şu an mühendistim
-
“Ey Ty Üyesi! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ty siteni ve başarını kim bozabilir”
-
@genclerbirlikli
rica ederim
inşallah. farklı bir nickle devam ederim savaş bitince -
@otuzyılsavaşı her zaman bekliyoruz
-
@genclerbirlikli Hayırlı olsun adminliğiniz. Şimdi forumda iki gece üst üste bir Mülkiye muhabbeti oldu tabi Dün sayıştay bugün burası ama ben hakkımı bugün kullanmış olayım:) @paretowilfredo kızmasın Belki Mülkiyeli ilk admin oldu @genclerbirlikli o kadarcık kulis hakkımız olsun Mülkiyeliler olarak Tekrar hayırlı olsun, layıkıyla yapacağınıza eminim.
-
Yalnız forum adminliginde 2 Gazi İİBF, 1 Ankara Hukuk, 2 Ankara RTS ve 1 Ankara Siyasal mezunu olarak Ankara mezunları epey arttı. Mülkiyeliiler boş kontenjanları doldurmadan yetişin Gazililer. Bak sonra demedi demeyin bunlar çabuk örgütlenirler. @karakalpaklı kardeşimiz Kaymakam olmasa idi hemen bir okul torpili yapardık @paretowilfredo ?
-
forum adminliğinde bir Hacettepelinin olmaması büyük eksiklik
-
Moderatör aday adaylığı başvurusu için pazartesi ankaradayım. Ankara kendine dikkat etsin
-
@davetsiz Ben Genelkurmay Cumhurbaşkanı Başbakanınınızım. @paretowilfredo President kendine dikkat et
-
Ben de diyorum bu eskiler nerede bir askere gittik geldik herkes mi atandı da gitti @Baumol
Bir çaldırıp kapatsaydınız bulurdum bu başlığı -
@baumol
Mersinli Tbmm 01 sen misin? -
@baumol Ama kafamız nassı güzel nassı güzel kafamız biliyo musun?