Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
Milliyetçilik ve ben çık çık hiç üstüme alınmadım:) topuk tıkırtısına kayıtsız kalamadık diyelim biz ona @paretowilfredo
-
@hayatım-sınav Ben bilmem okulculuk yapmayın efendim. TY çatısı altında toplanalım hep birlikte. Çaylarımızı demleyelim, sobamızı yakalım, muhabbetimiz daim olsun
-
Üstat hayırlı olsun, başarıların daim olsun inşallah. @genclerbirlikli
-
@officialsecret est hocam sağolasın
-
Ben bu sayfada en son değerli forum üyelerine teşekkürlerimi iletiyordum. Ne oldu, nasıl oldu bilemiyorum ama geceydi, karanlıktı. Her şey net seçilmiyordu. O gün bugündür böyle işte, kusura bakmayın
Gelelim okul meselesine de TY kapsayıcılığına birlikte değinelim:
Agor ve Benim Hacettepe mazimiz mevcut. 2'şer sene okuduk, okumadik diyelim.
4 sene İzmir de yaşadım. Dadından yinmez, yazın hanenize bir DEÜ'lü daha.
Agor'un Gazi ve Ankara Siyasal geçmişi de var. Belirteyim.
Pareto aşağı yukarı her yerden biraz almıştır, okumak şart değil deyu gezer durur vesselam.
-
@antimülakat Çok kozmopolit bir yönetim yapısı şöyle bir düşündüm de tekrar Özellikle Agor'la senin okul maziniz aslında başlı başına bir hikaye. Tercihini Yap! adının inşasında kesinlikle azami etkisi var bu mazinin.
Bana gelince, her çevreden, gerek ideolojik, gerek inanış gerekse formasyon anlamında her çevreden dostlarım var. Bunun bana gerçekten çok ciddi katkısı oldu. Çünkü salt okul nezdinde dâhi değerlendirirsek durumu, her okulun kendine has bir kültürü var. Bu sadece Ankara sınırlarında bile böyle. ODTÜ, Hacettepe, Ankara ve Gazi apayrı okul, sosyal yaşam, öğrenci profiline, hoca profiline sahip okullar. Bu 4 okulun kültürünü iyi okumak, ülkeyi okumak anlamında da sosyolojik bir katkı sağlıyor insana. Özellikle Agor'un bu gözlemleri bizzat yerinde yapmış olması onu muhakkak bir adım öteye taşıyor bu hususta. Bense dostlarımın ve her okulun ortamında misafir olarak da olsa bulunmuş olmanın faydalarını görüyorum. Benzer durum kurumlar nezdinde de geçerli. Ankara'da içinde bulunmadığım, çayını içmediğim kamu kurumu kalmadı sanıyorum. Her birinde dostlarımız, büyüklerimiz var. Bu da benzer şekilde çok şey kattı bana. Burada farklı kurumlara farklı okullardan gelerek gidecek olan dostlarımızın varlığı ve çokluğu bu zenginliği daha da genişletecek inşallah. O nedenle Tercihini Yap iyi ki var.
Anaç bir tavırla iyi ki doğurmuşum veya babacan bir eda ile iyi ki yapmışım ruh halindeyim şu an :))
Hepiniz iyi ki varsınız dostlar.
-
@paretowilfredo
Hayır yani ben surda @Hayatım-Sınav 'in deulu oldugunu ogrenince azicik sevineyim dedim kursagimda kaldi oh valla mulkiyeliler sayfasina hic laf yok almiyolar oraya biziAllahtan @Antimülakat var halimizden anlayan. İzmir candır cannn -
@1903bjk Yooo gömebilirsiniz hemen beni
-
Ayrıştırma yok birleştirme var, lütfen burada ötekileşme ile ilgili şaka dahi yapmayın çünkü şu aralar toplumdaki en çirkin olay bu. Sen şusun, öbürü bu, beriki o...
Bizim rabiamız var; TEK forum üyeliği, TEK logo, TEK forum, TEK site -
@agor
Peki sustum -
@1903bjk aman estağfurullah susun diye söylemedim hocam ama @Antimülakat da @paretowilfredo da iyi bilir, insan önce gelir bizim için yapılar değil o yüzden hangi üniversiteli olduğumuz değil kim olduğumuz önem kazanıyor ve burada bulunan insanların neredeyse hepsi de dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız, yoldaşımızdır.
-
@agor Ya benim o dört parmak alışkanlıktan mıdır nedir kapanıp yumruk oluyor ya İşin şakası bir yana burada bir olarak, dost meclisimizle mutluyuz, güzel günlere hep birlikte yürüyelim inşallah.
-
@agor her şey İYİ olacak değil miydi o? Hocam erken kalkan yol alır felsefine adaptasyonunuz çok seri oldu gibi.
-
Duygulandım yazdıklarınız okurken, hatta derin bir iç çektim Okula ilk geldiğimde tam da şuan yazdığınız duygularla başlamıştım. Sonra baktım, gözlerimizle kavga ediyoruz Halbuki neler hayal etmiştim, hepimiz oturup her fikri tartışıp kalkacaktık falan filan. Böyle bir ortam vardıysa biz görmediysek ayıp etmişiz, keşke gücümüz olsaydı da biz yapabilseydik. Şimdi forum biraz da bu yüzden değerli aslında benim için.
-
@1903bjk Bugün Mülkiye sayfasına bir giriş yapayım demiştim bu kadar konuşmanın üzerine geri adım attım :)) En iyisi biz şöyle halledelim. Siz de gelin orda bir hareket olduğunda kapımız açık:) Böylece rahatça biz de yazarız :))
-
@paretowilfredo Ötekileştirmeyi çokça yıkmış bir insana okulculuk oldu mu şimdi
Beni iki semaver ancak paklıyor yalnız uyarmadı demeyin
Burayı bu yüzden kendime yakın buluyorum işte özlediğim ortamları hatırlatıyor bana tek çatı altında rengarenk yan yana var olabilmek:) -
@antimülakat @Agor çok ilginçsiniz yahu yazı dizisi yapsanız da okusak
-
"Forum 5'ten Büyüktür!"
-
@otuzyılsavaşı
Veto geliyo şimdi !!! -
@hayatım-sınav hocam şu an twitterdaki seçimi izliyorum sizi de beklerim valla asıl yazı dizisi orada, TAMAM mı DEVAM mı?