EPDK 20 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı
-
@galatasaray Hocam mülakatta ağırlıklı olarak siyasi tarih soruları sorulmuştu.10-15 civarı kısa cevaplı sorular. Alım için de yakın zamanda ilana çıkılacak diye duydum.
-
@josephs-nye çok sağolasın hocam yardımın için
-
başvuru sırasında belirtilen denklik belgesinin ne olduğunu bilen var mıdır dostlar?
-
@jakojoko yurtdısından diploma alanlar icin o
-
@galatasaray teşekkür ediyorum büyük takımın büyük taraftarı
-
@jakojoko :))))))
-
Simdiki alımda yds olmadan sadece P2 puan turu ile alim yapiyor. Elektrik-elektronik kacla kapatir?
-
İıbf den bu mesleğe giren arkadaşlar mülakatta ne sormuslardı nasıl bir iş yapıyorlar atanıp göreve başlama nekadar sürüyor işleriyle ilgili memnun oldukları konular neler zorluk yaşadıkları durumlar neler bilgi verebilirlermisiniz arkadaşlar
-
@bcd genelde enerji şirketlerinin lisanslanması , enerji kuruluşlarının denetimi işleriyle uğraşıyorlar. Yapılan iş zor iş yoğunluğu fazla, yeni başlayanlar 4.2 bin TL ile başlıyor.
-
@burcuburcu saolun hocam. zaten o kısmını biliyoruz benim merak ettiğim idari uzmanlıkla teknik uzmanlık ayrıda olsa teknik bir alan iibf lilerin bu alana alışması nasıl oluyor denetimler hep merkezdemi yapılıyor mesela uzmanlığa geçişte yds şartı var uzman yardımcılarına bu konuda iyi bir dil eğitimi veriliyormu gibi ayrıntıları merak ediyorum internette biraz aradım birşey bulamadım bu konularla ilgili
-
@bcd dil eğitimi verilmiyor. Ayrıca yds şartı tüm kurumların merkez uzmanlıklarında var.
-
liste açıklandı arkadaşlar
-
Dil şartı ve etkisi olmadan yapılan bir üst kurul alımı. Bakalım yıllar sonra nasıl anılacak...
-
Üst kurul yds olmadan alım yapıyor. Ne diyelim gerçekten harikalar. !
-
@monser Bu kurum önceki yıllardaki alımlarında da yds istemiyordu. Çok normal kapattı...
-
@odtüsbky Önceki yıllarda yds etkili kpss puanı ile çağırmıyor muydu?
-
@monser evet yds %20 etkili puan türü kullanıyordu ancak önceden puan türlerinde %10 ya da %20 yds olan hiçbir kurum, yeni ilanlarında yds istemedi...
-
arkadaşlar, yeni tarihli alım başlığı olan ''2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi) '' başlığından devam edelim
-
@odtüsbky, içinde söyledi: EPDK 20 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı
@monser evet yds %20 etkili puan türü kullanıyordu ancak önceden puan türlerinde %10 ya da %20 yds olan hiçbir kurum, yeni ilanlarında yds istemedi...
Hem kpss'den etkisi kaldırıldı dilin hem de kurumlar istemedi. Resmen saçmalık. İnsanlar ingilizce okudu ona göre planlarını yaptı. Gel gör ki kamuda pek bir işe yaramıyor. Neresinden tutarsan tut saçmalık.
-
Dostlar yeni başlığa yazalım lütfen. Devam eden süreç o çünkü.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/2992/2017-enerji-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-33-kişi