FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@JBSay hocam Jumanji, Evde Tek Başına ve Üç Küçük Ninja. Bu üçü gerçekten çocukluğumuza damga vurmuştur. Defalarca izlememe rağmen izlediğim kültlerden diyebilirim.
-
spagetti westernler için, sergio leone ve sergio corbucci filmlerini tavsiye ederim. ayrıca akira kurosawa filmlerini de izlemek gerekir bence.
-
aklıma gelmişken daniel day-lewis filmleri de güzeldir.
-
Hiç mi aksiyon serilerini seven yok arkadaşlar, tamam izleyince unutur gideriz ama aksiyon filmleri de hiçbir emek vermeden güzel vakit geçirmeyi sağlar. Ben şuraya bırakayım bir kaç seri, belki destek verende olur.
X-men
Zor ölüm
Terminatör
Ip Man
Hızlı ve ÖfkeliŞimdilik bunları yazayım sonra arttırırız.
-
*Split (parcalanmis) yeni bir film. Psikolojik konusu olan gerilim filmi. Oneririm
-
..........
-
Predator serisi.
-
Cem Yılmaz sevenler için: Pek Yakında filmi izlenebilir kıvamda bir film. Özellikle evli arkadaşlarımızın eşleriyle izleyebilecekleri kıvamda bir film diyebiliriz
-
Bakalım hangi yabancı film en etkileyici
https://www.tercihiniyap.net/anketler/izlediginiz-en-iyi-yabanci-film-hangisi -
Yüzüklerin efendisi götürür
-
Bu dangal ı izleyen var mı
Aamir khan hint filmi -
yenilerden SPLİT,oyunculuk on numara iki tane var o filmden oyuncu James McAvoy olacak yine özellikle o adamın oynadığı xmen serileri güzel,uzay filmleri severseniz İnterstellar,Jennifer Lawrence severseniz Uzay yolcuları:),benim her zaman favorilerim Azınlık Raporu,Yapay Zeka ve Kelebek Etkisi biraz bilim kurgu biraz dram eşsiz filmlerdir.eski filmler genelde önerilmiş tabi ama her zaman her yerde Fight Club bir numara
-
@gmmerve Split filmini henüz izlemedim. Çok kişi önerdi ama ikna olmadım. Fakat her şeyin başına Fight Club filmini koyuyorsanız sizin sözünüzü dikkate almalıyım. En kısa sürede izleyeceğim.
-
@Phoenix psikolojik gerilim seviyorsanız izleyin derim özellikle oyunculuğu harika boşa zaman değil son yıllarda çoğu öyle oluyor
-
The Bad Batch
-
Anestezi filmi oldukça başarılı bir filmmiş. Değerli bir arkadaşımın önerisi idi, önerdi izledim bende size öneririm dostlar. Vakit bulursanız muhakkak bir bakın
-
Sinav oncesi kafami dagitayim harika muzikleri olan hayatin icinden bi dram izliyeyim derseniz : the broken circle breakdown
Ama derseniz ki kafamı baya dağıtayım bu filmde neler oluyor beyin yakayım:
enemy -
@Antimülakat sabah sabah anestezi yi izledim nasıl bi film yahu ama ben sonunda olan olayları daha çok cleinin hayalleri gibi düşündüm ama gerçek çıktı. Güzel film
-
Arkadaşlar DANGAL filmini öneririm. aamir khan yine mükemmel bi filme imza atmış. PK da güzel
-
Şener Şen ve İlyas Salman'ın dolap beygiri filmi. izlemeyen iibfli kalmasın