FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Bu tatlı animasyonu yeni izleme fırsatım oldu Hala enlerim arasında Wall-E ilk sırada gelse de bu animasyon da listeye girdi, eğlendim yahu :girl_tone1:
@Phoenix FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ içinde söyledi:Inside Out Türkçeye Ters Yüz diye çevrilmiş çok güzel bir animasyon film. İzlemek çok keyifliydi. Şiddetle öneririm eğer daha önce izlemediyseniz.
-
@Agor O bataklıkta yalnız değilsiniz efenim :girl_tone1: Marvel mı yoksa DC comic mi deseniz hikaye kısmı bana daha cazip geldiği için DC comic derim, ama Captain America: Civil War ve Suicide Squad 'ı izledikten sonra görsel efektte Marvel uzaya uydu fırlatırken DC Comic nerdeyse dumanla haberleşiyor Bir de Fury gibi bana göre on numara film çeken David Ayer'e nasıl böyle kopuk kopuk bir film çektirmişler, hayret yahu
-
The Big Short
Film 2007-2008 yıllarında yaşanan finansal krizi anlatıyor. İtiraf edeyim, film Brad Bıtt ve Christian Bale olduğu için ilgimi çekmişti ama oyunculardan ziyade olay örgüsü ön planda olan bir film ve sıkılmadan izledim. Hı filmde geçen terimleri Selena Gomez, Morgot Robie gibi başka ünlüler açıklıyor. Tavsiye ederim izlemeyenlere -
@hayatım-sınav Selena Gomez ile Morgot Robie'nin sahneleri dışında muazzam diyebileceğim hiçbir şey yok. Ama o sahneler harbiden de çok yaratıcı.
-
@Phoenix Evet film için muazzam denilemez :girl_tone1:
Margot Robbie ve Selena Gomezli kısımlar bana okuduğum bir deneyi hatırlattı. Çekici kadınların anlattığı sıkıcı şeylerin daha ilgiyle dinlendiği üzerine bir deneydi, onu uygulamışlar sanırım -
Highlander (İskoçyalı)
Filmin 2. bölümünü küçük diyebileceğim bir yaşta izlemiştim ve oldukça etkisinde kalmıştım. Seri olarak izlenebilir niteliği taşıyan bir film. Ölümsüz olmakla ilgili yaklaşımda bence çok hoş .
-
Sherlock Holmes, eğer izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ediyorum. Keyifle izleyeceğiniz bir film. Tabi ki dizinin çekilmesi ile film gölgede kaldı fakat başlığımız film önerileri olduğu için filmi öneriyorum. İzlemeyenler varsa diziyi de izleyebilir, dizinin yapım ekibinin tam anlamıyla Sherlock hayranları olduğunu söyleyebilirim.
-
herkese slmlar..
bu filmi izleyin derim.. Ateş Böceklerinin Mezarı (1988)
-
@Le10 kesinlikle izlediğim en iyi bir kaç animasyondan biridir ,ben de şiddetle tavsiye ederim.
-
Dağ 2 mutlaka gidip izleyin full çekiyor sinema salonları
-
Bugunler icin it's a wonderful life'I tavsiye ederim.
-
Eski Ama tekrar tekrar izlemeye doyamadığım filimlerden
Karayip Korsanları Serisi 1,2,3,4 hepsini ayrı ayrı tavsiye ediyorum -
Le Ballon Rouge
En son ne zaman izledim hatırlamıyorum geçenlerde aklıma geldi (aslında çoğunlukla aklımda :slight_smile: ) tekrar izleyeceğim, size de öneririm
-
My Name Is Khan - Benim Adım Khan
Shahrukh Khan ve Kajol gibi dünyaca ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı bu film tam bir başyapıttır. Karan Johar'ın yönetmenliğini yaptığı film yönetmenin dünyaca ünlenmesini sağlamıştır. Klişe olarak kullanıldığını biliyorum fakat bu film için lütfen ön yargılarınızı askıya alın. Film gerçekten ağlatırken güldürüyor, güldürürken ağlatıyor. Akla kazınan replikleri, masum fakat mantıklı saptamaları ile saygınızı kazanacağını da eklemeliyim. Kısacası tertemiz, berrak bir film. Ben spoiler vermeyi ve almayı çok severim. Fakat siz değerli arkadaşlarım için hassas davranacağım. Lakin şöyle de bir şey var: My name is Khan and i am not a terrorist !
-
Bu başlığı epeydir ihmal ediyorum. Hoş siz de hiç film izlememişçesine paylaşım yapmamışsınız. Öncelikle aşk olsun diyorum. ( tabi ki mecazen ) Yıl bitiyor o yüzden şöyle bir özet geçelim isterseniz. 2016 yıl sinema açısından çok dolu çok zengindi. Fakat istediğimi bulamadım. Büyük beklenti ile beklediğim filmler balon çıktı. O kadar ki sırf bu yüzden geçen gün büyük bir çaresizlik ile hiç sevmediğim bir oyuncunun filmini izledim. The Accountant bizde Hesaplaşma adı ile vizyona girmiş. Ben Affleck ( en sevmediğim hiç sevmediğim ) başrolde. Kesinlikle başka bir oyuncu olabilir ve muhtemelen daha iyi bir oyunculuk çıkartabilirdi. Lakin hakkını yememek lazım fena da oynamamış. Ama asıl bahsedilmesi gereken yardımcı oyuncu kadrosu. J.K Simmons mu dersiniz yoksa Walking Dead'den tanıdığımız ve Punisher dizisi ile aşık olacağımız Jon Bernthal mı dersiniz.. Film hafiften yeşilçamı andıran senaryosu ile 2016'nın en iyi Hollywood filmleri arasına rahatlık ile girer.
Christian Wolff adlı abimiz doğuştan otizm gibi bir hastalığa sahiptir fakat bu hastalığın getirdiği muazzam bir zekaya ve odaklanma yeteneğine sahiptir. Ailesi ve hastalığı onu farklı bir yola sokar ve görünürde müşavir-aslında büyük suç imparatorlarının muhasebecisine dönüştürür...
Kesinlikle izleyin derim !
-
Adam neler yaptı ya film boyunca İzleyip etkilendiğim filmlerden @Phoenix
-
@Harun-Resid SPOİLER UYARISI
Hocam film de iki sahne gerçekten etkiledi. İlki filmin başındaki puzzle sahnesi harbiden efsaneydi. Ve filmin sonundaki bilgisayarı açıp ''Merhaba yakışıklı'' dediği an Vöh dedim. -
Aranızda django ve 12 years a slave izlemiş ve beğenmiş arkadaslar görüyorum django ve 12 years a slave filmlerinin abisi AMİSTAD'ı izleyin ilk 45 dk. sabredin izleyebileceğiniz en güzel filmlerden biri bu konularda.
-
demir çeneli melekler - ABD 'de yaşayan kadınların oy hakkı için nasıl yıllarca mücadele ettikleri anlatılıyor . Ne kadar büyük bir hak olduğunu izleyince farkettim .
-
@Phoenix The Town ve Argo'yu izledin mi ?
Bu arada Ben Affleck'i niye sevmiyorsun anlamadım ama Gone Gırl'deki oyunculuğu gayet başarılıydı, bilmiyorum onu da izledin mi ?