FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Amir Khan filmlerinden bir tane daha izledim. Dangal
Film konusu itibariyle güzel, sıcak ve sürükleyici. Ancak ben IMBD ve diğer film puanlama anketlerinde bu derece puan alabilecek kadar iyi bir film bulmadım. Tamamen konusu üzerinden özel bir yere konulmuş bir film havası verdi bana. Konusu ve gideceği yer filmin en başından belliydi. Bir de gerçek bir olaydan yola çıkılarak senaryolaştırılması filmin büyüsünü arttırmış gibi. Yoksa Amir Khan'ın bana göre en iyi filmi : 3 İdiots
-
Nuri bilge'nin bir zamanlar Anadolu'da filminden bir kaç kesit denk geldi bence çok başarılı ilk fırsatta izlicem.
-
-Zeki Demirkubuz sinemasını tavsiye ederim (Kader,Kor,Bulantı,yeraltı,itiraf)
-Spotlight
-Trendeki kız
-
@aslan-reyiz yeraltı iyidir
-
Burada ücretsiz film izliyorum Yüksek kaliteli görüntüler
-
Şahane hayati izlemenizi tavsiye ederim.
-
AYLA
Benim için Türk sinemasında uzun zaman sonra bu kalitede bir film yapıldığına inanmak, filmi izleyene kadar zor oldu. Konusu, kurgusu, kamera çekimleri, oyunculuklar, senaryo vs. her yönüyle mükemmel bir film. İzleyemeye doyamadığınız filmler vardır gerçekten o kıvamda bir film. Recep İvedik filmlerinin 7 milyonu gördüğü ülkemizde bu film bütün rekorları alt üst etmiyorsa yazık bize.
-
Birbirinden alakasız 3 film öneriyorum.
-
Schindler's List
-
Baywatch
-
The Purge: Anarchy
-
-
Carlos Saura filmleri: Kanlı Düğün, Carmen, Goya,...
-
El Metodo, tiyatro hali Ankara'da idi çok güzel oda: Grönholm Metodu
Tam işssizlere göre veya mülakatlara göre -
@antimülakat ayla gerçekten müthişti. Hele bir sahne vardı tam beni ilgilendiriyordu. Ben askerde bakım takımındaydım yani biz bakımcıydık. Film de 'Biz sizin gibi bakımcı değiliz nişancıyız nişancı' çok hoşuma gitmişti. Ayrıyetten filmde kendizi akışa bıraktınız mı gözyaşlarıda serpiliveriyor
-
@martini sahane hayati kesinlikle tavsiye ederim
-
Bugün 12 kızgın adam isimli filmi izledim.İzlemeyenlere kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
-
Metot yeniden İstanbul'da Semaver Kumpanyası'nda oynanacakmış Ocak'ta.
-
Ölü Ozanlar Derneği
-
Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da, izlenmeye Değer Bir Dizi.
-
Bende breking bad e başladım....
-
Lütfen beni öldürme isimli filmi izledim.Herkese tavsiye ederim.
-
Kaç zamandır aklımda ama bir türlü izleyemediğim film önerisine ihtiyacım var dostlar. Bir ara tazelerden bir kaç tane bırakın da biz de sahiplenelim
-
Aile arasındayı izledim geçen çok beğendim, mikemmel.