FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Son kale güzel film dir
-
Dangal kesinlikle izleyin derim ... bir bollywood efsanesi daha bence
-
Dangal'ı dün izleme fırsatım oldu,şiddetle tavsiye ediyorum.
-
@oguzhan06, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
nuri bilge ceylan kış uykusu
Dün Tvde vardı. Çok iyiydi...
-
Fazlasıyla etkileyici dram tavsıyenız var mı?
-
Bende korku sorayım bari ama böyle yok ruhlar alemi şu bu vs değil. Daha gerçeksi bi gerilim var mı tavsiyeniz
-
@kismetnasip sonu sasirtan filmleri severseniz "evdeki düşman" filmini tavsiye edebilirim onun disinda "siccin cürmü aşk" filmi de bence iyi ruh filan olmasina ragmen bir korku filminde aşk olayini bu kadar yogun gorerek turkler korku filminde aştı kendini dedim resmen
-
@nameless tamamdir, cok tesekkur ederim:) izleyecegiiim️
-
@gizemce savrseni krug
-
"Spare Parts'ı" da es geçmeyelim güzel filmdir.
-
Uzun bir süre sonra BABA serisini tekrar izliyorum.yıllar geçse de efsane olarak kalmaya devam edecek.bence siz de tozunu alın
Ona reddedemeyeceği bir teklif sunacağım… Don Vito Corleone
-
@hayatım-sınav Fransız filmi var bir tane, türkçeye can dostum diye çevirmişler. (Orijinal adı intouchables) Güzel bir komedidir.
-
@oruçreis eski filmler başka kardeşim yahu. The Shinig’i izledim ben de. 1980 yapımı. Video oyunu gibi; o geniş açılar, detaylar, artık hiçbir filmde yok.
-
Evde tek başına, yıl başı gecelerinin 10 yıl boyunca kadrolu filmi oldu. Doksanlarda çocuk olanlarda yeri büyüktür.
-
@nostromo bir de Jumanji vardı. Ahhh bee ne izlerdim o iki filmi. Robin Williams ışıklar içinde uyu demek isterdim ama din kardeşi değiliz, Allah Rahmet Eylesin diyeyim
-
Sakin biri de kalkıp, bir de Elm Sokağı Kabusu vardı demesin. Gerçekten çok fena korkardım. Hala da korkarım
-
Bende beni izledikten sonra etkileyen filmler listemi de ekleyeyim:
1- Tomb Raider (Sinemada izlediğim ilk film, o yüzden listede yoksa mümkün değil )
2- Son Samuray
3- Yüzüklerin Efendisi
4- Melekler Şehri
5- Kral Arthur
6- Babam ve Oğlum
7- Üç İdiots
8- Şeytanın Avukatı
9- Ben Khan
10- Esaretin Bedeli
11- XXX Yeni Nesil Ajan
12- Barfi
13- Organize İşler
14- Propaganda
15- Neredesin Firuze
16- V For Vandetta
17- 12 Kızgın Adam
18- Piyanist
19- Gladyatör
20- 300 Spartalı
21- Jumanji
22- Dövüş Klübü
23- Titanik
24- Batman Kara Şövalye
25- Matrix
26- Ipman
27- Forrest Gump
28- Yedi
29- Prestij
40- Sihirbaz
41- Adalet Peşinde
42- Frankenstein
43- Kill Bill
44- Milyon Dolarlık Bebek
45- Sil Baştan
46- Vizontele
47- Siyah Kuğu
48- Blade -
Yüzüklerin efendisi aynı zamanda filmlerin de efendisidir @Antimülakat arkadaşı insanoğluna bir armağan gibidir. Listene göz atınca, film zevklerimizin uyuştuğunu fark ettim.
-
@polisiye-roman o film de harikadır hocam.ayrıca Ludovico Eunadio yu keşfettim.adam yaşayan mozart
-
Scent of a Woman Al Pacino'nun Oscar aldığı film. Filmde kör olmuş eski bi askeri oynar Al Pacino. Gerçekten kör olduğuna inanabilirsiniz...