FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Nuri Bilge-Kış uykusu
-
İzinsiz reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@aslan-reyiz reyiz bu film ödül almıştı değil mi ? İzlenecekler listemdeydi sonrasında unuttum
-
joy
paspası bulan kadının öyküsü
biyografik drama filmi -
@oruçreis, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
@aslan-reyiz reyiz bu film ödül almıştı değil mi ? İzlenecekler listemdeydi sonrasında unuttum
Aynen 2014 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanmıştır.
-
ceset filmi 2012 yapımı çok güzel film. izlemenizi tavsiye ederim
-
Sorun Yaratan Adam (Den Brysomme Mannen)
-
Umarım animasyonu sadece çocuklar için olduğunu düşünmüyorsunuzdur.
Moana, kadın-doğa ikilisini çok hoş tasvir etmişler.
Tabi bir de Mary and Max var, bakmanızı tavsiye ederim. -
İki gün önce animasyon film olan coco yu izledim güzel film. Dünde the game i izledim tavsiyemdir. zamanı olan özellikle sgdy mülakatzedeler izlemeli
-
Hadi be oğlum filmini izleyen var mı? Başarılı bir filme benziyor. Sanırım otistik bir çocuğun ve babasının onun büyümesinde yaşadıkları anlatılıyor.
-
"Otostopçunun galaksi rehberi " bana çok eğlenceli gelmişti ama kitabini okumayan birine çok saçma bir film gibi gelebilir
-
Film izleyebilecek düzgün bi site önerebilir misiniz arkadaslar baktıklarımın hiçbiri açmadı
-
@themis19 şimdi buralara link yağar arkadaşa özelden atın lütfen torrent kullanmanızı öneririm.
-
@aliveli teşekürler hocam
-
split de iyi filmmiş yaw. 2.seri gelir heral
-
@fişek-morgen 2019da gösterime girecek Glass adıyla. Bir de böyle filmleri birazcık anlatın önerirken burdan görüp izledim, ağlattı beni sonrasında. Gerilime duyarlı bir bünyem var rica ediyorum
-
Ceset (İspanyolca özgün adıyla El cuerpo)
-
Hep yek 1 ve 2 cidden çok komik ama bir kaç artı on sekiz sahne mevcut.
-
Biraz önce kaçma birader filmini izledim Emrah kaman ve Zafer algöz oynuyor. Gerçekten iyi bir yerli komedi filmi tavsiye ederim.
-
Olağan şüpheliler filmi gayet sürükleyici. Her ne kadar gidişatı itibariyle sonu tahmin edilebilir olsa da ben beğendim. En azından filmi sonuna kadar izleyebildim. Sizlere tavsiye ediyorum IMBD ilk 20 içerisinde bu filmde izlenebilir.