FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@hayatım-sınav vakit buldukça izlenecekler listesine dahil edelim.
-
@falanfilan yorumlarinizdan sonra bir artı bir in nasıl iki etmeyeceğini merak ederek izledim .böylelikle öğrenmiş oldum ..
Ve şunu söyledim kendime "Bazen bazı şeyleri bilmemek sanırım daha iyi ." -
@personanongrata öneriniz üzerine içimdeki yangını izledim ve gercekten inanılmaz bi film yani şu an dehşet içimdeyim film bittikten sonra bi on dakika kaldım öyle fazlasıyla çarpıcı ve bir o kadarda üzücü izlediğim en farklı film heralde
-
Bu akşam “kanlı elmas” ı izledim cok etkilendim.
Filmi izleyenlerin o tektaşlara vs bakış açısı çok değişecektir eminim:/ -
@themis19 o zaman kendime sorduğum soruyu size de sorayım .Nihat Mayıs yerinde olsanız ne yapardınız ? Bilmiyorum belki düşünülmesi veya sorulması bile ayıp ama ...
-
@golden-ratio intihar ederdim heralde
-
@themis19 yorumunuzdan sonra ben de actim izledim. Simdi bitti. Sok icindeyim, gercekten sok icinde kaldm suan. Cok degisik bi filmdi, ama keske izlemeseydim
-
@themis19 iç savaşın korkunçluğu şahit olduğumuz aslında hocam. Bunu da çok çarpıcı bir biçimde ifade etmiş yönetmen. Ben izleyeli sanırım 3-4 sene oluyor. Hala düşündükçe çok kötü oluyorum.
-
@möözun, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
@aslan-reyiz izlemediyseniz "Contratiempo"yu da mutlaka izleyin. Geçmiş sayfalarda yazmış olmam lazım öneri olarak. Tabi çok geçti üstünden
Perfecto
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
Son kale güzel film dir
bende izledim gayet akıcı sonucu biliyorsun ama yokluk ve eziklik içinde yine de başarı nasıl kazanılırı iyi anlatmış
-
Yok kimsede, bu ara tazeler ?
-
Molhollan Çıkmazı
Kayıp Otoban
Blue Velvelet
Fil Adam. -
@fazilethanim bakayım birine favoriniz hangi film acaba?
-
Dog Day Afternoon
Wristcutters: A Love Story
Chungking Express
In the Mood for Love
Inside Llewyn Davis
Hwanghae (yellow sea)
Hodejegerne (headhunters)
Mulholland Dr.
A Coffee in Berlin -
" I'm Sam "
Filmden güzel bir Beatles şarkısı da burada dursun
-
@möözun, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
" I'm Sam "
Filmden güzel bir Beatles şarkısı da burada dursun https://www.google.com.tr/search?q=ı+m+sam&client=ms-android-sonymobile&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi835yIt7jaAhXECiwKHVmgB7YQ_AUIESgB&biw=360&bih=511#imgrc=vWRLz1-Er3cHWM:
Link yanlış oldu.
Doğrusu bu https://youtu.be/xxaOItEmu3U -
@möözun ara ara film bulamayınca bu başlığa bakıyorum ben.Contratiempo son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi hocam teşekkür ediyorum
-
Öyledir hocam rica ederim :))
-
Arkadaşlar Ayla filmini izlemeyen varsa mutlaka izlesin mükemmel bi film ben kolay kolay hiçbi filmde ağlamam ama bunda bayaa bi ağladım çok etkileyiciydi gercekten oscara aday olamamasınada ayrı bi üzüldüm moonlighta bin basar die düşünüyorum
-
Film izlemeyi de epeydir bıraktık. Yok mu 2018'de tazelerden güzel bir film keşfeden. Şöyle ruhumuzu zenginleştirecek?