2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
ne bileyim dostum illa yaşayan vardır ama mükellef değilidir olan az bir mükellef içinde koca bina maliyetine girmez belki devlet yakın bir ile bağlar oradakileri bende askerliğimi ardahanda yaptım herkes hayvancılıkla uğraşıyor sanmıyorum yani öyle vergi veren filan olduğunu
-
@kazm hocam koca bina yok zaten valiliğin içinde hemen her sey
-
@genclerbirlikli baktım hocam netten şimdi varmış vergi dairesi hatta en çok vergi veren ilk 10 u sıralamışlar :)) uzun süredir alım yapmıyorsa az da olsa alım yaparlar o zaman
-
Guy için kurs açan bir dershane ile görüştüm gün içinde. İlanı bilmiyoruz ama sınavın Mart-Nisan gibi olacağı duyumunu aldık ona göre Aralıkta kursu başlatacağız dediler.
-
@duryy herkes bir seyler duyuyor.peki bu duyum saglam mi
-
@duryy peki sayi hakkinda duyum almislar mi?
-
@marjinalfaydali Valla telefonda görüştük, sayıyı sormak aklıma gelmedi nedense Daha çok tarihe odaklanmıştm ben.
-
@bircahil Valla benim görüştüğüm dershaneden bilgi vermek için arayan birisi, tanımam etmem. O yüzden hiçbir fikrim yok sağlam olması hakkında. İnşallah doğrudur.
-
Guy kursu ilan yayınlanacağı teminatıni vermek zorunda olmadan başlayabilir. Bu sene olmasa bile böyle bir kurs açabilirler. Sonuçta isteyen her konuda bir kurs açabiliyor. Muy kursu daha prestijli olurdu ama ne ilanı guy gibi her sene ne dene alınacak kişi sayısı fazla. Bence onların yaptigi tahmin üzere her sene guy ilanının verilmesi ve neden bunu ticarete dökmüyoruz, zaten kpss kursu veriyoruz, Guy daha kolay olur bizim için VS VS diyerek harekete geçmeleri. Bunda pek sakınca yok. Gitmek isteyen gider ama bir kurs açılacak diye beklentiye girmeyelim. Buradaki sağlam duyumlari takip etmek daha mantıklı. Farkındaysak her sene kpss A sınavı oluyor yeterince alım ilan olsun olmasın istisnasız devam ediyor. Guy kursu da bunun gibi bir şey olacak. Yayginlasabilir hatta.
-
@duryy anladim hocam. insallah dogrudur ce sayida beklenenden yuksek gelir
-
@marjinalfaydali inşallah kardeşim
-
Anlaşılan şu etkinlik olaylarında bunu daha cok duyurmak gerek daha çok gündeme getirmek gerek.... Sayının bu denli az olması iyi birsey degil...
-
Guyda derhanecılere inanmayın gecen sene ben dershaneye gıderkende ocak ta martta guy gelecekmıs kurs açılacak dedıler her sene aynı tarıhde standart acıolar can mavı reyiz cok emın konsutu ben kendısıne guvenıyorum desrhanecıler tüccar bildiğim sözlerine inanmayın.
-
@heredotolga kardeşim ben de dersanelere pek inanmıyorum da can mavinin işaret ettiği tarih bu sene dersanecilerin verdiği tarihle örtüşüyor umarım bu sefer yanılan biz oluruz
-
Büyük bir ilin vergi dairesi müdürü ile görüşme fırsatım oldu.dediği şeyi aynen aktarıyorum.dairelerde ihtiyaç had safhada talebimizi ilettik bizde . 2018 girdikten sonra ilan ancak gelir dedi.Aralık ocak duyumlarını sordum net bir şekilde yok dedi.
-
@kaymakam büyük ihtimalle yine her sene olduğu gibi klasik mayıs ayını bekleyeceğiz :))
-
Mayıs çok geç ya bari muy veya duy ilani olsa öncesinde. Bi şansımızı deneyelim.
-
@falanfilan mayısa kadar il göç ve/veya mhuy duy muy bir şey gelecektir tahminim:)
-
@kaymakam hangi il hocam o büyük olan
-
@kaymakam İhtiyaç had safhada olup ve 2018 girdikten sonra olur ancak deyip Ocak için net bir şekilde hayır demesi biraz tuhaf ama dediği şekilde bakarsak Martta ilan olacak heralde
Ne bekledik seni be GUY..