2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@asya hadi ya ben bir umut verdim işte olsun elimize yapışmaz
-
@rybczynski2 keşke işe yarasa ama kurumun sitesinde unutulmusu göstermelik bir anket olmaktan öte değik maalesef
-
Buralarda sağlam hareketlilik olsun istiyoruz hepimiz. O zamana kadar bu tarz etkinliklere katilmaliyiz. Yoksa kpss A ya girenleri boşver iibf diye bölüm unutulup gidecek.
O yüzden her pazartesi olduğu gibi 20:30 da twitter'da gündeme girmeyi, ses duyurmayi deneyeceğiz.
Lütfen sahte de olsa hesap açalım. -
Yazmamışım. 20:30 da twitter'da olalım bugün de.
( inanın çalışamamaktan vicdan yaptım, şu an ilan gelse konu eksikliklerimden eteklerim tutuşur ama böyle belirsizlik olmaz. Ben konuyu tamamlasam ne olur tamamlamasam nolur moduna girmeden çırpınışlarimiza devam...
Bir bugün kesin, bir de 25 Aralık akşamında varmış. Lütfen takvime notu alın. Katılalım.
-
Trendlere girmedi hashtag yine, geçen sefer sponsorlu yapıldı anca öyle ilk 5 e girmişti. Tercihini yap etkinliklere destek olmalı ya da direk etkinliği planlamalı haber yapmalı @paretowilfredo
-
@rybczynski2 Hocam bide teoremin okunuşunu yazın bütün belirsizlikler kaybolsun ortadan
-
Yok mu hiç şöyle güzel bi haber verip ortalağı şenlendirecek bu maliye bakanlığın hiç bi bünyesinden haber yok!!
-
@kilici “ r ih b CH IH N s k ee “
hocam sizin için pronounce sitelerine baktım. Ama “Ribzinski” olduğunu iddia edenler de var -
@rybczynski2 Eyvallah hocam mülakatlarda karşımıza çıkmaz inşallah
-
@kilici Hocam Lehçe bir isim ribzinski diyen de var ribciynski diyen de dersiniz umarım çıkmaz tabi daraltır adamı
-
Ağlanmak değil amacım ama iyice karamsarlaştım artık
-
Dernekler denetçiliği olanı gelmiş 18 kişi 70 ve üzeri p23 6 katı sadece mülakat
-
İlanı olacak
-
89 la mı kapatır bu p23 nedir ya yine sevinemedik gelen bir ilana
-
-
@asya fena değil sanki hemen yeni başlık açalım..
-
@safitürk69 aynen hocam ilk 360 için güzel
-
@safiTÜRK69 @asya bu p3 nası etkiler acaba kaçla kapatır
-
@maxmin valla bilemiyorum onu p3le p48 ne alakaysa ikisinden olacakmış alım
-
@maxmin p3 üm 89 önümde 220 iibfli var