2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rybczynski2 duy için bir yorum okumuştum.
Duy ikiye ayriliyormuş: denetim yetkili defterdar uzmanları - rotasyona tabiler,bir de birimlerde çalışan defterdar uzmanları - düz memurdan farkı yokmuş
Denetimdekiler bağımsız ve uzmanlık konusunda daha öndelermis.
-
@falanfilan Üstad Ben her şeye kanaat getirir oldum düz muamelesi farketmez gönlümde uzman olup İzmir’de yaşamak kazık çakmak var, il göçte rotasyon olduğunu öğrenince bana göre olmadığını anladım. Ama Allah büyük belli olmaz ne olacağı o yüzden geri kalan seçenekler mhuy guy duy da var mı bilmek istiyorum ben duy un düz gibi olanına razıyım
-
@rybczynski2 inşallah olacaktir
Ben de düz bir şekilde uzmanlasmak isterim kismetse:)
Duy ile hiç söylenti yok ama:/
Bu arada mhuy ve guy da da hiç duymadım. Mhuy için üniversiteye atanmissaniz daha rahat dediler. Bir muy var ama tam bilmediğim. Muy bana göre bakanlıktaki en kral kadro. Keşke bir şansımızı deneyebilsek... -
Mhuy ve guy için rotasyon duymadım demek istedim.
-
@öktem_ilteriş bence de haklısınız, ama öyle bi şey olsa da sasirmam açıkçası. Sınırsız yardımcı atama yetkisi var sonuçta memurları takmazlar
-
@maxmin valla ben de aynı şeyi düşündüm herkes maliye uzmanı olursa muy sınavına gerek duymazlar
-
@falanfilan İşte bu kpss nin Temmuz’a alınması 2017 puanıyla alımları arttırır tarafından bakmaya çalışıyorum ben de umarım yeni sene yeni ilanlarla gelir, emeğimizin karşılığını alırız. Eken biçer derler
-
Yeni yıla beklentilerin gerçeğe dönüşecegi umuduyla girmek istiyorsak
Bugün hemen 6-7 dk sonra başlayacak twitter etkinliğine katılalım. 21.00 da başlayacak bir 30 dk ayırırsak bile yeter. -
@politics06 kadrosuna bağlı, mesela isim vermeden şöyle söyleyim, tanıdığım biri yaptığı bir çalışma ile dikkat çekerek, bulunduğu konumdan DDK bünyesine alındı özel ekibe, ama bir arkadaşımın arkadaşı da protokol hizmetlerinde çalışıyor, cumhurbaşkanı nereye bu oraya.. Tabi bunlar dışında yerel siyasilerden külliyeye çekilen de çok, ama ne iş yapıyorlar dersen memur gibi yaptıkları standart bir iş yok.. Yani orada her hizmet için her çeşitten adam var hocam.. Tabi Her halükarda referansın çok ama çok kuvvetli olması lazım ve hadi beni işe alın şeklinde girilebilecek bir yer değil başvuru ile..
-
Arkadaşlar bir ara dpb bin uzman yardımcılığı ilanı için duyum öngörülmüştü. Bu duyumların olasılığı nedir acaba ? Yani Mart Nisan aylarında bu kurum için ilan gelir mi?
-
@falanfilan ahh o denetim yetkili defterdarlık ahhh keşke olsam benim için rotasyon sorun değil
rotasyon içeren tüm uzmanlık denetmenlikleri bana verebilirsiniz :-))) -
SGK müfettişlik geliyor “Kuruma müfettiş yardımcısı almak üzere yeni sınav hazırlıklaına başladık. Sınav ilanı bu ay içerisinde yapılacak inşallah. @sgksosyalmedya” Sayın Mustafa Apaydın yazmış Twitter’da
-
YDS şartı mı getirilecek, yoksa sınavda mı İngilizce soracak, kaç katı çağıracak en merak ettiklerim..
-
@rybczynski2 hocam konı dışı ama, senin teorem ne anlatıyor özetle, bir türlü anlayamadım yıllardır mantığını
-
@satrab Haha hocam şöyle diyim tam istihdam olan ekonomide sadece bir faktörün arzını artırınca bu faktörü kullanarak üretilen malın üretiminin artacağını söylüyor.
Diğer sabit kalan faktörün kullanıldığı malın üretiminin ise azalacağını. Yani basitçe emek ve sermaye kullanarak üretilen 2 ayrı mal olsun. Emek faktörü artınca emekle üretilen mal artıyor sermaye ile üretilen de mutlak olarak azalıyor. Dış tic teoremi işte bilindik mantık yürüterek söylenecek bişey de rybczynski erken davranmış -
@satrab Sabit kalanın kullanıldığı malın mutlak olarak azalma sebebi de artık o faktörün de daha çok üretilen mala kaydırılmasıdır hatta direk örneği olan Hollanda hastalığını anlamamıza da yardım eder. İnternette çok güzel anlatımlar mevcut ben ismini yazmayı öğrenmek için bu ismi seçtim forumda
-
Ysk'ya seçim uzman yardımcılığı için 15 kişilik kadro ihdas edilmiş.Sınava katılım ise 5 katı olarak belirlenmiş.Ayrıntılar;
-
@eomer yakında ilana çıkar o zaman
-
http://www.asdep.org/ Arkadaşlar alım yapacaklar iibfye oy verin isim cisim istemiyor tıkla geç
-
@rybczynski2 2 yıldır bu oylama yer alıyor sitede dikkate aldıklarını sanmıyorum hiç