2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar ben kesinlikle kurumların ihtiyacı oranında personel aldığını düşünmüyorum. Kesinlikle ihtiyaçtan çok nasıl daha az cari harcama yaparız hedefi var. Benim personel giderim az olsunda 2 kişi 3 kişi iş bir şekilde yürür mantığı hakim. Ne yazıkki durum ve gerçek bu.
-
@maliyeciuzman doğru hepimiz 20 milyar maaş alıyoruz cari giderdeki yerimiz %50
-
@maliyeciuzman kesinlikle katiliyorum.3-5 personelde olsa isler bir sekilde yurur mantigi hakim su an,bir cok kurumda cok sayida personel ihtiyaci var ama personelden tasarruf paranoyasi aldi basini gidiyor. Kurumlar personel giderleri disinda baska kalemlerdeki harcamalarinada dikkat etse keske..
-
Dostlar Selamın Aleyküm. 2017 KPSS Sonrası açılmış olan tüm sınavları ve kadroları sizin için derledik. Yazımıza göz attıktan sonra ilgili başlığımızda sizler de fikirlerinizi beyan edin.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3196/2017-kpss-sonrası-açılmış-olan-tüm-i̇lanların-i̇statistiği
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dostlar Selamın Aleyküm. 2017 KPSS Sonrası açılmış olan tüm sınavları ve kadroları sizin için derledik. Yazımıza göz attıktan sonra ilgili başlığımızda sizler de fikirlerinizi beyan edin.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3196/2017-kpss-sonrası-açılmış-olan-tüm-i̇lanların-i̇statistiği
Hocam guy için ilan ne zaman olur bilgi verirmisinz ailem ise başlamamış konusunda ısrarcı ise başlasam calisamicam
-
@siyasetbilimci Daha evvel söylediğim şekilde dostum halen. Aynen şu cümle geldi bana 'ilkbaharda alım olabilir' hatta aynı anda sorduğumuz VMY için de KPSS'den sonra dedi bilgi aldığım kişi.
-
Açıktan atama akılda yanlış birşey uyandırmasın, bizler açıktan atanıyoruz, inşallah bir gün atama tebligatı alırsınız ve görürsünüz diyerek dua edelim
-
@paretowilfredo şaka gibi ya ilkbaharda alım olabilir deniliyor şaka gibi. Bu kadar insanın beklediği görülmüyor mu 2017 de sınava giren adam 2019 işe başlayacak resmen. Mayıs’ta sınava giriyoruz bir sene bekliyoruz yazık gerçekten yazık ya insanın Boğaz’ı düğümleniyor. Belirsizlik belirsizlik ya sınavlar yapılsın elenirsem h değilse bişe belli olmuş olur. Hadi geçen sene darbe dolayisiyla bişeler oldu bari bu sene değişsin ya. Yok bu kadar insanın sesini duyan yok demektir bu başka bişe değil !!!!!!
-
Benim de son duyumum şu :
Hükümet seçim moduna girince ilanlar gelmeye başlarmış. Artık beklememiz gereken şey ilanlar değil, seçim moduna girilmesi...
Hatta şükretmeli miyiz seçim 2020 değil de 2019 diye
Gerçekten işin içine girince bu politikanin ne kadar acımasız olduğunu anlıyoruz. Bir bölüm var. En az 400bin mezun hadi 1/4 u öylesine okudu. Kalan 2/4 u özel sektörde kendine yer buldu, kalan 1/4 u de bu kpss ye bir şans girdi....
1/4 un yüzde 20 si bile toplamda atanamıyor hem B hem de A sınavı ile.... -
İibf artik iyice diplerdedir.Meslegimiz yok dostlar eger kamuda calisamassak hic bir zman bu psikoljiyi uzerimuzden atamaycagiz.Cunku bir ogretmen bir muhendis bir avukat degiliz.Toplumda en cok ezilen bolum biziz.Defalarca yazdim hayatta en sacma sey guy sinavi beklemek
-
@zenginmemur imzamı atarım. Yıllarca verilen emekler çekilen stres bekleyiş bekleyiş bekleyiş... sınava gir mülakatla her şey başa dönsün yine ilan bekle. İlan gelince sanki memur olmuşum gibi sevinmiştim, ama şimdi anladım ki yazılı sınav aşamasını geçince bile sevinmemek lazımmış... bir üniversite daha okuyacak zaman kadar ders çalışanlar( bende dahil )hala bekleyişi olanlara SABIR diliyorum. Bu yola yeni başlayanlar dilerim bizim kadar çetin geçmez yolunuz
-
1,5 aylık mülakattan elenme travmasından sonra derse baslamıstım ne güzel gecenin 3'ünde yardırıyordum hala.Ne gerek vardı şimdi bu gerçekleri ortaya döküp bu saatte hüzünlendirmeye:(
-
Hazine
Kalkınma
BtkBunlardan haber var mı dostlar ?
-
@zizek hiç ses seda yok ,gelmeyecek gibi de bi halleri var üstelik
-
Muy hakkında bir gelişme var mıdır
Dguy diye birşeyin varlığını bile tuğrul hocanın twittinden öğrendim bu konuda sizin kulağınıza gelen birşey var mıdır reis @paretowilfredo -
@maxmin DGUY ile alakalı meslek tanıtımımız bile var dostum başlıktan bulabilirsin. Ancak Dguy ile alakalı başka duyumlarım var ancak şimdilik dursun bir kenarda vakti gelince duyururum.
MUY/DUY'un ise Naci Ağbal tarafından yine bir seçim arefesinde duyrulmasından korkuyorum. Şahsi düşüncem KPSS'ye kadar geleceği yönünde. Ama malesef artık Maliye Bakanlığı hakkında tahmin yürütmek çok zor .
-
Bakanlar konusunda revizyona gidilme durumu olabilirmiş.Eğer olursa bu kez gitsin artıkta önümüze baksak.Kuruttu koca bakanlığı kuruttu.
-
Arkadaşlar herkes bi an önce guy bekliyor ama bence geç gelse daha iyi olur, yüksek puanlılardan bi kısmı gitmiş olur, sgk açıklanmış olur. Bunlar başvuruları azaltır puanlar daha da düşer
-
Artık duyum bile gelmiyor çıldırmamak elde değil eskiden duyum gelirdi şimdi oda yok her şey belirsiz durumda ilan yarında gelebilir 1 yıl sonrada gelebilir bu belirsizlik te ne yapilabilir iş bulalım desek oda yok offf of yak bir cigara daha
-
@paretowilfredo Hocam dguyla alakalı olan duyumunuz açıktan atananlar için olumlu mu olumsuz mu onu söyleyin en azından.Çok merak ettim.