2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@baumol mhuy geliyor mhuy neyse şimdi forumdaşlar linç edecek bizi olaysız dağılalım
-
@genclerbirlikli abooooo ne diyon, bi kaç derken? ne kadar kaç? ?
-
@accosator say say bitiremedim
-
@genclerbirlikli ben 3 tane saydım
-
@baumol çok bile
-
@genclerbirlikli kartlar yeniden karılıyor o zaman
-
@baumol hocam kovdurtcan bizi forumdan
-
Demek 3 oh oh allah bereket versin
-
@genclerbirlikli yahu sinirlerim bozuldu napıyım 25 kişilik ilan için 500 kişi sınava giriyoruz. Diğer kurumlar da öyle. 90 üstü yapıp kurum sınavı seçiyorsun. Onda da bir ton uğraşıyorsun. Allah yardımcımız olsun ne diyim
-
Arkadaslar ortami biraz ciddilestireyim o zaman
Başta sayin yoneticimiz @paretowilfredo ve duyumu/bilgisi olan arkadaslar; asagida yazdigim ilan beklentileri ve bunlardan yana ilan cikma ihtimali nedir an itibariyle ne durumdayiz
kamu denetciligi - kisisel verileri koruma,
insan haklari esitlik kurumu- sgk teftis
Sgk uzman yrd - istihdam uzm yrd
Calisma uzman yrd -
@flouriess10 Aslında hepsine dair beklentilerimi yazmıştım dostum. Yalnızca Çalışma Uzman Yrd. kısa vadede beklemiyorum. Sormadım beklemediğim için. Birisini zor halletti bakanlık birine daha girmez bir süre bence
-
Bimer üzerinden özellikle muy ve duy için alımların neden geciktigini, 2 sene de 1 kişilik bile nasil ihtiyaç olmadığıni sormuştum.
Bugün maliye bakanlığından iadeli taahhütlü mektup aldimYine sonunda e devlet portalinda, RG den takip yapmamı istediler.
Ama orta kısımda verilen cevabı tam idrak edemedim. Açıktan atama tam olarak bu meslekler için ne anlama geliyor bilmiyorum. Normalde sınavla olması gerekiyor."....
Söz konusu hükümler kapsamında bakanlığımıza 2016 yılında 204 kadro 2017 yılında ise 200 kadro için açıktan atama izni verildiği ve bu kadrolara Bakanlığın hizmet gerekleri ve personel planlaması doğrultusunda atamaların yapıldığı, kurumların 2018 yılında açıktan atama yapabileceği kadro sayıları henüz belirlenmedigi icin, bu yılda muy ve duy için sınav açılıp acilmayacaginin da kesin lige kavuşmadigi anlaşılmıştır.
... "Ben anladığımı anladım da belki yanlış anlıyorum. Açıktan atama derken kurum sınavı ile atama sanıyordum. Ama 2016 ve 2017 alımı olmadığı için bu farklı bir atama bilgisi görünüyor. Bilen belirsizliği giderirse çok iyi olur.
-
Bimere görüş ve öneri tercihiyle yapılan başvuruya cevap geliyor mu bilen var mı arkadaşlar
-
@falanfilan “Açıktan atama nedir nasıl yapılır: Merkezi atama dışında kalan atamalardır. Kurumlar personel alım ilanlarını merkezi atama dışında ayrı ilan şeklinde duyurulur. Yayınlanan ilanlara başvurular alındıktan sonra sınavla (sözlü veya yazılı) atamalar yapılır. Açıktan atamaya kurumların yayınladığı ilanda belirtilen şartlara haiz olanların başvuru hakkı vardır.” Acaba kadro verilmiş ama alım yapmamışlar mı yani ilana çıkmadılarsa
-
@rybczynski2 bence de öyle ,izni almış ama henüz alıma çıkmamış
-
Hem 2016 hem 2017 de izni almış ama ilana çıkmayı tercih etmemiş yine de
-
@rybczynski2 ama atamaların yapıldığını yazmış. O zaman bu 204 200 kadrolar merkezi yani kpss B ile yapılan atamalar mi? E yine aynı sonuç 2- 3 senedir alım yapılmıyor dediğim kadrolara neden hayır atama yapıldı şeklinde algılanan mesaj gönderildi. Hiç anlamadım gerçekten. Soru işareti olarak hatıra diye saklayacağım sanırım yazıyı.
-
@accosator 14-15 puanıyla 2016da 50 duy alımına çıkmış izne rağmen demekki “hizmet gerekleri ve personel planlaması “ gereği bu kadarı yetiyor
-
@falanfilan evet bence b ile yapılan alımlar
-
2018 DUY VE MHUY KPSS ÖNCESİ GELME İHTİMALİ YÜZDE KAÇ @paretowilfredo kpss sonrasına bırakırlar mı sizce