2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@luthor Vakti gelince dostum.
-
Dguy ile ilgili bir aralar soylenenler su sekildeydi
Dguylar maliye uzmani yapilacak ve artik bidaha dguy alimi olmayacak deniyordu bu tarz seyler konusuluyordu sanki simdi ne durumda bende merak ediyorum
-
Memurlarda göç idaresi 350 personel alacak diye bi haber vardı bu akşam. Ne ayak
-
Dostlar özellikle ikilik durumu yaşayan mesleklerin özlük hakkı sorununu ele aldık. Buyrun;
https://www.tercihiniyap.net/haber/a-grubu-kariyer-mesleklerde-ozluk-hakki-sorunsali
-
@paretowilfredo dostum durum ne olur sence?Bana gore bu durum bi 5 yil daha gitmez yani ayrim kalkar ayrimin kalktigi yil a grubu kpss puanlarinin cogu 80de kalir bnce.Simdi dusunuyorum kyk mufettisligi alimina sgk denetmeni niye basvuruyo 3600 icin ozel durumlari yoksa geneli boyle esit olursa eger bir cok kurum alim az bile olsa 80 le kapatir aslinda bu iibflierin lehine olan bir sey.Sampiyonlar ligine dokunulmaz zaten
-
Arkadaşlar alakası olur mu bilmiyorum ama bi yorum da ben katmak istedim.
Geçtiğimiz bir kaç hafta içinde gelir İdaresi başkanlığı vergi dairesi müdür Yardımcılığı sınavı düzenledi. Şu etapta da sınavı kazananların sözlü mülakatları yapılacak ve Halen sözlü tarihi netleşmiş değil. Kendi kurum içi sınavlarını bitirmeyi bekliyor olabilirler bence. Ha umarım ki arkaya müdürlük sınavını eklemezler. Eğer ki kurum içi sınavlar yüzünden bizim alımlarımız geç geliyorsa müdürlük sınavı da geciktirebilir kanaatindeyim. -
@paretowilfredo hocam ilk baharda alım olabilirden kasıt ilkbaharda ilan mı gelecek yoksa sınav mı ilk bahara denk gelecek?
-
@iktisatcikiz sınav dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar sadece bilmediğim ve fikrinizi öğrenmek için soruyorum; cumhurbaşkanlığı özel kalem kadrosuna veya genel sekreterlik kadrosuna girebilmek için ne gerekiyor ne gibi kriterler aranıyor?
-
Dediğin kadrolar cb nin özel, gizli politikalarda, işlerde her zaman cb ile hareket eden kişiler olduğu için benim bildiğim aile üyesi de olabilir. En önemli kriter cb nin güvenini kazanmış olmak...
Emin değilim tabi ama böyle şeyler duymustum -
@falanfilan Hocam dil okul gibi kriterler yok o zaman
-
@politics06, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar sadece bilmediğim ve fikrinizi öğrenmek için soruyorum; cumhurbaşkanlığı özel kalem kadrosuna veya genel sekreterlik kadrosuna girebilmek için ne gerekiyor ne gibi kriterler aranıyor?
– Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği teşkilatı memurları hakkında, istisnai memurluklarla ilgili hükümler
uygulanır.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği teşkilatı kadrolarında; esas ve usulleri Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği
teşkilatına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde belirtilen sözleşmeli personel ile Cumhurbaşkanının tasvibi üzerine
kamu kurum ve kuruluşlarında görevli sivil ve asker personel ve adli, idari, askeri yargı mensupları da Cumhurbaşkanlığı
Genel Sekreterinin talebi ile süreli veya geçici olarak görevlendirilebilirler -
@politics06 emin değilim. Sadece cb nin güvenmesi öncelikli. Şimdi baktım. Getirilen kişiler hem tecrübe hem yaş itibariyle yol almış kişiler.
-
@politics06 belki 2019 dan sonra yeni sistemle beraber başbakanlık uzman yardımcılığına benzer kadrolar açılır..
-
Peki arkadaşlar bu istisnai olduğu belirtilen kadrolara ihtiyaç halinde mi alım yapılıyor yoksa tavsiye üzerine mi?
-
@öktem_ilteriş başbakanlık uzmanlarına maliye uzmanlığı yolu açıldığını okudum bugün.
-
@genclerbirlikli herkesede bu yol açılıyor dışardan maliye uzmanı alımı yapılmasına gerek kalmıcak diye korkuyoruz
-
@genclerbirlikli hocam cumhurbaşkanlığı genel sekreterliği teşkilatı 2019 dan sonra istisnai memurlarla dolarsa, idarenin kanuniliği ilkesine aykırılık oluşturacağını düşünüyorum..
uyum yasaları belirleyici olacaktır yine de. -
@paretowilfredo Üstad rotasyon olan meslekler hangileri? Ben il göçü yeni öğrendim araştırmamıştım. Guy, mhuy, duy bunlarda da var mı rotasyon? Ve bununla ilgili bi yazı var mı nedir rotasyon emekli olana kadar geziliyor mu yani