2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Kpss sonrasına kalması için ilanin eylülde gelmesi lazım en erken. Pek ihtimal vermiyorum buna. Ayrıca secim 2019 kasımda daha 2 sene var bu ilanlar için o kadar beklemeleri imkansız.2-3 aya kalmaz Hepsi gelir diye düşünüyorum
-
@paretowilfredo her gün 3 5 kişi kendimizce yazıyoruz twitterdan yetkililere , bütçe görüşmelerinde de sayın vekile sürekli tweet atmamız sonucu maliye bakanına soru sordu
-
@paretowilfredo İİBF linin bir diğer büyük sorunu işte bu da. Organize olamamamak. Etkinlik yapın kesin haftaya ilan gelir şu kadar katılım yapılacak dese biri yine birileri etkinliğe katılmayı değil ders çalışmayı, mevzuyu başkalarına bırakmaya çalışacak. Nereden baksan tutarsız bi kitleyiz.
-
@aylin O vakit kıymeti bilinmeyecek olsa da dostum, tüm kitle adına sizlere teşekkür etmek dua etmek lazım. Allah razı olsun siz ve dostlarınızdan.
Gel gelelim bunu daha organize ve alışkanlık haline getirmek, kalabalıklaşmak lazım. Bunu da kimsenin önderliğinde yapmak zorunda değil kimse, A hoca B hoca ya da ben ya da bir başkası değil, bu dava kimsenin değil, yarım milyonluk bir kitlenin. O nedenle herkes payına düşen kadar, beklentisi kadar emek ve katkı da vermeli.
-
Fatih TerimOnaylanmış hesap
@fatihterim
Takip et @fatihterim adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Nerede kalmıştık...@GalatasaraySKFATİH HOCA BİLE GELDİ İLANLAR DA GELİR
-
@paretowilfredo tekrar mektup yazalım belli bir tarih belirleyip haber yapın o haberi paylaşırız belirlenen tarihte mektup yazıp göndeririz. Haber ajanslarına da mektup örneğini yollarız
-
@paretowilfredo Üstad sizin arkanız geniştir forumunuz var örgütlenmemize yardımcı olun geniş çaplı etkinlikleri anca bu şekilde yapabiliriz #2017puanlarıboşagitmesin
-
@rybczynski2 Tehlikeli söylemler bunlar yakacaksın bizi
-
@rybczynski2 kesinlikle katılıyorum. Bu iş senin de yardiminla olur ancak
-
@köyün-ağası Dostum her zaman desteğe hazırım ben de dostlarım da biliyorsunuz. Siz niyetlenin ben her türlü desteği veririm elim, gücüm yettiğince.
-
@paretowilfredo haftaya bir tarih ayarlayın o zaman fazla düşünmeye gerek yok
-
@paretowilfredo şaka mı bu lütfen daha memur olmadan memuriyetim yanmasın yazdıklarım yüzünden
-
@paretowilfredo aynen, herkes kendi elinden geleni yapsa yeter, kimseye ihtiyacımız yok:) güzel haberi aldık, artık unutturmayalım kendimizi
-
Bakalım bugün 12de hangi ilan gelecek
-
@köyün-ağası Tamamdır dostum bir haber metni hazırlayacağım haftasonu ben o vakit. Sizler de organize olun, inşallah eş zamanlı yapalım haber + diğer yollar.
-
@rybczynski2 Takılıyorum dostum. Cem olmanın nesi kötü, dost meclisimizde muhabbetimiz daim olsun.
-
@buhara iyi alıştırdılar dimi
-
@paretowilfredo hazırız facedekiler de gelir geçen seneki haberle 2. Mektup organizasyonu diye paylaşırız
-
@paretowilfredo Eyvallah üstadım
-
@köyün-ağası O zaman haftasonu haberi buraya atacağım dostum. Face kısmı sizde malum beni RTÜK kapattı.