2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Dostlar sakin olun biraz.Taşra uzmanlıklarda işler karışık biraz gerçekten bunu bnde duydum.Mali hizmetler ydsden 70 istiyo girdikten sonra özlük hakkı guyla aynı.Bu durum hiç adil değil.Mesela duyla guy aynı ama defterdarlar müdürlük sınavlarına katılabilyoken gelir uzmanları katılamıuo.Kısacası gelir uzmanlığı kariyer meslek olmasına rağmen önü kapatılmış vaziyette.Bu da başka bi sorun.Bu gibi durumlar ilerdeki alımlardan tutun bir çok kadroyu etkşleyecektir
-
Muy hakkında duyum var mı? Gib de ki dguy ların buraya kaydırılacağı bir ara konuşuluyordu..
-
Hakimlik kuraları çekilmiş.Bu haberi izlerken insan özenmiyo değil.Hele 70 puan şartı bşle kaldırılımışken hele alacağı maaşları düşünürken iibfli olarak ah vah etmiyo değilim.İdari hakimliği dene sende demeyin sakın sayısı adliye göre çok az.
-
mezun idari yargı hakimlik sınavı hakkında duyum var mı. kaymakamlık mülakatından yeni elendim, artık tek hedefim idari yargı.
-
@vilayet hocam öncelikle geçmiş olsun.Bu idari yargı kaymakamlık için kursa gerek var mı yada hangi kaynakları temin etmeliyim
-
kaymakamlık için 2017 yılı içinde 100 ile 150 arasında bir alım olacakmış, ilan kabine değişikliği sonrası
-
@vilayet geçmiş olsun, ben de idari yargı mülakat sonucunu bekliyorum, bunu da kazanamazsam ben de artık bu kadar idari yargı mülakatından elendiğim yeter biraz da kaymakamlıktan eleneyim deyip kaymakamlığa çevireceğim gözü
-
Dostlar bu mali hizmetler eğer 250 kişilik bi alım yaparsa puan kaça düşer.Mali hzimetlerde mülakata kaç katı kalıyo bilginiz var mı?Guydan önce yüklğ alım olarak mhuy gelir gibi.
-
Mali hizmetler duyumları ne oldu?
-
Bismillah yeni bitti sınav durun hele, alım yaparlarsa ki yapacaklarına inanıyorum eylülde ilan gelir ekimde sınav olur
-
@zenginmemur Kesin olmamakla büyük ihtimalle eylül ilan kasım sınav olur. Paun kaça düşer bilinmez kpss açıklansın o zaman az çok tahmin yaparız. 20 kat yazılı sınav 4 kat mülakat sistemi var.
-
@zenginmemur Sgk denetmenlik, Guy sonuçları açıklandıktan sonra gelirse puanlar epey düşer.Bence ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Eylül-Ekim arası ideal olur.
-
Mali hizmetler için Priss'den duyum vardı en son inşallah alım yapılır
-
İl göç açılır mı arkadaşlar kamudan 18 netim var Uluslararası da iyi hukuk 15 net iktisat 15 maliye 23.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-lisans-sinavindan-sonra-hangi-kurumlar-sinav-acacak
Listeyi güncelledik dostlar. Tüm duyum haber bilgi ne varsa derledik
-
En çok istediklerim kdgm , kamu denetçiliği, içişleri uzmanlığı , merkez göç,insan hakları ve eşitlik kurumu inşallah bunlar açar bu sene
-
@siyasetbilimci il göç açar hocam bence , merkez açar mı bilmiyom.
-
Mali hşzmetler 77-85 arası için bi fırsat bnce ouan türü belli değil yds etkisi olan p49 artık olmaz.Diğer sgk guy hariç hşç bi kurum 88in altına düşmez.Gönül isterdiki puanımı yükselteyim ama olmadı yine 80 85 bandında kalcam.Bu puanlarada maalesef tecrübelerim ve tahmini kurumların alım sayısıbı katınca çoğu yer gelmeyecek.Bn 2016 kpssde maliyede dahil 2.kez kontrol etmiştim her bölümü bu sınav beni çarptı ne işaretledim hiç bir şey hatırlamıyorum.Şoku atlatamadım.Hedeflerin büyük olması insanı daha çok yoruyo
-
İlgöçüde eklyim ordada şansı var 77 85 bandının çünkü 20 katı çağırıyo
-
@can-mavi @zenginmemur teşekkür ederim allah hepimizin gönlündekini versin