2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Sgk bu yıl kaçla kapatır acaba sadece 2017 puanı geçerli olacağı için önceki yıllara göre düşük olur sanki?
-
İl göç acilirmi
-
@siyasetbilimci il göç ilanı yakında gelir. Ya 300 kişi yada 100 kişilik alım olacak tam karar verilmedi.
-
@safiTÜRK69 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
@siyasetbilimci il göç ilanı yakında gelir. Ya 300 kişi yada 100 kişilik alım olacak tam karar verilmedi.
Hocam yine 80 üzeri mı puan ister kurum.kamuyla ilgili ağırlıklardan birinden alabilirim.ben özellikle iç içleri istiyorum da özellikle il göçü merakla bekliyorum
-
2 veya 3 puan türü isteyebilir birisi p48 ötekide kamunun %25 etkilediği puan olacaktır. Alım sayısını bilmediğimizden puan tahmini yapmak doğru degil hocam.
-
@safiTÜRK69 hocam sgk hakknda bılgınz varmı 2017 puanıyla ne zaman alıma çıkar
-
İlgöç geçen sene haziran sonu gibi ilana çıktı.Bu sene de aynı tarihlerde alıma çıksa hiç fena olmaz.Çünkü 2017 puanıyla en erken ilana bu kurum çıkacakmış gibi geliyor. Bu konuda duyum olursa hemen buraya paylaşılmasını rica ediyorum.
-
Dostlar il göç birinci promosyonda alınan 500 ve ikinci promosyonda alınan 475 kişinin bir yıl içerisinde yeterlilik süreci sona erecek, bir aksilik olmaz ise. Bu durumda ben il göç için yine güzel bir sayıda alım bekliyorum 2017-2018 süreci içerisinde. Tabi bu öngörüm yeterlilik süreci sonrasında sınav açılırsa. Sayı 500'leri görmese de, 70 gibi garip bir rakamda olmayacaktır.
-
@Antimülakat muy ve duy hakkında bilginiz var mı hocam? Bakan seçimden önce alıncak demişti ama ne zamana gelir ve sayı nasıl olur?
-
AYM raportör yardımcılığı alımı olur mu sizce tarihlerinde sadece 1 kere almışlar 2011 yılında başka da alım olmamış
-
@RootofAllEvil ben de bekliyorum o sınavı ihraçlarda oldu umarım sınav olur
-
@RootofAllEvil o da çok güzel bi kurum ama dediğin gibi 2011 den beri alım yapmadı
-
@sbf12345 devlet personel başkanlığa da var belki alım yapar p32 veya p33 ten sınavı klasik usulde oluyor 4 temel derste muhasebe yerine kamu yönetimi soruluyor. Sınavına girmedim daha önce ilanlardan biliyorum
-
@RootofAllEvil artik raportor yardimcilarini hakimlerden aliyorlar diye duymustum
-
@kismetnasip hakim olan kişi niye raportör olsun raportörler 657 ye tabi değil miydi, bile bile niye tenzil-i rütbe istesin ki bir hakim?
-
@RootofAllEvil Raportörler 6 yillik yardimcilik surecinde 657'ye tabi iken, sonrasinda 2802'ye tabi. Hakimlikten gelenler sirekt raportor olarak ataniyorlar bu nedenle bir kayiplari olmuyor.
-
@paretowilfredo hahahah bu soruya cevap veremezdim iyiki sen yetistinde cevap verdin hocam tesekkurler:)
-
@paretowilfredo @Antimülakat Devlet gelir uzman yardımcılıgı diye meslek vardı ona ne oldu
-
@safiTÜRK69 lağvedilebilir o derece desek yeri hocam. Elde kalan uzman yardımcılarının büyük çoğunluğu da fetöden ihraç edilince sayı oldukça azaldi.
-
dguyda yetişecek eleman kalmadı kalanları da meslek lağvedilince maliye uzmanlığına geçer