2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İdari hakimlik 2017 güzde kesin gelecek mi arkadaşlar???
Kaymakamlık duyumlara göre eylülde, il göçte yakın zamanda gelecek diyosunuz.
Sgk denetçi iş müfettişliği de alacak diyosunuz. Bende puanlarımı bekliyorum.
Bakalım sıralamada kaçtayız?
Sonuçları görene kadar derse başlamasak bişey olmaz herhalde:))
Yalnız bu sene bolluk olacak gibi umarım emek veren herkes yerleşir ve yüzümüz güler:)) -
@salih1940 kardeş başkanın adresi bir türlü bulamadım. Bu tweet olayı kesin degil mi.
-
Yılbaşına kadar 2017 puanların girebileceği kesin olan sınavlar. MHUY, MUY, İLGÖÇ,SGK, KAYMAKAMLIK , SAYIŞTAY, İŞ TEFTİŞ , SGK TEFTİŞ
-
@safiTÜRK69 aga daha nolsun. 2017-2018 bizlere 2016yı inş. unutturur. Buna hepimizin çok ihtiyacı var.
-
kimse yeni bir guy alımından ümitli değil anlaşılan
-
@guyan-gelmiş bu senenin trendi sgk olacak dostum. Çeko yapanlar çok rahat yerleşecekler bu sene gibi duruyor.
-
@guyan-gelmiş bi duyumcu arkadaş vardı o gelecek dedi ihtiyaç çokmuş dedi ama ilk önce bu senenin guylarının başlaması lazım. daha mülakatları olmadı
-
@guylassakartık toplam 800 denetmenlik ve 100 kişilik teftişten fazla olacağını sanmıyorum ki bu bile zor gibi. toplam 1000 kişi bile istihdam edilmiyor bu şartlarda guy ve il göç adam akıllı ilan açmaz ise yine işler kısır olacak kanaatindeyim
-
@busus onların başlaması aralık ayını bulur gibi.İlan gelsin de şubatta gelsin ama 2017 kpss'ye özel guy gelmez ise işler sıkıntı.
-
@guyan-gelmiş puanı orta ve üstü olanlar en azından 2018e kadar bir sürü sınava girip çıkacak. Geçen seneden daha iyi bir durum olacak iyi puanlılar için. Guy süpürge gibi, ilan gelirse herkes için iyi oluyor.
-
@safiTÜRK69 kdk da var
-
bu sınavlara kaç puanlılar girebiliyor genelde ? guy dışında
-
Puandan ziyade sıralama bazlı bir analiz daha makûl olur bence.
İlk 6000'e kadar MHUY
İlk 1500'e kadar KDK ve İHK
İlk 10.000'e kadar GUY
İlk 500' kadar SGK Teftiş
Yine ilk 500' kadar İş Teftiş
İlk 5000'e kadar SGK Denetmenlik
İlk 1000 Sayıştay
100 olması durumunda İlk 2500, 200 olması durumunda ilk 5000'in DUY
25 olması durumunda ilk ilk 750 dolayları, 50 olması durumunda ilk 1500 dolayları için MUY
kalan ufak alımlarda ise azami ilk 500'ün şansı olacaktır.
NOT: Alımların erken dönemde ve peşpeşe olması durumunda bu kadar sarkmalar malesef yaşanmayabilir.
-
@paretowilfredo hocam analizin güzel olmuş da sayıştay kafama takıldı ilk 1000 demişsiniz bence ösym belli bir puanın üstünde olan herkesin sınava girmesine olanak verecek atıyorum p48 den 80 ve üstü herkes sayıştay eleme sınavına katılabilir şeklinde
70-72 gygk neti 22 hukuk 17 iktisat 26 kamu ve 31 maliye netlerinin kdk ve ihk sınavları için şansı nedir sizce? -
bu arada guy duy ve mhuy acaba p48 ile mi alacak
-
@RootofAllEvil Kardeşim yine sıralamaları görmeden yorum yapmak istemiyorum. 1 hafta daha sabır.
Sayıştay konusunda da bakışım biraz şöyle, bir aşama daha koyulması konusunda ya 20 kat ya da 85+ ihtimalini değerlendirerek çıkarım yaptım. 85 + olursa yine çok fazla kişi potada kalamayacaktır sanıyorum. 1000 1500 dolayları iki ihtimalde de benzer sonuçlar çıkarabilir. Durum halen netleşmiş değil soruşturuyorum. Protokol halen yapılmadı.Yapıldığı zaman daha net bilgi alabiliriz inşallah.
-
-
@paretowilfredo kdkda cok eli bonkor davranmissin ya insallah oyle olur:) alim sayisi 50nin altinda olurda ilk 300-400 girer diye bir korkum var. bakalim kac gelcek hukuk puanlari
-
Bu sene çok güzel olur hepimiz için umarım. Ben guyu geçersem sadece vmy için zorlarım kendimi. Diğer sınavları denemem bile diye düşünüyorum. Bu 2 sene bizler için çok kritik, bir şekilde potanın içine sokmalıyız kendimizi.
-
Dostlar şu 2 haftada bir çok konuda değerli fikirlerinize sıklıkla başvurdum. Sizleri sıktıysam hakkınızı helal ediniz. Anlayamadığım bazı şeyler var hala. Örneğin il göç konusu. Kamu yönetimi mezunuyum ve yaklaşık 18 net kamu yönetimi netim var. Maalesef uliden eksiye düşmüşüm ve puanım hesaplamayacak. An itibariyle il göç defteri benim için kapanmış mıdır ? Sadece kamu yönetimi puanım yeterli olmayacak mı?