2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bu uzmanlıkların hakları değişir bence, bu konu gündemdeydi zaten. 3600 özlük hakkı OHALde olmasaydık geçmişti. Guylarda iyileştirme yapılması çok muhtemel bence. Şu son yılların enflasyonu olmasaydı mevcut maaşlar bile idare ederdi ama küçücük arabalar bile 100bintlleri bulmuş. Özellikle uzmanların maaşlarında ileride bir artış olması kaçınılmaz diye düşünüyorum.
-
@paca08 hocam uzun soluklu olmuyo derken onu anlamadım tam olarak.Aslında en temizi direk sözlüyü kaldıracaksın.
-
@guylassakartık inşalah olur hocam ama önce eşitsizliğin kaldırılması lazım.Bu seneki ilk ilanlardan özelleştirme idaresi uzman yardımcılığı direk sözlüyle alıyo.Ama bi bakın guy gelene kadar biz neler çektik.Kurum sınavında 1 doğruyla kaybedenler oldu.Ama guy alıyo 3300 özelletirme uzmanı alıyo 4200 tl bu aradaki fark aylık memurun birikimi olur.Bu eşitsizlşkte değilde nedir.İstanbulda kiralar uçmuş.Yakındır bu adaletsizlik düzelir yada taşra uzmanlık denetmrnlikte kimse kalmaz.
-
@zenginmemur 3000ler hiç yetmez guy olup. Ya evleneceğiz duble maaş olacak ya da hükümetin zam yapması lazım.
-
Arkadaşlar lütfen kurallara uyugun yazışalım kimsenin hesabını dondurmak istemiyorum
-
@aliveli hocam sizcede uygunsa başlıktaki ilan duyumu olmayan iletileri siler misiniz? güzelim başlığı tartışmayla doldurmuşlar
-
İns ilanlar çabuk gelir bir haftadır iş arıyorum hep asgari ücret birde bunun yolu var okuduğumda pişman im neredeyse.
-
@siyasetbilimci Özel sektörde iibf'linin iş bulması çok zor ki mühendisler bile zor iş buluyor eskilere nazaran. Özel sektör çalışanı olarak sana tavsiyem hiç bulaşma. Ömründen ömür gidiyor, arkadaşlarımla bile görüşecek vaktim & psikolojim olmuyor çoğu zaman.
-
@titoizm nerede çalışıyorsunuz?
-
arkadaşlar spor bakanlıgı spor hizmet uzman yrd. gsb uzman yardımcısı falan alım yapacakmı? duyumunuz var mı bi de burda ki uzmanlar ne iş yapıyor diyeceksiniz kazandın da o mu kaldı ama merakımdan soruyorum çömezim daha
-
@aliveli Danışmanlık firmasindayım, dosya, evrak, mail, telefon trafiğinde eriyip gidiyorum. Yurtdışı ile de çalıştığımız için gecem gündüzüm de olmuyor. Kamuya geçip biraz rahatlama derdindeyim.
-
@titoizm emeğinizin karşılığını alabiliyor musunuz?
-
@aliveli Yukarda Allah var şimdi... İşim iyi, sektöre göre de iyi kazanıyorum. Kendimi de geliştiriyorum. Fakat mutlu muyum değil miyim ondan emin değilim. Sanırım para tatmini bir yere kadar. Benin için uyku haram gibi bir şey. Çoğu gece yataktan kalkıp ofise gitmem gerekebiliyor. Uyumayı çok özledim.
Sanırım benim en başından memur olmam gerekiyordu. Anne-baba memur. Memur evinde büyüyünce insan ister istemez o yaşayışı istiyor. Memur ailenin çocuğu özelde zorlanır derlerdi de inanmazdım.
Yemin ediyorum işten 6da çıkıp eve gidip ayaklarımı rahatça uzatmak bile lüks benim için. Bunun hayaliyle bu sene kpss ve yds çalıştım şaka ama gerçek
Özelde belki kamuya göre çok iyi paralar kazanılabilir ama emin olun hayatta paradan daha önemli şeyler var. En basiti sağlık... Sağlık bir defa gitti mi bir daha toparlaması zor. Ben o anlamda sürünüyorum.
-
@Priss @paretowilfredo mhyu ne zaman gelir? Guy ilanı bu sene gelicek mi ? Guy sistemi değişecek mi ? Bir duyumunuz var mi? Biraz fazla oldu ama ne okur kusuruma bakmayın
-
@maliyeci123 kardesim yaz gibi ilan sonbahar sinav olur kanaatindeyim. Rutini bu mhuy'un.
Guy konusu icin erken ama olursa kis donemine kalir kendi rutininde. Sistem degisikligi sinav tarihi icin daha erken kardesim.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
acaba ilk gelen ilan hangısı olur guy mhuy sgk ilgöç ten
-
Aralık'ta vergi müfettiş yardımcılığı sınavı açılır mı? Bir duyumu olan var mı?
-
@İnmyheart mhuy bir adım önde gibi
-
Sayın forum üyeleri sevgili dostlar malum şu an kısa da olsa tatildeyiz kafamı dinlemeye çalışıyorum foruma arada bir girip çıkıyorum ama yokluğum çok fark edilmiş bi sürü mesaj nerdesin diye trip yiyorum resmen ben burdayım bi yere gittiğim yok hatta duaniza çok ihtiyacım var hayatımda bazı değişiklikler var es için iş lazımdı bana onun için çok istiyodum ama iş olmadı şu an istediğim adamla tekrar görüşüyoruz aileleri ikna etmemiz gerek ve benim bunun için duaniza ihtiyacım var çok mutlu olmayı herkes gibi çok istiyorum dua edelim şu ramazan günde Rabbim ummadığımiz anlarda bi sürü kapılar acıyomus bunu yeni fark ediyorum sen tam bitti diyosun Rabbim diyo ki bitmedi her bitiş yeni başlangıç aslında bi şey bitince yeni alanlar açılıyo umudu kaybetmemek lazımmış en çok düştüğüm gaflet bu benim sizde kaybetmeyin dik durun çok isteyin Allahtan istediğimiz hiç bi sey Allaha ağır gelmez eminim Allah yar ve yardımcımız olsun herkese iyi tatiller gençlik