2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@JanTinbergen rekabet kesin çıkacak alım sayısı belli değil daha. Bilgisayar mühendisi de alır bu defa.
-
Ziraat Bankası, geçtiğimiz ay bağlı ortaklıkları için verdigi ilanı saymazsak, sanirim 2 yıldır personel alımı gerçekleştirmiyor. Önümüzdeki aylarda alım yapma ihtimali var mıdır? Bir de şöyle bir bilgi vereyim; Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı önümüzdeki ay ilana çıkmayı planlıyor eğer genel sekreterlik onaylarsa. (ajansın insan kaynaklarından aldım bilgiyi). Ancak askerlik görevini yerine getirmemiş erkek adaylarda en az 1.5 yıl tecil şartı aranacakmış maalesef. Belki alım yapılacak her pozisyon için aranmaz bu şart diye ummaya devam ediyorum çaresiz:) Umarım ilan gelir ve iş beklemekten hayatının en güzel yıllarını heba eden birkaç genç eksilir. Duyumu olan varsa sorumu cevaplarsa sevinirim:)
-
BDDK ne zaman gelir duyum varmı?
-
@fatih Dostum burada yanıt vereyim başlık kalabalığı ve dağınıklık olmasın forumda. ASPB Uzman alımı bekliyoruz.Sonbahar döneminde olacağı kanaatindeyim.
-
@paretowilfredo puan türü tahmininiz var mı ?
-
@guyan-gelmiş Evvelce çok mantıklı bir puan türü kullanmadığından bir şey diyemiyorum. YDS Ağırlıklı puan türü kullanılıyordu. Bunun bir alternatifi olmadığından öngörü çok zor.
-
@paretowilfredo sayı konusunda bir bilgi var mıdır?
-
Aile sos pol bak. 110 denetçi yard. Ilanı verecekti geç kaldı sıradaki ilanın bu olmasını temenni ediyorum.
-
Alan puan türleriyle özellikle işletme puan türüyle alım yapan ekonomi, rekabet, hazine, kalkınmadan ilan duyumu var mı?
-
@padmeamidala Rekabet, Hazine ve Ekonomi Bakanlığı alımlarını beklemekteyiz. Rekabet ve Hazine neredeyse kesin alıma çıkacak demek mümkün. Ancak bunun zamanını ne zaman takdir ederler bu net değil.
-
@maliyeciuzman Çok yüksek olacağını sanmam dostum, denetçi de uzman da yine cüzi sayılarda alıma çıkar. Daha doğrusu İİBF'ye düşen pay çok olmaz. Çok parçalıyor kurum alımları bölümlere bize de az bir kadro kalıyor.
-
@paretowilfredo eyvallah dostum
-
@davetsiz aile bakanlığı denetçi yardımcılığı alım süreci su an devam ediyor.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim.
-
Şu da şurda dursun. Şimdilik iki sınav cepte.
Sgk Denetmenlik 400 kişi, P42 isabetli oldu.
Kaymakamlık 100 Kişi.
Darısı diğerlerine inşallah.https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-sinavlarina-calisma-yontemi-ve-beklenen-alimlar
-
@paretowilfredo hocam hazine ve ekonomi kesin alıma çıkacak demiştiniz. Maliye alanından alım yapma ihtimalleri var mı bir duyumunuz var mı?
-
@boşluk Her ikisini de bekliyoruz dostum ancak özellikle Ekonomi Bakanlığı biraz zor. Hazine'nin de Maliye Bölümü'ne bir standardı yok. Bunu bilmek çok zor gerçekten.
-
@fatih sgk'da alim sürecindeydi ama ilana cikti. Onu cok şey yapmamak lazim
-
Dostlar maalesef artık 80 falan kurtarmıyo kpss a 3yıl öncrden çok farklı artık.
-
Tkdk uzman ve denetci yardimciligi en kisa sürede ilana cikacakmis.resmi sitesinde yaziyor