2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ErtuğrulBEY üniversiteye göre değişir. 3'ten başlamak imkansız, kredi bazında ders saydırabilirsin o da seni en fazla 2. sınıftan başlatır. Bu konuda en çok bilinen klişe de şudur: Gaziye girersen 2. sınıftan, Ankaraya girersen 1. sınıftan başlarsın. Ankara verilen dersleri kabul etmiyordu, değişiklik olmadıysa.
-
@Antimülakat peki hocam adalet açık ogretimden hukuka geçiş kesin oluyor değil mi ve açık orgun farkı var mi
-
@ErtuğrulBEY yok farketmez geçiş var.
-
@Antimülakat hocam açık öğretim adalet okuyup hukuka geçmekle dokuz eylül adalet hukuk okuyup hukuka geçmek arasında ne fark var katsayı falan mı var aöfden daha mı az alıyorlar?
-
@vlkrt hocam bu konuda kontenjan kısıtı getirilmişti. Aöf ile girenleren toplam kontenjanın belli oranında. Son dönemde o devam ediyor mu kesin bir şey söylemeyeyim ama forumda birileri açıklık getirir bu duruma.
-
@Antimülakat tamam hocam teşekkürler mantıken kontenjan ya da katsayı olması lazım çünkü ben ikinci üniversite olarak dokuz eylül adalet yazdım eğer katsayı yoksa aöfden okur ortalama kasardım bi fark olmalı
-
Arkadaşlar böyle bir şey gördüm bunun ne olduğunu bilen var mı acaba ? http:// www. mymemur. com. tr/bircok-kurumun-memur-kadrolarinda-degisiklik-yapildi-88391h.htm
-
Arkadaşlar bugün yayınlanan Resmî Gazete'deki boş kadro değişikliklerine göre 110 göç uzman yardımcısı kadro tahsisi yapılmış. Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun, en kısa zamanda da ilanı gelir umarım.
-
İl göç mü, göç mü
-
@ersagun kardeşim nerede bu biz niye göremiyoruz resmi gazatede
-
@bad1905 tam emin olmamakla beraber kurum içi uzmanlık için olabilir o değişiklik.
-
@ersagun iki tane var il göç uzman yrd birinde 100 kişilik 8. Derece diğeri 110 9. Dereceden hangisini dikkate alacaz
-
@Çetin İl göç hocam. 12 tane de göç varmış ama benim gözümden kaçmış.
-
Resmi gazetedeki kadro degisiklikleri hakkinda bilgisi olan var mi? Ne demek oluyor ve bize etkisi olur mu ? Gibte mesela bayagi kadro degisikligi var.
-
@Lex-fori 2017/10433 numaralı Bakanlar Kurulu kararı hocam.
-
@bonus hocam son ilana baktım 8 ve 9 olarak çıkılmış. Dolayısıyla sayı 110 değil 210 olarak düşünülebilir.
-
Ben daha çok alırlar diye bekliyordum ancak anladığım kadarıyla 100 il göç uzman yardımcılığı 12 göç uzman yardımcısı alınacak. Hayırlı olsun ilan yakın zamanda gelir.
-
@safiTÜRK69 hocam il göç de 210 olacak anlaşılan. 110 da 9. dereceden ihdas edilmiş.
-
@ersagun muhtemel kardeşim en düştüğüne kendimizi hazırlayalım dedim ️
-
@Keymarsh kurum içiyse eğer beklenen alımları etkilemez değil mi ?