2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@bad1905 hocam tam bilmemekle beraber sitede böyle bir şey var?
eğer kurum içi uzmanlık açarsa bu kadroların bir kısmı dolacak sonuçta.
-
@Keymarsh anlıyorum hocam hayırlısı olsun hakkımızda..
-
@ersagun sanırım sayı 210 olacak gibi. Ağustosta ilana çıkıyordu genelde bakalım bu sene de öyle olurda yakında gelir
-
@Keymarsh bu konuyu farede İlhan hocaya sordum. Paretoda cevapladı forumda dışardan alımları etkilemez mevcut personel unvan alacak drdi sadece o da yardımcı değil direk gelir uzmanı olacak. Boş kadroları etkileyemeyecekmiş sanırım
-
@bonus Vallahi hocam yüreğimize su serptin şununla Allah razı olsun..
-
@bonus Etkilemiyorsa iyi bir durum ama şahsen kurum içine karşı olduğum hoş karşılamıyorum yine de
-
@bad1905 senden de razı olsun kardeşim
-
@Keymarsh bende hoş karşılamıyorum. Gib de diğer kurumlar gibi olmalı düz memurluk anlayışı olmalı. Ama bunların çoğu da unvanı alınca emekli olacak. Böyle bir yönü de var.
-
Birkaç hafta içerisinde İş Teftişin ilana çıkacağı bilgisini aldım Sayı 100 Şimdiden Hayırlı olsun dostlar...
-
@joeblack16 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
Birkaç hafta içerisinde İş Teftişin ilana çıkacağı bilgisini aldım Sayı 100 Şimdiden Hayırlı olsun dostlar...
Puan türü konusunda bilgin var mi hocam
-
@joeblack16 hadi güzel bi puan turu soyle hocam
-
O konuda maalesef bilgim yok arkadaşlar
-
@bonus hocam bu guy ilanı sence bu sene gelir mi bi bilginiz var mı?
-
2016lari baya mağdur ettiler.2017 kpsssi iyi olan arkadaşlara başarılar.Bende 2016 kpss den 84 puan alıp boşta kaldım.2017 puanlarim ise rezalet 75-77 arası bizi bu duruma düşünenlere hakkımı helal etmiyorum.Şimdi bizim 2016 da geçerli olsaydı ne olurdu.Hiçbir ilana basvuramiyorum.
-
Keşke bi Guy ilanı gelsede düşük puanlilara umut olsa.
-
@joeblack16 teşekkür ederiz. @paretowilfredo hocam sizim var mi malumatiniz iş teftiş ile ilgili ?p42 ve 43 disinda puan ister mi sizce tesekkurler
-
@Mimar 42 veya 43 olacagi kanaatindeyim dostum. Cunku eski p 46 muhasebe hukuk ve ceko agirlikli idi.% 25-30 tercih edilip yaninda diger alanlarin olmasini isteyeceklerdir.
-
YAZIK ! Ya bi plan dahilinde doğru dürüst alımlar yapılması bu kadar zor mu? Şimdi iş teftiş geldi 100 kişi diyelim p42 e zaten bu adamlar denetmenliğe başvurdu aynı kişiler bide teftişte şansını denesin şimdi diğerleri de virgül hesabı yapmaya devam etsin sonrada çıkıp bilmem kaç bin alım densin yok arkadaş bu a grubu işinde ilk 500 De değilsen macera aramak Bu iş yazık !
-
Bu iş teftiş kaç katı çağırır
-
@joeblack16
Ne kadarı işin yürütümü yönünden,ne kadarı iş sağlığı yönünden belli mi?