2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Yds sarti nedir acaba . Hic gelmese daha iyiydi
-
@Mimar Yine C olur sanırım dostum.
-
@paretowilfredo 67.5 olsa olmaz mi
Onu birak da iş teftisten bahset bize hocam -
@Mimar Dostum buna dair görüşme yaptım. Ancak tarih konusunu netleştiremedim. Ancak KPSS 2018 öncesi gelir çok yüksek ihtimalle. İşin yürütümü en az 50 olacak. Bakalım netleştirebilirsem paylaşacağım inşallah:)
-
@Mimar bende de 68.75 var
-
Dostlar her ikiniz de aslında bu kadar 70'e yakınken niye duruyorsunuz ki? Rahatlıkla bir 70 koyabilirsiniz cebe bence az bir tekrar ve hazırlık ile. Bence ihmal etmeyin 2 senelik bir sınav periyodu puan geçerliliği var önünüzde güzel ilanlara el sallamayın bu kadar yakınken bence. @Mimar @genclerbirlikli
-
@genclerbirlikli lanet olasi 70 baraji
Ugrasiyoruz hocam @paretowilfredo yökdil de 72.5 aldım yds den de alana kadar ugrasacagim çok fena inat ettim -
@Mimar E dostum altyapı belli. Gramer bilmeden bu seviyeye çıkılmaz. Ora ile işiniz yok, oturun abanın kelimeye. Rahatlıkla halledeceğinize inanıyorum.
-
@paretowilfredo hocam benim de yds cepte ama iktisattan 87 ile bekliyorum. 30 kişilik falan gelirse umutlarım yıkılacak. bari hazine de gelse:(
-
@armindo 30'dan fazla olacağını sanmıyorum dostum. Daha az olabilir buna dair de duyumlar var ama en ümitvâr beklentimiz bu şekilde.
-
@paretowilfredo eyvah eyvah. az bari olmasın:/ neyse bakalım hocam, nasip kısmet artık.
-
@Mimar burdan dönüş yok kapıya dayandık
-
@paretowilfredo hocam durduğumuzu kim söyledi ki ydsye devam oflaya poflaya
-
Ekonominin adı geçmiş, inş kısa sürede gelir ilan. RTÜK gibi bölüm puanlarını kullanacağını düşünüyorum, YDS C seviyesi olması sebebiyle 85'lere kadar düşer diye de ekliyorum.
-
@armindo 87'ye rahat iner Ekonomi sen niye kastın bu kadar kendini
-
@rochas sıralama cok kotu yav, bu beni geriyor umarim dediginiz kadar rahat iner oralara
-
@paretowilfredo il göç ten haber yok mu daha
-
@paretowilfredo hocam 2018 kpss'den önce guy ilanı gelir mi ?
-
@paretowilfredo hocam bende soruyorum guy ilanı gelir mi sizce.Çünkü başka şansımız yok.
-
Eldeki surec tamamlanmasan bir sey demeyi uygun bulmuyorum dostlar. Il göc icin de hazirlik ve ihtiyac var. Ben alinacagini dusunuyorum ama kurumda bazi dostlarimiz yetismeyebilir dedilerm bekleyip gorecegiz bakalim.