2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Mhuy hakkinda duyumunuz var mi ?
-
Mhuy ve duy 1 senedir gelecek diye konusluyo hala da gelecek.....
-
Ben de eximbank ilan açacak diye duydum orda çalışan uzman yardımcısından.
-
@paretowilfredo açılması muhtemel ekonomi bk. sınavı için yds şartının 80 olması gibi bir duyum aldım.Bir düşünceniz var mı ?
-
@rochas Ekonomi Bakanlığı normalde 80 yds isterken en son yaptığı 2015 alımında önceki yıllardaki yabancı dilden Türkçeye & Türkçeden yabancı dile çeviri oturumunu kaldırıp YDS şartını 70'e indirdi. O kadar çok ihraç olan BTK bile 70 YDS şartını son alımda kaldırmışken yine çok miktarda personel ihracı yaşayan Ekonomi'nin 2015'te 70 olan YDS şartını artırmasının imkanı yok. Haa düşürür mü düşürmez çünkü personel yurt dışı görevi çıktığında gidip dolar üzerinden güzel bir maaş alıyor ve büyükelçiliklerde ticari ataşelik yapıyor. O nedenle 70'in altına düşmesi de zor...
@genclerbirlikli İstanbul'da istihdam edip merkez kadrodan daha fazla maaş veren Eximbank'ın son alımında işe giren birisi sonradan ihraç olmuştu. Değişik bir kurum vesselam
-
İstanbuldalar ama haberi balgatta çalışan birinden aldım ben pek banka işlerini sevmiyorum zaten finans filan görünce şuurum kapanıyor
-
Eximbankın sınav açacağını bende duydum . Ve malesef ekonominin 80 yds isteyeceği gibi bi şey de duydum . Beynim kabul etmek istemedi ama öyle söylüyorlar.
-
2017 kpss'ye çok iyi hazırlanamadım. Temelim var. Son 2-3 aylık azimle en azından bir kaç sınava girebilecek puanı yakalamaya çalıştım. Puan aralığım 83-86 bandında geldi.
Mesela 2015 yılında olsak rahat rahat girebileceğim Tarım kredi ve sgk denetmenliğine 1 puanla giremedim. 2 de 0 ile başladım. Bu puanlarla mucize beklemiyorum. Mhuy ve vmy dışında listeye girebileceğim başka sınav şimdilik gözükmüyor. Ama puanlar o kadar yüksek kapattıki vmy bile tehlikeye girdi korkmaya başladım.
Ama 11. Promosyon vmy yi hiçbir şeyi beklemediğim gibi bekliyorum ve çalışmayı sürdürüyorum. Şu anda sınav ve mülakatları devam eden 300 kişi sgk, 150 kişi vmy, 10 kişi tarım kredi gitse en azından 460 gibi bir sayı rakiplikten çıkacak. Bu açıdan ilanın geç gelmesi sınır puanlılar için bu sefer iyi olacak gibi. İnş bahar aylarında bir vmy ilanı gelir ve en yüksek 82'li puanlarda kapatır. 2017 kpss puanıylada bir alım yapar inş. Şöyle 400 kişik olsa tadından yenmez Olmazsa zaten 2018 kpss her zaman hedefler içinde ve bu kez sağlam geliyorum. Hayırlısı bakalım.
-
@maliyeciuzman hocam kpss hukuk alanı icin bır öneriniz var mı benimle hukukta cuvalladim bü yıl
-
@tolga80 kardeşim ne yazıkki benimde en kötü olduğum alan hukuk. Bi türlü halledemiyorum. Açıkçası çözümde bulamıyorum yani diğer dersleri iyi yaparak telafi edebiliyorum ancak ama bu şekildede çok yüksek puanlara çıkamıyorsun. Arada derede kalıyor.
-
Kamu denetciligi sinav ilani gelmez mi acaba
-
@av.ssualp kardesim yeni giren uzman yrd. Larinin yeterlilik sinavi var kasimda bence ocak subat gibi olur onun sinavi
-
Yeni KPSS den beridir Gümrük Ticaret ilanı ara ara dile getiriliyor. Yok mu bir haber veya duyum alan?
-
@paretowilfredo hocam sgk müfetiş yard. 118 e karşılık gelecek bir puan türünüde ilave etme durumunu nasıl değerlindiriyorsunuz, kuvetli ihtimale kullanacağını düşünüyorum ben. Sizin düşüncenizi nedir?
-
@Pozitif denetmenlikten sonra ayni kanaatteyim dostum.
-
@paretowilfredo birebir oranlarda bir puan türü yok ama, 17, 22,47,48 bilesenler açısından aynı. O vakit 50 kişiden 20 katı bile olsa 2 puan turu kullanırsa yine baya yüksek kapatacak demektir. Nasip artık, yaşıyıp göreceğiz. Teşekkür ederim cevap için.
-
@paretowilfredo Hocam biraz alakasiz ama halkbank Vakıfbank müfettiş uzman yar. sınavı açar mı bu senede ? bi tahminin var mı ? kurum sınavları yüksek kapatıyor bankalarda da şansımız olur en azindan
-
@paretowilfredo üstadım @lessismore hocamın sorusuna Ziraatbankasını da ekleyerek cevaplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
-
@boşluk Hocam kpss sonrası ha geldi ha gelecek diye bir söylem dolandı etrafta. Şu sıralar unutuldu gitti. Bir önceki alımla giren tayfa sanırım tezlerini verme dönemindeler. Onların koşturmacası bittiği zaman sıra bize de gelecektir.
-
@titoizm eyvallah hocam. Umarım en kısa zamanda gelir.