2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Nameless hocam bence kpss bu ülke gençlerinin elindeki en büyük nimetlerden biri. Allah getirenden razı olsun diyorum her seferinde. Kpsssiz alan belediye adlı çiftlikler gözümünüzün hepimizin. Ortada iyi kötü çalışan işleyen bir sistem var. 2016 şanssızlık oldu doğru, ama demek ki puan türleri ihtiyacı karşılamıyordu. Ayrıca sınav sadece bilgi değil biraz da hız ve pratiklik sınavı oldu son değişiklikle. Demek ki onu da ölçmek istediler ne diyelim.
Bence gelen gideni bu kez mumla aratır. Elimizdeki kpssnin kıymetini bilmek lazım, yoksa dayısı olmayan tek kişi bile giremez, tamamen unuturuz a/b kadroları. Belediye çiftlikleri en güzel örnek. -
@impressiveunit ben sinav ücreti verilmesi taraftarı değilim zaten ama sistemde başvuru kısmında tıkanıklık var belli kisiler ocak subat ayina kadar aynı sınavlara başvuruyor ki hakkı tabi ki ama başvurup gitmeyen adam da çok bunu telafi amaçlı ha bir ücret tabi ki verilmesin ama verilecekse bu kuruma verilsin dedim veya başvuru hakkında kısıtlama gibi bir sey getirilsin ki belki sistemdeki tıkanıklığı bir nebze azaltabilir diye düşünmüştüm
-
@genclerbirlikli B kadroya lafım yok en temizi merkezi atama gk gy calisiyorsun neye agirlik verdigin belli ben de destekliyorum ama A kadroyu desteklemiyorum ilk dediğim gibi daha iyi bir sistemin getirilmesi taraftarayım o kadar ders içinden en az 2 seneni almadan bir şey çıkmıyor o puanı al tekrar sinav sonra mülakat ben bu süreçten rahatsızlığımı dile getirmiştim siz olayı biraz ağırlıkta torpil açısından düşündünüz ben de daha çok yapısal iyileştirilmesi taraftariyim evet bir sistem olsun puan olsun ama böyle milyonlarca insanın girip sadece belli bir azınlığın işe girdiği bizi hem maddi hem manevi anlamda sömüren bir sisteme iyi diyemem gelen gideni aratır diye düşünürsem sadece sinav anlamında demiyorum o zaman gözümü kapatıp her şeye çok süķür diyim hayırlısı hocam benimkisi fikirdi işte..tabi bir konuda kesinlikle katılıyorum size en başta mülakatların kaldırılması ama onun dışında sistem tıkanık bunun giderilmesi için yazmıştım ama demek ki bir ben rahatsızmısım kusura bakmayın..
-
Yapılması gerek tek bir şey var başvurup sınava girmeyen veya mülakata gelmeyene en az iki sınav başvuru yasağı getireceksin. Bazı kurumlar yapıyor PT mesela. Hepsi yapsın keyfi başvuru olmaz. Önceki SGK alımında 300 kişi girmemiş nerdeyse. Bu son alımında yine o kadar olacak. Bi de aynı mesleği yapanların başvurusu da almayacaksın şehir değiştirmek için sınava dgirilmemeli bunlar yapılsın çoğu mağduriyet azalır.
-
-
@Nameless hocam elbette gözümüzü kapatıp şükür demiyoruz, kurumlar sınavları iyileştirmeli koordine etmeli. Sistemde eksiklikler illaki var ama elimizdekinin değerini bilmek lazım. Mesela öğretmen mülakatları, ilerde biz de reis nedir diye sorularla muhatap olabiliriz.
-
@genclerbirlikli ben de size hak veriyorum özellikle belediyeler konusunda evet ama neden daha kötüsünü düşünerek daha iyi olmasını istemeyelim ki eğer bu bizim için bir nimet dersek birileri her hata olduğunda böyle özür dileyerek oldu bitti der milletin bakanları istifa eder bizimkiler özür diler tabi olanlar yine bize olur iste buna vesile olanda bizim böyle bir sisteme nimet diyip susmamizinda etkisi yok mu bir şeyleri de sorgulamak lazım hocam sistem bizim için mi var yoksa biz sistem için mi varız..ben de bir sistem olmasından taraftarım ama bu değil şu anda A kadro git gide tıkanıyor ondan sistemde bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüğümü belirttim illa ki şunlar olsun demiyorum sadece daha iyisi neden olmasın ki..
-
-
Birakin su kps tartismasini ya buraya yeni sinav var mi diye giriyoruz tartisma okuyoruz özelden tartisin
-
@Mimar haklisiniz kusura bakmayin öylesine yazmıştım tartışma amacıyla değil bu kadar uzayacağını tahmin edemedim tekrardan kusura bakmayin
-
hocalarım bugun resmi gazetede meb müfettişliği ile ilgili yönetmelik yayınlandı yakın zamanda bir ilan gelir mi dersiniz ?
iyi pazarlar -
@tuuba42 meb müfettişliğine a grubu almazlar zannedersem.
Düzeltme; pareto reis ayrı başlık açmış iibf/sbf kadrosu verilmiş yakın zamanda ilan gelebilir demiş.
-
Yakinlarda bir alim yok mu ?
-
@gulsen1 yakın zamanda toplu bir alım gelirse mhuy ilgöç gelir. guy vmy sgk sayıştay için henüz atamalar yapılmadı tahminen yılsonu gibi gelir bunlar
-
Arkadaslar bir ekonomi bakanligi alimi vardi, ne oldu yalan mi oldu o iş:(
-
@armindo 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
Arkadaslar bir ekonomi bakanligi alimi vardi, ne oldu yalan mi oldu o iş:(
İl göç de vardı. -
Bayramdan sonra, eylül ayı içerisinde hareketlilik olacağını tahmin ediyorum. Birkaç tatminkar ilan gelecektir..
-
İl göç ve mhuy ne zaman ilan gelicek duyumu olan arkadaşlar yok mu
-
Guy da acilir mi ki
-
@Vice-Versa bunu bende çok merak ediyorum ilana çıksın artık bu 2 kurum