2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Defterdarlık en son ne zamn ilana çıktı hatırlayan var mı
-
Dün bi abiden maliye uzman yardımcılığı alımı olacağını öğrendim 100 kişi dedi ancak ben yinede temkinli olup 50 kişilik alım olacak diyorum..Diğer alımlar için önümüzdeki ay içinde hareketlenme olacaktır.
-
@safiTÜRK69 ne zaman gelirmiş ilan bilgi var mı hocam?
-
@ff hocam kurumda böyle bir alım bekleniyor dedi. Ne zaman gelir bilmiyorum.Ancak bu sene alım olacağı kesin diyebiliriz.
-
@safiTÜRK69 hocam guydan haber var mi alim bu sene olur mu? Gerçi bunu yine herhalde sana sordum ama yeni bi gelişme var mi
-
@ErtuğrulBEY kardeşim şu mülakatları bi atlatsınlar. kasım-aralık gibi dedikodular başlar. Şuan Guyla ilgili kimse birşey diyemez..
-
Bu bir duyum olabilir mi?
http://www.milliyet.com.tr/epdk-2017-sonuna-kadar-30-enerji-uzman-ankara-yerelhaber-2207296/
İlan gelse bile YDS istenmeyeceğinden RTÜK gibi yüksek kapatır ama böyle haberler iyi oluyor -
@siyasetbilimci en erken kasımda
-
İnşallah yoksa cildircam sürekli KPSS sınav uffgf
-
@sssld en son 20 mart 2016'da 50 kişilik alım yapılmış. nedir özellikle defterdar ilanı beklemenin sebebi? teyzesi defterdar olan daha rahat olur diye biliyorum
-
@HaniYaKi sıra bana mı geldi yoksa
-
İş Müfettişliği haber var mıdır ?
-
@berceste71 2-3 haftaya gelme ihtimali yüksek
-
@Baumol her sey hazir deniyordu niye 2 3 hafta dediniz hocam
-
Kurum süreci yavaş ilerletiyor malum. Ondan dolayı böyle söyledim. İhtiyatlı olmakta fayda var
-
@Baumol nasıl bir alım bekliyoruz tam olarak. Sayı, puan türü vs bilginiz var mı?
-
@Duryy ben 70 kişilik diye biliyorum. Ama ne kadarı İİBF olur onu bilemiyorum.
-
@paretowilfredo üstadım iş müfettişliği için puan türünde bir duyumun oldu mu ?
-
@Baumol p 40- 41-42-43
-
@Meltemgüler duyum mu ? tahmine benziyor