2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Başbakan varlık fonu için alıma çıkacağız diye bir açıklama yaptı.. nasıl bir alım olur? A grubu kaçar tane olur? Yorumu olan?
-
@Keymarsh ptt'yi varlık fonuna aktardılar ya onu diyordur belki:)
-
@guyan-gelmiş yok dostum sanmıyorum.. direk varlık fonu bünyesinde olacak herhalde
-
@titoizm inanın bilgim yok ama erteleme değil iptal olmuş diye duydum. açılmayacakmış yani.
-
@Keymarsh Alanında uzman kişileri toplayacaklarını (msb'nin yaptığı gibi kurumlardan uzman toplama) ve Kalkınma Ajansları gibi bir alım yapacaklarını düşünmekteyim.
-
@fleminx kötü oldu
-
Orta Vadeli Program açıklandı bugün.inşallah ilanlar da yakındır.
-
@tkys Kamu harcamaları düşürülecek deniliyor, ilanları kısmasınlar hocam
-
@titoizm bunlar hep taktik bu program açıklandıktan sonra geliyor ilanlar genelde.ya da ben böyle olmasını istiyorum
-
@tkys Umut fakirin ekmeği dedikleri bu olsa gerek hocam. İnşallah güzel ilanlar gelir.
-
@keymarsh, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Başbakan varlık fonu için alıma çıkacağız diye bir açıklama yaptı.. nasıl bir alım olur? A grubu kaçar tane olur? Yorumu olan?
Varlık fonu kapanırsa şaşırmayın
-
@escobar_p, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
arlık fonu kapanırsa şaşırmayın
gurur yaparlar kapatmazlar hocam ama sadece gururdan:)
-
@guyan-gelmiş bi kandırılmaya bakar hocam yiğit bizi kandırdı der kaparlar kimse bi şey demez
-
-
Eylül ayı ilan ayı derlerdi eskiden.Aha da bitti, resmi gazete yine ihaleden men kararıyla dolu bir tane ilan yok.
-
@ozgur85 2017 kpss puanı olup hala aynı disiplinle çalışabilen varsa helal olsun.Böyle ümitsiz ders çalışılmaz ki arkadaş.
-
@guyan-gelmiş kpssden beri kitap yüzü açmadım, açamadım. Moral sıfır sıfır sıfır.
-
@ozgur85 emin ol bizim gibi olan bir sürü insan var tek temellim 2018 kpss'den önce adam akıllı guy alımı olması
-
Arkadaşlar yazik etmeyin kendinize oturun gunde 3 saat bile olsa 1 saat bile olsa dersini calişin. Ilan mutlaka gelecektir. Sıkıntıların olduğu aşikar. Siz yarin sinav varmişcasina çalisin aksi takdirde yakin tarihte ilan gelirse toparlamasi zor olur. Her gun bıkmadan usuanmadan çalışmalısınız...
-
@bolulu hocam hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez bizim hedefimi çaldılar.Düz mantık bu en son guy alımının mülakatı bitişi ve arkadaşların işe başlaması Aralık ayını bulur,hadi diyelim sınav nisan ayında açıldı aynı şekilde göreve başlama 2019 ocak ayını bulacak.Devlet bile orta vadeli plan'ı açıklarken bu kadar uzun vadeli düşünmüyor.