2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@guyan-gelmiş valla 2019 ocakta memur olacağımı bilsem yinede kanul.ederim.beklerim.ama işte şartlar yaniii...
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@bolulu hocam hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez bizim hedefimi çaldılar.Düz mantık bu en son guy alımının mülakatı bitişi ve arkadaşların işe başlaması Aralık ayını bulur,hadi diyelim sınav nisan ayında açıldı aynı şekilde göreve başlama 2019 ocak ayını bulacak.Devlet bile orta vadeli plan'ı açıklarken bu kadar uzun vadeli düşünmüyor.
Hocam sen de son GUY sınava girmiştin sanırım öyle hatırlıyorum, geçemedin mi ?
-
@sr tek soru ile gitti hocam istanbul 77 kapattı 76 aldım ama rahat 85 alınacak sınavdı sınavda beynim tutukluk yaptı Napalım nasip değilmiş devam beklemeye ama artık bıkkınlık gelmedi değil.
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sr tek soru ile gitti hocam istanbul 77 kapattı 76 aldım ama rahat 85 alınacak sınavdı sınavda beynim tutukluk yaptı Napalım nasip değilmiş devam beklemeye ama artık bıkkınlık gelmedi değil.
Al benden de aynısı hem de kendi şehrim gelmişti hala etkisini atlatamadım. Sürekli başa sarmaktan çok yoruldum artık.
-
@sr aynı kaderi paylaşıyoruz benim hala pes etmememi sağlayan memleketimin bayadır ilanda olmaması ama bu nasıl gidecek bilmiyorum maliye bakanının da tek bildiği nasıl tasarruf yaparım düşüncesi hal böyle olunca sınav açma ihtimali pek olası gözükmüyor ya geçen sene gibi örgütlenip cumhurbaşkanına yazılar mektuplar yazılıp twitter çalışmaları başlayacak ya da medine dilencisi gibi sınav açmalarını bekleyeceğiz
-
@guyan-gelmiş hocam bence de mevcut maliye bakanı ile eski yüksek rakamlı alımlar çok ama çok zor zaten son alımda c.başkanının özel müdahelesi ile gerçekleşti hepimiz biliyoruz bunu yoksa alım falan olmayacaktı .. bu bakanla işler çok zor ...
-
Gööööççç nerdesiiinnn
-
@siyahbeyaz dur bakalım mtv gibi bir kaç tane daha kontrolsüz hamle yaparsa belki bir şeyler değişir
-
@sr aynı kaderi paylaşıyoruz benim hala pes etmememi sağlayan memleketimin bayadır ilanda olmaması ama bu nasıl gidecek bilmiyorum maliye bakanının da tek bildiği nasıl tasarruf yaparım düşüncesi hal böyle olunca sınav açma ihtimali pek olası gözükmüyor ya geçen sene gibi örgütlenip cumhurbaşkanına yazılar mektuplar yazılıp twitter çalışmaları başlayacak ya da medine dilencisi gibi sınav açmalarını bekleyeceğiz
Ne desem boş hocam ben b grubuna yöneldim artık a grubu beni bitirdi.
-
@sr hocam +1
-
@sr hakkınızda hayırlısı hocam b grubu olup maaşları güzel olan yerler var ve gayette saygı görüyorsunuz mesela ben burda düz memurum ama trilyonluk müteahhitler parasını yatırmam için el pençe divan duruyorlar
-
@sr hakkınızda hayırlısı hocam b grubu olup maaşları güzel olan yerler var ve gayette saygı görüyorsunuz mesela ben burda düz memurum ama trilyonluk müteahhitler parasını yatırmam için el pençe divan duruyorlar
Sen nerdesin hocam
-
@sr Devlet su işleri
-
Mhuy, deftarlik, ilgoc vb. bu ilanlar ne zaman gelecek?
-
@sr Devlet su işleri
Dsi iyidir hocam. Guya geçmek için niye çabalıyorsun ki sen
-
@sr maliye bakanlığı iibf'nin evidir dsi nasıl ki mühendisin evi ise yoksa burdaki huzuru ve rahatlığı maliye'de bulamayacağıma zerre şüphem yok
-
@sr maliye bakanlığı iibf'nin evidir dsi nasıl ki mühendisin evi ise yoksa burdaki huzuru ve rahatlığı maliye'de bulamayacağıma zerre şüphem yok
Garip bir istek hocam 399 lu oluyorsunuz siz di mi?
-
Dsi 657 dir guyla arasında nereden baksan 800-900 tl maaş farkı vardır..
-
@pareto_wilfredo hocam açılmasını beklediğiniz hazine ve ekonomi için güncel bir bilginiz var mı? Özellikle ekonominin yds 80 isteyebileceği konusunu duydunuz mu?
-
Az önce yanlış kişiye yazdım sanırım. @paretowilfredo hocam açılmasını beklediğiniz hazine ve ekonomi için güncel bir bilginiz var mı? Özellikle ekonominin yds 80 isteyebileceği konusunu duydunuz mu?