2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Meltemgüler Meltem hanım o puan türlerimden 600-700 arası sıralamam olduğundan dolayı çok fazla size katıldığım söylenemez. Eski puan türünde muhasebe %15 etkili maliye yok. Bahsettiğiniz puan türlerinde ise maliye var muhasebe yok. Merkez uzmanlık isteyen kurumların muhasebe olmayan puan türlerinden istemesi bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. İlla ki o 4 puandan biri olur ama yanında bir puan türü daha olur diye düşünüyorum.
-
@Baumol Malesef dostum son aşamaya kadar da belli olacağını sanmıyorum. Ama buna dair beklentimi belirten bir açıklama yapmıştım. P46'yı ısrarla tercih etmiş olan kurulun ÇEKO'yu es geçmeden ve P23 gibi bir ekleme de yapmadan ilana çıkmasını umuyorum. İlan gelecek 50 Sosyal 50 Teknik en son işittiğim duyumdu yazmıştım ya bu başlıkta ya başka yerde ama puan türü konusunda bir netlik yok malesef.
-
@paretowilfredo sadece çekolu puan türlerinin olacağını söylüyorsun yani . Sağlık olsun kardeşim o zaman
-
@paretowilfredo her sey hazir niye gelmiyo bu ilan
-
pareto kardeş mhuyla ilgili hiçbir hareket yok mu priss en son talep toplandı ve ilan için eylül ekim gibi dedi ama bumko sitesinde hiç talep toplanmasına dair bir duyuru yok yeni sınavla alakalı nedir yorumun?
-
Uyanın ey millet alımlar ne kadar azaldı görmüyor musunuz daha ne kadar sabretcez milletin içine cıkacak yüzümüz kalmadı peki suçlu kim kpss yi kazanan biz de mi yoksa ilana cıkmayan bizi takmayan bu oluşum mu sesimizi duyurmamız lazım ortalığı öyle bir ateşe vermemiz gerekiyor ki tüm dünya bizim derdimizi duysun ünlülerin siyasetçilerin habercilerin twitlerini etiketleyin her gün rahatsız edin onları ki bunalsınlar bizim gibi aynı anda toplu şekilde yaparsak haber konusu olur istediğimizi almak için bu şart harekete geçelim
-
@Mimar Bence yine her zamanki gibi kış ortasına planlıyorlar. O nedenle sarkabilir dostum. Almayı planlıyorlar burası kesin. Bakalım biraz daha sabır.
-
@yılmazadam Kardeş kurum duyurmayabilir bunu böyle bir mecburiyeti yok. Evvelki senelere dair çok fazla eğilim değişti kurumlarda bu da onlardan birisidir. Alım için rakamlar belli talepler belli ancak kurum bekletiyor. Malesef bu konuda da gerek @Priss 'in gerekse benim süreci hızlandırmak gibi bir gücümüz yok. Bakalım netleştiği takdirde duyduğumuzu paylaşacağız emin olabilirsiniz.
-
@yılmazadam dostum talep toplanması zaten biryerden ilan edilmez. Ben gelecek dedim hala da gelecek diyorum biraz daha sabır
-
Arkadaşlar muy-sayıştay-mhuy bu sene içinde gelir mi sizce ?
Bu yıl içerisinde hangi kurumlar ilana çıkar bir duyum olmasada tecrübelerinizden yola çıkarak tahminlerinizide yazabilirsinizVmy-guy-bddk için önümüzdeki sene gelir diyebilir miyiz?
-
Yazmayim diyorumda gercekten bir seyler yapmak lazim.Beklemek cok sacma.Kazaniyoruz puan aliyoruz mulakati geciyoruz ise baslamamiz bile uzuyo artik.Bu darbe girisimi biz iibflilere hic yaramadi.Kamu hizmeti gec islememeli.Mayista yazilisi yapilan kurum mulakati hangi gerekceyle eylul ainda yapilir.Bunlarin cevaplari verilmezzse daha cok beklriz.Iibf mezunu onunu goremez olmustur.Cogumuz polislik kasiyerlik tezgahtarlik gibi diplomayla alakasiz disardan herkesin yapabilcegi islerde calistiriliyoruz.Toplumda herkes bize aciyo.Ozellikle erkekler icin memurluk dedinmi hor gorme olayalrini yasamayan yoktur.A grubunda seffaf olmali her sey artik.Kurumlar butce surecinde yani onceden ilan etmeli.Ornegin icisleri uzmanligi aciklamasinda soyle diyecek biz kurum olarak 2017 kpss sonrasi 20 kislik bi ilana cikacagiz puan turude su olmali maliye diyecek 200 vergi mufettis alcam klasik sinavla boyle olursa inanin daha iyi olur her sey bizlerdd ona gore yolumzu cizeriz
-
@zenginmemur ya bir de ohal normal vatandaşı etkilemiyor diyorlar bddk spk sonuçları kaç aydır açıklanmadı kafayı yicem az kaldı. allah cezalarını versin artık be yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef ülkede kurum mu kaldı gidip de hakkımızı arayalım
-
kdgm uzman yardımcısı alımına hazırlanıyordu ama iptal edilmiş galiba.
-
MUY'dan bir haber var mı?
son iki mülakatından elenen biri olarak bir kez daha elenmek istiyorum:) -
@otuzyılsavaşı neden elendiniz ya ben cok korkuyorum da mulakatlardab elenen herkesin acısını paylaşmak istiyorum not: hic mülakata girmedim.
-
@Meltemgüler
nasip değilmiş hocam.
kaderde yokmuş.
ilahi plan içinde yer almıyormuş.
teşekkürler..
korkmanıza hiç gerek yok ki zaten bu işler tamamen nasip,kısmet..
-
@otuzyılsavaşı bn de hiç mülakata girmedim elennleri gördükçe acaba sınavdan elenmek daha mi iyi diyorum
-
@sssld hepsinin acısı ayrı be süleyman kardeş. insan üzülüyor ayrı ayrı..
-
@fleminx Hocam eğer gerçekten iptal edildiyse sebebi ne olabilir, bir fikriniz var mı?
-
........