2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@pareto_wilfredo hocam hiç duyum yokmu senin haberin vardır
-
twitter da etkinlik var arkadaşlar katılalım tag #iibfatamaistiyor
-
@padmeamidala Ekonomi Bakanligi alimi olacak dostum ancak ne zamana ilana cikilacak bilmiyorum. Alinacagini net olarak duydum yazmistim da en basta. Sayi biraz daha az olabilir bekledigimizden. Yds 80 konusu kulagima geldi ancak bu tip tasarilari ilan hazirlanana dek netlestirmek kolay degil.
-
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?f7367e5f-75e7-4473-b9c1-95b0126a6691 Dış ticaret uzman yardımcılığı ilanı geldi. Hadi hayırlı olsun.
-
Dpb de A grubu adına yaprak bile kımaldamadan geçen bir gün daha.
-
hepimize Yıldız Tilbe'den dayan yüreğim dayan dayann yarına inan şarkısı gelsin
-
etkinlik yapmayı öneriyorum arkadaşlar sessiz sedasız beklemeyelim
-
@gulsen1 varım
-
@gulsen1 hocam facede kpss a grubunda bedava kitap verince 1000 yorum geliyor etkinlik yapalım hakkımızı arayalım diyince 10 tane böyle bir topluluğuz malesef iibf olarak.
-
artık etkinlikler her hafta yapılmalı bütçe yapılıyor oraya iibf ile ilgili pay istemeliyiz. her kesimden biner biner alımlar yapılıyor ama iibf yine aynı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar. Bundan sonra sürekli etkinlik yapılmalı. Yoksa yine çok beklenir...
-
@vlkrt hocam malesef dediğin gibi ama bir şeyler yapmalıyız. Etkinlik yaptık diye alım yapacaklar diye bir durumda yok lakin binlerce kişi alım beklediğimizi duyurmamız gerekiyor. Guy bu gün yarın açıklanır diğer sgkda da mülakatlar bitti illaki açıklanacak önümüzden bayağı bir arkadaş çekilecek ama eylül, ekim ilan ayıydı ilan yok ortada. Toplanalım, etkinlik ayarlayalım.
-
Ben varım her zaman hocam haberleşelim, facedeki grupta ve diğer gruplarda hastagi paylaşalım.
-
@paretowilfredo hocam 2. sgk müfettişlik alımı ne zaman olacak?
-
Arkadaşlar halkbank alım yapacak deniliyordu bununla alakalı bir duyumu olan var mı ?
-
@jungss müfettişlik mi denetmenlik mi?
-
@engin0516 müfettişlik hocam.
-
@jungss Aralık gibi yapılacağını zannediyorum dostum. En fazla yılbaşından az sonraya sarkar.
-
@mülkiyeli45 İlana çıkılacak bu konuda genel müdürlükte çalışmalar var. Zaman konusu meçhul. Kasım ya da Aralık muhtemel.
-
Mhuy veya Duy için yakın zamanda ilan bekleniyor mu hocam @paretowilfredo
-
@paretowilfredo hocam test olacağı kesin mi sınavın?