2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo %20 çeko %15 muhasebe varken muhasebenin olmadığı bir puan türü mü seçilecek yani ?
-
@paretowilfredo yani eski p46 öyle. Denetmenlik gibi olmaz mı?
-
@Baumol Dostum denetmenligin yaptigi gibi bir alternatifleme yapabilirler diye dusunmuyor degilim ama p46 cekoya onem veren bir puan oldugundan kurulun bunu yapmayacagini zannediyorum. Sadece 42 43 secilebilir bence.
-
@siyahbeyaz ilk 500 de olunca iş bitse gene iyi kardeş birsürü sorun çkabiliyor birçoğu yabancı dil istiyor birçoğunda daha önce görmediğin ana derslerin dışından ders oluyor.geriye kalanlardaya az sayıda kişi alıyor yada birkaç farklı tarzda sınav birbiriyle çok yakın olup birine odaklanamıyosun guy sgk denetmenlik gibi alanlarda yüksek puanlı olmak dezavantaj olabiliyor ve mülakatta farklı uygulamalar.diyeceğim yüksek puanda kurtarmıyo
-
Baska hangi ilanlar var ufukta arkadaslar ???
-
arkadaşlar, kişisel verileri koruma kurumu malum 2016'da kuruldu. 9.dereceden 60 kvk uzm yrd kadrosuda ihdas edildi. ama nerdeyse 2 yıl olacak halen alım yapmadı. Bu kurum ve personel alımlarıyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
-
@sprhk TİHK kanunuyla da kadro ihdas edildikten sonra ilana çıkmıştı. TİHEK olunca yine ilana çıkar. Kişisel Veriler Koruma da siteyi kurduğuna göre bu yıl bitmeden ilana çıkar derdim ama araştırdığım kadarıyla henüz Kişisel Verileri Koruma Uzmanlığı yönetmeliği yayınlanmadığı için en erken ilkbaharda alıma çıkar diye düşünüyorum. Yönetmelik yayınlanınca da hemen ilan gelmez. Önce kamu kurumlarından naklen uzman alımı yapıp sonra uzman yardımcılığı için ilana çıkar... http://www.kvkk.gov.tr/index.html
-
@odtüsbky inşallah dediginiz gibi olur hocam bekleyecez sabırla artik
-
@ErtuğrulBEY aynen ya
-
Arkadaşlar iş müfettişliği sınavında İngilizce çeviri oluyor mu
-
@utku Hayır.
-
.............
-
@paretowilfredo baskan yakında bekledigin ilan var mi bu is teftis ile ilgili bi seyler duyduysan paylasir misin ne zaman gelir acaba teşekkürler
-
@aslan1453 yaaa suan çok üzüldüm böyle bişi olmamalı
-
Ekonomi bakanlığı ilanı geliyormuş diye duydum haftaya şenlenir buralar . Sayı gene her bölümden 3-5 arası olur
-
@hermonie Aynen dostum toplamda 30 gibi bir rakam bizim de duyurduğumuz malesef
-
@paretowilfredo her bölümden farklı puan mı ister hocam yoksa 14 gibi tek puan mı alır
-
@yunni61 Muhtemel bölüm ağırlıklı puanlardan seçilir dostum.
-
@paretowilfredo hocam yds isterler herhalde:(
-
@Baumol Kuvvetle muhtemel dostum.