2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo hocam 9.promosyondan sonra 2018 kpss den önce yeni bir sgk denetmen alımı olma ihtimali var mı.Planlarimin arasinda ceko çalışmak yok ancak bir alım durumu için çeko çalışmalı mıyım
-
@guyan-gelmiş Dostum SGK'nın planlamaları hakkında öngörüde bulunmuyorum artık. İşin açığı Denetmen Yrd. Alımı adeta bir rekabet işine dönüştü bence. O nedenle yetiştirilmeye çalışılacaktır. Ancak başarılabilecek mi bunu bilemiyorum.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo Mhuy sınavıyla ilgili ösym ile bumko arasında bir anlaşma yapıldı mı üstat ? Bunu anca böyle öğrenebileceğiz performans raporundaki 250 nın önemı yok.
-
@paretowilfredo yeni donemde
Guy alimi olacak mi
Olursa nekadar alim olur
10bin siralamanin sansi var mi
Birde bu sans kac bin alim ve sonrasi alim icin var
Yrd olursan sevinirim
Saygilar -
@uzmanyrdd henüz yok saniyorum dostum olsa duyardik sanirim. Haber alirsam paylasacagim.
-
@iibf-bunalimda dostum olacagi kanaatindeyim. Ancak bu alim neticelenmeden bir sey demek icin erken. Dolayisiyla sayiyi vb bilmeden siralama icin yorum yapmak dogru degil malesef.
-
@paretowilfredo Hocam "ekonomi bakanlığı biraz zor" derken sınav açılması mı zor anlamında söylediniz. Çünkü ben asıl ekonomi bakanlığından bekliyordum 2 senedir almadıkları için
-
@armindo Maliye zor dostum. Rutini yok Maliye icin o acidan soylemistim.
-
@paretowilfredo hocam il goc acacakmi
-
@adam-simith Buna dair ongorulerimi paylasmistim.
-
Bekledikce il goc de gelmiyor
-
@esrarengiz hocam su anda il göç ün gelmemesi iyi sayılır aslında çünkü geçen sene ki ilk alımdi taşra 85 merkez 88 89 gibi kapattı şimdi açılırsa yine yüksek kapatır en azından kasım aralığa sarkarsa yapılan mulakatlarla daha düşük puanlarla kapatir olumlu yönünden bakın yani
-
@Nameless umarim dediginiz gibi olumlu olur bu bekleyis ee yok mu girecegin sinav diyenlere bekliyorum demektende yorulduk
-
@esrarengiz anlıyorum bayramda geldiği için baskılar artacaktır eminim ki zaten su anda gelen ilanlar spesifik daha çok ama özellikle il göç ilani sgk ve guy mülakatından sonra gelirse çok etkileyecektir puanlari tabi il gocun alim sayısı da çok önemli..
-
@paretowilfredo hocam kaymakamlık için ne düşünüyorsunuz bu alımdan sonra ne zaman açabilir tahminen
-
@cll25 Dostum devletin 5 yıllık kalkinma planini haiz olsam bu soruyu yanitlar hatta 2020 ye kadar ki planlari aktarirdim ancak ne bu denli bilgiyi haizim ne de kehanet kabiliyetim var vakti gelince konusuruz insallah.
-
@paretowilfredo hocam size ve Sayın @Antimülakat hocama bi sorum var.Gerçi bu başlıkla alakası yok kusura bakmayın.AÖF adalet okuyup DGS ile hukuka geçiş gerçekleşince 1. Sınıftan mı başlanıyor yoksa 3.sınıftan mi şimdiden teşekkür ettim.Bi arkadaş soruyor.
-
@paretowilfredo geçen senelerdeki alımlardan zamanlama olarak belki tahmin edersin diye düşünmüştüm Sağol yine de cevapladığın için
-
Şu merkez göçü bende bekliyorum 10 kişi alsa bile razıyım yeterki ilan gelsin