2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@sbf12345 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
En çok istediklerim kdgm , kamu denetçiliği, içişleri uzmanlığı , merkez göç,insan hakları ve eşitlik kurumu inşallah bunlar açar bu sene
Türkiye İnsan Hakları Kurumu adını Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu olarak değiştirirken kanunda ihtiyacı olan personel sayısını da arttırdı. Kurumun adı değiştikten sonra aylarca eski ad ve eski siteyle devam etti. Ancak şimdi siteyi ve site adını yenilediklerini gördüm. Bence bu adım yeni personel alımı için bir sinyaldir. Kuruma bir günlüğüne eğitime gideceğim Haziran ayı içerisinde bir şeyler öğrenebilirsem yazarım ancak ben eğer ilan açarlarsa şöyle 20-25 kişilik bir alım olur diye tahmin ediyorum. Daha fazlası olmaz. Kamu Denetçiliği Kurumu'nun ilk promosyonu yeterliliği verdikten sonra bu sonbaharda falan sınav açacağı zaten forumda duyuruldu. Lütfen eski mesajları da okuyalım. KDGM'ye gittim. Kurum aşırı gizlilik içinde çalışıyor, bilgi alamadım ancak orası da 1-2 sene içerisinde alım yapabilir. İçişleri uzmanlarının henüz görev tanımları belli değil ve birçoğu 2-3 yılını sadece bakanlığın tüm birimlerini gezerek her birime hakim olmaya çalışmakla geçirdi. Ne olacaklarını ve ne iş yapacaklarını o kadar zamana rağmen kimse bilmiyor. Allah yardımcıları olsun. Göç İdaresi'nin merkezinde de taşrasında da personel ihtiyacı mevcut. Çok fazla mesaiye kalma var ancak Maliye Bakanlığı kadro verirse sınav açmak istiyorlar. Ancak sınav açsalar bile rakamlar çok yüksek olmaz, kemer sıkma politikasını iyi uygulayan bir kurum.
-
Ne yapsam acaba çoğunluğu ilgilendiren ilanlar için mi yeni başlık mı açsam?Yok insan hakları yok kamu güvenliği bunlar çoğunluğa hitap etmiyo.Siz ufukta mhuy guy il göç hatta sgk denetmenlik var mı onları söyleyin.içişleri falanda en az 200 kişi alcaksa haberimiz kesin olsun
-
İş müfettişliğinden haber alan olursa bilgilendirirse seviniriz Hangi puan türü kaç kişi ne zaman
-
Arkadaşlar hazine müsteşarlığı da her sene sınav açıyor, bu senede kesin açar bence, geçen sene de açmıştı.
-
Sanki ilk kurum ilanı mali hizmetler olcakmış gibi geliyo
-
Iskur son aldigi uzman yardimcilarini bugun ise baslatti dostlar. Insallah yeni donemde kisa surede bekledigim ilanlardan birisi olacak.
-
62 gygk .alan 59 net kaç getirir dostlar 4 alan icin
-
kamu denetçiliği sınavına giremeyeceğim sanırım ,hukuktan batırmışım.
-
hukuk 18-20
malıye 24-25
ıktsat 28
muh 19 gözukuyor bakalım ne gelecek -
kamu =31.25 net
hukuk 19.75 net
iktisat 18.50 net
maliye 22 net
uli 18:25 net
muh= 11:75 net
sanırım olmayacak -
@sbf12345 olur hocam kdk kamu puan türlerin 90 puanı geçer rahat ol hatta şöyle söyleyim 2015 hukuk netim 12 kamu netim 19 du yds 50 gygk 65 net p30 87.6 gelmişti alım olsaydı o yıl ya ucundan girerdim ya da küsürattan kaçırırdım
-
@RootofAllEvil inşallah hocam temennilerin için teşekkür ederim
-
Türk Patent Enstitüsü başkanı kuruma tahsis edilen 15 kişilik uzman kadrosunun yeterli olmadığını maliye bakanından bu sayıyı arttırmayı isteyeceklerini belirtmiş sanırım bu ilanda gelicek
-
@isletme2015 en az 90la kapatır
-
sgk ne zaman alıma çıkar bılgısı olan varmı
-
@isletme2015 uzun zamandır iibfden almıyor spesifik bölümleri tercih ediyorlar halbuki ordaki uzmanlar hukuki bilgi gerektiren kararlar yazıyorlar başkana twit atılabilir hem sayının artması hem de iibfden alım yapılması için..
-
@Heisenberg evet bende farkettim İİBF dışında her bölüm var sanırım sayının azlığından dolayı önce başka bölümlerden almayı terciy ediyolar
-
Moral bozmak değil maksattim ama alım sayısı 1000 geçmez.
-
Gümrük uzmanlığı için bölüm bazında alım olur mu daha doğrusu gümrük ve ticaret bakanlığı bu yıl alıma çıkar mı
-
İl göç acilirmi