2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar yılın son etkinliğini yaptığımızı sanıyorduk fakaaaat hayırseverin biri tag satın almış. Teşekkür ediyoruz. İsim olarak buradan yazmam doğru olur mu bilmiyorum reklam sanmasınlar. Bu jestleri sayesinde ben ilk defa duydum sayılır isimlerini.
Bu Cuma 29 Aralık ta saat 20.00 da twitter'da yine bi 15-20 dk mizi bile ayırarak bir şeyler yazmamız bu başlığı senlendirebilir. Direk gündemdeyiz, bu yüzden tek açıklayıcı güzel bir twit bile çok faydalı olacaktır. Vakti olan yazsın ama gündemde kalmak için.
Son kez 29 Aralık Cuma 20.00 da twitter'da olalım. Hesabımiz yoksa hesap açalım falan filan. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Şuraya dikkati çekmek isterim ki; stratejik kurumlar peş peşe geldi. Bu alımlardan sonra bir sessizlik çökecektir o yörelere yeniden.
Savunma Sanayii Müsteşarlığı
KGDM
TİKAEğer bu seyir devam edecekse beklentim;
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve açıkçası diğer büyük beklentim;
GÖÇ İdaresi olacaktır dostlar.
Çünkü belli stratejik hedef kurumları arka arkaya ilana çıkıyor. Beklentim yükseldi benim de buna bağlı olarak. İnşallah yanılmayız.Öngörümün çıkmış olmasından mutluyum ancak sayılar hiç mutlu etmedi. Keşke daha çok insan sevinseydi bu ilanlara...
-
@paretowilfredo sayın pareto göç'un geleceğini dünya biliyordu zaten. Dünyanın yeri Milli kutuphane
-
@lewiscook Zamanlama ve şu sürecin akabinde olmasından bahsediyorum dostum. Yoksa 'Dünya' Pareto'dan büyüktür herhalde, ona biz bir şey diyemeyiz.
-
Sayın @paretowilfredo göç idaresi neden bu kadar az alim yaptı acaba bir ongorunuz var mi bu konuda
-
@falanfilan Twitter olaylarından uzağım ama Twitter açtım. Rica etsem hangi tag Altında yazmamız gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Ayrıca bir başka başlıkta sordum ama cevap alamadım. Burada görenler cevap verirse sevinirim.
Ekşi sözlük platformunda gündeme çıkamaz mıyız? Biliyorsunuz ki ekşi sözlükte gündemi etkiliyor. Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. -
@mbguy size mesaj atıyorum ayrıntı vermek için
-
@paretowilfredo onca süre bekledik üzerine konuştuk ve sonunda geldi ama sayı biraz garip geldi ben hala şaka yapılıyor zannediyorum
-
@paretowilfredo Üstad ben başka bi soru soracağım SGK sınav yönetmeliğinde olumlu değişiklikler yapıldı anladığım kadarıyla mülakatları 30 günde açıklamak-10 günde atamayı tamamlamak gibi... diğer kurumlar da acaba böyle düzenleme yaparlar mı?
-
Beyler bayanlar ''il göç'' ilanından da görüldüğü üzere biz eşşek olduğumuz sürece siyasiler semer vurmaktan çekinmeyecektir. twitter etkinliği yapmaktan bile aciz olan ''iibf'' mezunu ve diğer işsiz kardeşlerimizden ''kitlesel eylem'' yapmak beklentisi biraz abartı olacak ama başka çaremiz olmadığı gerçeği ne zaman kafalarımıza dank edicek? En az 100 binlerin katıldığı kitlesel eylem yapılmadığı sürece kimse işsiz kitlelere elini uzatmayacak! Herkese sabır ve ailesinin yüzüne bakacak metanet diliyorum Allah'tan.
- liste madde
-
@paretowilfredo hocam destek verir misiniz? BU AKSAM 20:00 TWITTER ETKINLIGI VAR ARKADASLAR KATILIM GOSTERELIM!! YETER ARTIK BU KADROLARIN HALİ NEEE!!! OGRETMENLER NEREDEYSE HER AKSAM GUNDEMDELER BIZ DAHA FAZLAYIZ AMA TEPKISIZIZ MAALESEF..SADECE AGLAYIP,UZULUYOR ILAN BEKLIYORUZ!
-
@paretowilfredo ilanın halen kurum sitesinde yer almaması cumadan sonra bir müjdeye gebe olsa keşke
-
@hukukçu-kız Maalesef sanmıyorum dostum. Keşke öyle olsa.
-
@hasansss Aklım almıyor dostum artık kurumları. Allah sonumuzu hayretsin.
-
@jakuppp Plansızlıktan dostum. İhtiyacı belli iken, 20 kişilik alıma formalite icabı çıktığını düşünüyorum. Amacı olan bir alım değil bu kesinlikle.
-
@paretowilfredo hocam guy hakkında duyum yok mu onunda böyle az sayıda gelecegi korkusu oldu
-
İnsan 20 kişilik ilana çıkmaya utanır ya utanır. Bunca genç bunca zaman bunun için mi bekledi. Birde duyum alanlar lütfen sayıyı iyicr kesinleştirdikten sonra yazsınlar yada hiç yazmasınlar 500 kişi gelecek diyen bile vardı bunlar daha çok hayal kırıklığına uğratıyor.
-
@atanamayanfani_ bu saatten sonra duyumlara kulak asmadan beklemekte fayda var. Duyumlarla avunup 20 kişi görmektense hiç bir beklentim olmadan kurumların alım yaptığını duymayı tercih ederim. En azından beklenti içine girip sonunda hüsrana uğramak kadar kötü olamAz herhalde
-
@hasansss haklısınız da ders de calısamıyoruz belirsizlik olunca Allah yar ve yardımcımız olsun
-
@atanamayanfani_ aynı durumdan muzdaribiz. Geceden beri uyku tutmadı. Sinirden üzüntüden napıcağımı şaşırdım. Resmen bizimle dalga geçtiler. Rakam olarak 300-500 konuşulurken 20 gibi bir alım olması hayal kırıklığının ötesinde canımın yanmasına sebep oldu. Burada umut bağlamanın en büyük nedeni ise duyumcu arkadaşlardır. He art niyetli olduklarını ileri sürmüyorum ama bana artık samimi gelmiyorlar. Yada kendime günah keçisi arıyorum bilmiyorum.