2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bu rakamı gördükten sonra DUY=25-30 GUY=1000-1250 bandında geleceğini tahmin ediyorum
-
@paretowilfredo hocam ihtiyacın çok olması,sayının bu denli düşük olması ve o 20 kişinin ilk fırsatta diğer kurumlara kaçacağını illaki öngöreceklerini düşünürsek bana bu 20 kişilik alım 'sembolik' geliyor....
-
@hasansss ben artık pes edecegim zaten yas sınırına da yaklasıyoruz surda 2 yıl kaldı ilan beklemekle gecen her süre aleyhime işlerken bide böyle sayıların gelmesi cok üzücü
-
@atanamayanfani_ diyecek söz kalmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emekler çöp oldu 80 ve üstü tüm puanlarım heba oldu
-
Elde kaldı Duy ve Guy..Duy'da böyle olacaksa onu da eleyebilirim.En son 100 kişilik alım vardı şimdi soru işareti şahsi fikrimi belirttim...Guy'da Mayıs'ı bulacak gibi standart sınav takvimi öyle diyor.Bari onu biraz öne çekseler zaten alım süreci epey uzun biraz hızlansa şu işler biz de biraz rahatlasak olmaz mı???
-
@maliyeci07 hocam duy a fazla bel baglamıyorum ben en son 2013 te mi ne 250 kişilik geldi ondan sonra kuş kadar anca
-
Umutlar başka bahara kaldı artık..
-
@maliyeci07 dua edelim de 1000 e şükretmek zorunda kalmayalım.
-
@kurumsinavi 2015 yılında da 100 kişilik geldi.Yapacak birşey yok çok talihsiz bir dönemdeyiz.Yine de bakanın açıklaması bir umut serpti.Biz giremiyorsak başkaları girsin ne yapalım..
hamzaömerhalid Durum onu gösteriyor.İl göç önceki ilanda 70 şimdi 20 geldi.En düşük guy alımı kaçtı bilmiyorum ama bence en kötü 4 haneli bir rakam görürüz. -
memur alımlarının üstelikte a grubu memurluklarının az olmasının sebeplerinden biri de özel sektörün teşvik edilmesi olabilir mi
-
Özel sektörü teşvik mi?yaklaşık 7 aydır iş aradım birsuri görüşme yaptım döneriz derler geri aramazlar
.son bir hukuk bürosunda icra alanında iş buldum .onu da hem adalet bitirip hemde programlari iyi bildiğim için kabul edildim .d.dbaya kişi var çalışan adliye ekibi birde burodaki ofis işi yapan bizler .benim gibi ki birkaç istisna dışı gerisi büronun sahibi veya baş katibin akrabaları yemekciye kadar .ne diploma ne başka bişey onlar alırken .işte özel sektörün adaleti ve ülkenin durumu .bu gidişat böyleyken nasıl insanları özele teşvik ediyorsunuz alım sayıları gülünç gerçekten gidişat ürpertici...çözüm bulunmalı acillll??? -
@siyasetbilimci nr bileyim kardeş gece gündüz düşünmekten insan boğuluyor bu dediğim öyle bi tahmin sebep olamaz yoksa Tabiki de
-
@paretowilfredo bundan sonra yds isteyen ilan gelirmi?
-
2018 KPSS den nasıl 100 alabilirim ?
-
@okunoku soruları çalarak
-
2018 Kurum sınavından nasıl 100 alabilirim?
-
@maliyeci07 gk gy bölümünden en az 85 alan bölümünden 30 ar net yaparsan ilk 50 de çok rahat yer alırsın
-
@sylmz Ben ironi yaptım hocam tşkler.Taban puan 80 olunca..100 de gözümüz yok da guy sınavından bir 95 hedefliyorum kendimi garantiye almak adına
-
@maliyeci07 hocam 85 de yeter guy da sizin sıralama kaçtı?
-
Akademik personel ilani görmekten sıkıldım ya. İU 132 akademik personel nedir ya