2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bu kosgeb niye açmıyor o gün gittim kosgebe uzmanlara üzüldüm çünkü koskocaman şehirde bir uzman birde uz. Yard. Vardı adamlar koştur koştur yazık ya. Alım yap alım kosgeb
-
@uzmanyrdd Kardeşim olanı bi açıklasalar nihayete erdirseler o zaman konuşalım. Göç idaresi resmen askıda şu an.
-
@Fişek-MORGEN KOSGEB Normalde 15 Temmuz yaşanmasa Kobi Uzm. Yrd. Alacaktı. yaşanan olaylar süreci dondurunca kaldı öylece. Aslında KPSS sonrası için umutlu olduğum yerlerden birisi. İLBANK da keza benzer durumda. Daha çok İşletme mezunlarını ilgilendirse de güzel alımlar yapabilir.
-
@paretowilfredo hocam yapmak zorunda on kişilik işi 2 kişi yapıyor. Ben kosgeb eğitime gittim iş kurmak için eğitim veren yok dışarıdan parayla ta İstanbul dan adam getirip sistemi anlatıyorlar yazık ya.
Adam 4 gün anlatıyor 5 yıldızlı otel uçakla git gel her hafta bin lirayı buluyor yazık uzman alsan o kadar para gitmez -
@paretowilfredo hocam beni es geçtin
-
@paretowilfredo goc idaresinde son sınavla giren 71 kişinin il tercihlerini 2.sine kadar alıp 5 inde kura çekecekler ve işe başlayacaklar. Yeni sinav içinde ben birkaç kişiden duyduğum son sinavda aldıklarının 3-5 katı yeni bi alım olabileceği zaten bakan da gocte çok ihtiyaç olduğunu söylüyor deniyor, zira eleman yetersizliğinden bazı illerdeki arkadaşlarin mesai çıkışları epey bi sarkiyormus sözün özü göç idaresinde ihtiyaç var ve bence 2017 lisansla beraber kesin bi alım olur belkide 2016 lisans içinde bir sürpriz yapabilirler.
-
@barter Bütün bu sorunlardan ben de haberdarım dostum. Ancak neredeyse 1 senede evvelki alımların da neredeyse 8'de 1'i oranda bir alımı tamamlayabilmiş olması ister istemez beni düşündürüyor. Bu nedenle 'alır, alacaktır' diyemiyorum bu sene için.
Bakalım bekleyip göreceğiz. -
Milli Emlak Genel Müdürlüğü geçmiş dönemlerde denetmen,uzman alımına çıkmış ama epey zamandır ses seda yok kurumda.Kurum hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@eomer Bu alımlar 666 dan önceydi artık milli emlakta uzman olmak için duy sınavı var.
-
@uzmanyrdd anladım hocam sağolun.
-
Mesela daha önce alınan milli emlak kontrolorlüğü sınavıda yok artık. Bunun içinde muy sınavına girmek gerekiyor.
-
@Liyakat kardeşim bende kdgm uzman yardımcılığını bekliyorum en son açtığı sınava bir puanla girememiştim ne kadar üzülmüştüm
-
başbakanlık uzman yardımcılığı vardı önceden, artık başbakanlık lağvedileceği için belki cb uzman yardımcılığı falan oolur,yine anayasa mahkemesi raportör yardımcılığı sınavı olmuyor uzun süredir inşallah açarlar bu sefer
-
merkez göç uzman yardımcılığı olur mu peki arkadaşlar *? bi fikri olan var mı =?
-
Sınavdan sonra ilk ilan ne zaman gelecek acaba. Yazın hiç sınav yapıldığı olmuşmu yoksa ekim e kadar sürermi bekleyiş
-
@Türkşad il göç yapıldı geçtiğimiz yaz hocam.. belli olmaz yönetmelik değişikliğini hemen geçirirlerse bir kurum yapabilir yine..
-
@Keymarsh daha yönetmelik değişikliği var kurumların unutmuşum..
-
Guy basvurum elimde patlatacak gibi. Yarindan tez yok kpssye asilacagim. Guyda gelirse girerim sinava yapcak bir sey yok. Pareto hocam Allah senden de razi olsun,boyle mutsuz bir gecemde bu baslik bana umut verdi @paretowilfredo
Herkese kolay gelsin -
kamu denetciliği kurumu uzman yardımcısı alacak kesin bilgi.
-
@Lex-fori sınav sence açık uçlu mu olur ?