2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Fişek-MORGEN tarim kredi icin ne yonde bi duyum vardi hocam? Mufettis mi
-
@kismetnasip soruyu yanlış sormuşum. Benim bi duyumum yok
-
@Fişek-MORGEN hii anladim tamam hocam:)
-
bugün şans eseri bir AVM'de karşılaştığım Kamu Denetçiliği Kurumu tanıtım standında tanıştığım daire başkanı seviyesindeki kişiden (isminin belirtilmesini istemedi) aldığım bilgiye göre; geçen seferki gibi 50 kişilik bir alım yapmak istemedikleri (alınanların eğitim süreçleri zaten küçük olan kurumu zorlamış ve işlerin aksamasına neden olmuş.) 2-3 sene arka arkaya olacak şekilde 10-15 kişilik alımlar planladıklarını, ancak idare takdiri olarak büyük ölçekli tek alım da olabileceğini (30 kişilik olabilir dedi.), her iki koşulda da bu sene bir alımın olacağını, alımın da eylül - ekim ayları gibi planlandığını söyledi.
-
@JanTinbergen hadi insallahh. 15 kisilik olsada raziyiz yeterki gelsin:)
-
@Antimülakat hocam başbakanlık uzman yardımcılığının lağvedilmesi gibi bir durum mu var?
-
@Mimar sanırım çıkmadı hocam, bize bir haber gelmedi.
-
@Liyakat sanırım kasdedilen şey basbakanligin komple lagvedilmesi
-
Başbakanlığın durumu kanaatimce eski YDK'nın lağvı gibi bir durum olacak. Personel ya başka uzmanlık kadrolarına dağıtılabilir -ki bu adilane olmaz- ya da YDK'nın Sayıştay'a devri gibi, Başbakanlık Uzmanları da Başkanlık(Cumhurbaşkanlığı) Uzmanlığı gibi bir kadroya kayabilir. Saray da görev yapabilirler.
Teftiş Kurulu da benzer bir kurul oluşumuyla kaydırılabilir veya eski YDK mensupları gibi Sayıştay'a yönlendirilebilirler.
-
Bir duyumumu söyleyim, dün sorulmustu bugün tevafuk bir konu gecti bir arkadasla. Tarim kredi koop mufettis alimina cikicakmis. Aslinda nisanda cikicakmis ama bazi engeller olmus. Kpss oncesi mayis ayinda cikmasi bekleniyor. Ama bir aksama olursa kpss sonrasi
-
son KHK ile yapılan ihraçlarda üst kurullar göze çarpıyor, geçen seneyi de suskun geçiren üst kurullardan bu sene alımlar gelebilir.
-
@kismetnasip kontrolör olsa daha iyiydi ya.tarım krediye bi etkinlik mi yapalım bugün sgk için var ona da yazalım
-
@Fişek-MORGEN hocam kontrolor ve memur alimida olcakmis zaten. Yuklu bir alim planlaniyormus. Tarim kredi yakinen bildigim bi kurum, etkinliklerden pek etkilenmezler:) yinede yapilabilir tabiki
-
@sbf12345 Son alımda 11 kişi alan merkez göç yakın zamanda açmayabilir açsa da sayı çok az olur sadece tahmindir.
-
@uzmanyrdd evet haklısın keşke açsa ama
-
@paretowilfredo hocam spk 2017 kpss sonrası yine sınav açar mı? son khk ile 23 uzman/uzman yrd daha ihraç edildi kurumdan
-
@paretowilfredo 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
Devlet Gelir Uzmanligi ile ilgili farkli durumlar geldi kulagima o yuzden acilmayacak gibi gorunuyor. Diger muy ve duy ile ilgili goruslerim stabil.
devlet gelir kadrosu ihraçlarla 100 ün altına düştü hocam. ben kadronun mülga olacağını bi daha alım yapılmayacağını duydum ama emin değilim.
sizin düşünceniz veya farklı durum nedir acaba ?
-
Kaymakamlıkta yeni bir alımın da planlaması yapılıyor. Yeni alım da en erken ağustos en geç ise ekim ayında yapılacak. Bakanlık yine 100 kişilik bir alım yapmak istiyor ancak kontenjan izni alabilmek önemli. Eğer istedikleri kontenjanı alamazlarsa en az 60 kişilik bir ilan verecekler. İsteyenler şimdiden hazırlığa başlasın...
-
@odtüsbky bilg kesin mi tahminimi söylüyorsunuz
-
Devlet gelir uzmanlığının mülga olup, kalan uzmanların da maliye uzmanlığına alınacağına dair ciddi spekülasyonlar var. İki kadro için uzun süredir yüklü alım talebi olmasına rağmen sonuçsuz kalmasının nedeni de bu olabilir. (Kaynak: Maliye Uzmanı - PERGEN)