2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@JanTinbergen Orada işler biraz karışık. Çok ayrıntıya giremem bilgiyi aldığım kişinin ricası üzerine ama DGUY kadrosunu 3600'le doldurmak yerine söylediğiniz şeyi yapmak, merkeze de 2200'le ihtiyacı karşılamak niyeti mevcut. Duyumunuz işin bir aşaması olarak doğru yani.
-
@hll Alım kesin olmasa yazmazdım hocam. Haa tabii çok ekstrem bir durum olur da iptal olursa orasını bilemeyiz ama yakın zamanda kontenjanı arttırmak için gerekli görüşmeler yapılacakmış. Kontenjan aralığını da verdim. İstedikleri kadro verilmese bile ihtiyaçtan ötürü alım yapacaklar.
-
@paretowilfredo guy birdaha ne zamana gelir malum yeni anayasa falan ortalık karışık olcak
-
@maliyeci123 beklentim olacagi yonunde. Yil sonu normal takvimine gelebilir. Su surecin bitisini gormek lazim bi. Ama dedigin gibi karmasik bi donemden geciyoruz net konusmak icin cok erken.
-
@paretowilfredo anladım teşekkürler ne olur en ufak bir şeyi bile yazar misiniz 81 puanla elendim bu umuda ihtiyacım var
-
Yeni sayfamız burasi sanırım üzülmek yok calismaya devam bugün başladım bende GK gy ye acaba yeni guy vmy il göç mhuy ne zaman gelir @Priss @safiTÜRK69 @paretowilfredo sizden güzel haberler bekliyoruz hocam
-
Allah pes edeni sevmez nasipte varsa oturacağın koltuk bile hazırdır ve her insan nasibini kendi yaratır. Şuan için erken olmasına rağmen şu yorumları yapabiliriz. Mhuy 250 alımı alınacak dendi sonra iptal oldu en son 2 hafta önce çok önemli bi toplantı yapıldı alım olsun mu olmasın mı diye alım olacak ve öyle Eylül'ü bulmayacak. Benim düşüncem haziran temmuz gibi ilana çıkılır. Muy için de olumlu duyumlar hep aldım sayının 50 hatta daha fazla bile olacağı söyleniyor yani muy da olacak. Vmy için bişey diyemem ama vdk kendi içindeki işlerle uğraşıyor şuan onu bi halletsin sonrasında vmy ilanı neden olmasın.
-
Gel gelelim asıl mesele guy. Dostlar takip edenler bilir 15 mart bakan açıklamasını tutturduk illerin açıklamasını da tutturduk il puan açıklaması tutmadı bir gün erken davrandık. Bu bilgileri aldığım üstatla bugün bir konuşma fırsatım oldu kendisi öğrenci dostu bir insan olduğu için bana bilgileri verir ve bunları çevrene söyle de rahat etsin kardeşlerim der ben de hemen gelip buraya yazarım. Dediğin gibi bugün konuştuk üstat çok kişinin gönlü kırıldı birçok dost kıl payı sınav kaçırdı BaZı 80 üstü puanlılar sınava dahi giremedi dedim. Priss herşeyin farkındayım onlar için ben ee üzülüyorum dedi Peki yok mu Ufuk'ta bir alım dedim gülerek olmaz mı dedi abi daha açık olabilir misin dedim sayı belli değil ama olağan takvimde bir alım daha kesin olacaktır dedi
-
Eee dostlar biz üstümüze düşeni yaptık zamanı gelince yine yaparız. Peki kazanamayan dünden beri göz yaşı döküp Canına yazık eden dostlara soruyorum. Yine kıl payı kaçırmak mı istersin bu ufuktaki sınavları yoksa şimdiden oturup bu sefer koçlar gibi ders çalışıp mesleğe atanmak mı?
Hadi herkese hayırlı günler değerli dostlarım Allah emek verenin yanındadır. -
@Priss o üstat dan da senden de Allah razı olsun ne diyeyim ya inşaAllah iyi bi puan alıp bizde gireriz bu sınava yıkıldık belki ama toplanmayi da biliriz Allah razı olsun
-
Dün bana yazan arkadaşlar da vardı 1 puanla listeye giremeyen kimdi net hatırlamıyorum da @anatolia @umutsuz1990 bi kaç arkadaş daha vardı dostlar gelin güzel haberleri okuyun
-
İns kendimi zor top arladim ilk defa belkide bu kadar kayıp lari ard Arda yaşadım ilk defa bu gece boğazına dugumlendi herşey .çok aciydi hala listeyi baktığım o anları unutamıyorum
Ne olursa olsun birakmicam .bütün zorluklara rağmen .hiç pes etmediğim gibi.gozyaslarimin bedeli agir olacak -
@siyasetbilimci seni o kadar iyi anlıyorum ki dönüp dönüp puanlara bakıyorum şu an Boğazlarim acıyo aglamaktan sabır başka yapacak bi şey yok inşaAllah daha yüksek alırız bütün sınavlara girmeye hak kazaniriz ihtimalimiz artar
-
Sağolsun bu yıl temmuzda DGS ye gireceğim ins hukuk olur .çok haksızlık gördüm sırf bu yüzden .
-
Bu dguy olayı doğruysa muy alım bile yapmayabilir mhuy ise eylülü bulacaktır en istikrarlı takvime sahip birim bumko. Mhuy sınavları biri hariç hep eylül ilk hafta ilan 65 gün sonrada sınav olmuş..
-
@Priss hocam muy ilanı 2016 puanı ile mi olur 2017 puanı ile mi?
-
@Keymarsh 17 olur yüksek ihtimal
-
@Priss hadi be... üzüldüm şimdi.. nasip kısmet.. eyw hocam sağolasın cevabın için
-
@Priss hangi puan türü olur acaba yada hangi bölümler ağırlıklı
-
@aysee1993 burda güzel haberler var buraya bak